Джошуа: Пулев дрънка много глупости

20:26
Джошуа: Пулев дрънка много глупости

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа и претендентът Кубрат Пулев бяха разделени от охраната по време на кантара един ден преди двубоя между двамата боксьори в събота на "Уембли Арена" в Лондон.

"Пулев дрънка много глупости. От доста години съм в бокса и съм забелязал, че много боксьори подхождат по същия начин преди мача, обаче след това си го получават. Ако гледате бокс, трябва да знаете, че се прави точно така, в опит да се сплаши някого. Това не ме притеснява. Бях готов да го ударя в челюстта още там, но трябва да се пазя за утре", заяви Джошуа.

"Удрян съм много пъти от най-силните хора и все още съм тук. Определено ще получа удари, но удари ще получи и моят съперник. Ще има един победител. Когато някой излезе на ринга с мен, той издържа по няколко рунда. Когато видя, че противниците се предават, тогава ги довършвам", каза още 31-годишният Антъни Джошуа.

На двубоя ще присъстват само хиляда запалянковци. Причина за това са мерките на местните власти по време на пандемията от коронавирус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация