Артур, който прецака Левски, бил поканен в България от босовете на ЦСКА

00:37
Артур, който прецака Левски, бил поканен в България от босовете на ЦСКА
"Запознах се с футболния мениджър Сейран Арутюнян, който имаше интерес към Иван Караджов и Спас Делев", разкрива Димитър Борисов, собственикът на ЦСКА.
"Говорихме за евентуални трансфери през зимата. Арутюнян беше в ложата на мача ЦСКА - Фулъм. Нямам представа с кои други български клубове е преговарял и за кого."

Същият Арутюнян обаче се оказва и мистериозният Артур Оганесян, който преговарял в България по трансферната измама на Левски. "Сините" пратиха четирима от водещите си футболисти в Москва да ги продават на Рубин Казан миналия месец, но в клуба от автономна република Татарстан нищо не знаеха. И така карето пропусна дербито с ЦСКА.

Марк Бергер, съпровождал левскарите в руската столица, потвърди пред "Труд" двойната самоличност на арменеца, който се прочу и с разкритията си за Тодор Батков, направени в известен роден телевизионен канал.

А документът за българска виза на Арутюнян (срок от 11 септември до 11 октомври) сочи: поканата е дошла от собственика на ЦСКА и с писмо от управителния съвет на "червените".

"Титан изпрати поканата за този човек. Да, познавам го. Той е футболен мениджър, който обяви, че е готов да съдейства за продажба на наши футболисти. Запознахме се наскоро благодарение на дългогодишния партньор на "Титан" Сергей Ошинов. Двамата бяха в ложата на мача срещу Фулъм. От никого не сме се крили. Какъв е проблемът и защо ме питате за него? Аз не познавам никакъв Артур. Питате ме за Сейран Арутюнян и аз ви отговарям. Знам, че като мениджър има интерес на българския пазар и нищо повече. С кого и за какво е преговарял - си е негова работа. Мога да говоря само за контактите, които е имал с ЦСКА", разкрива Димитър Борисов пред "Труд".

"Познавам Артур от не една година.Той е футболен агент. Истината е, че работи с всички руски клубове, точно. Е, хайде - с почти всички. Истинското му име обаче не е Артур. Имам паспортните му данни, мисля, че фамилията му беше Арутюнян", пък коментира Марк Бергер по случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitkoisie
08.10.2009 20:56

извинявам се за спама ама говеда или чорбари всички който се ядосват за това заслужават

mitkoisie
08.10.2009 20:54

абе и аз съм ги гледал тея филми и по рано всичко в гоненето на топката (б.р. българския футбол ) е просто за престиж а някои хора знаят кои ще стане шампион кои 2 ри и кои ще изпадне а тая сапунка я гледахме миналата година на разменено гостуване *joking* *thumb_up*

iv4a
08.10.2009 18:33

тъй тъй говеда мнооо и идоти мнооо, щом може да се цака ганя, да се цака, той нас как ни изцака докато беше лупи президент ама нейсе оака се яко после с отбори от ранга на спартак койнаре (да не ми се сърдят момчетата от спартак те поне могат футбол да играят)но споко ще се върне някой ден Раевффф и ще"оправи"нещата с фризьора нали са си дружки от малки то съдии бяха виновни после чимовете на стадионите после лакти пускахме в действие насето помагаше засади се свириха какво ли не беше сега да страдат Борисов и иванов объркали нещата ебати конспирацията говежда нема ли некой да пусне малко напалм че са като троскута (мангали и турци само останаха )

VeneSotirov
08.10.2009 16:03

Cristian0 и аз съм убеден че си поредното говедо олигофрен, ама какво да се прави..

Cristian0
08.10.2009 15:49

Убеден съм,че Батков е прав че зад всичко стоят босовете на червения боклук...вижте им само физиономиите-типични мутри са не мислите ли *wonder*

AlexAng
08.10.2009 13:13

*smile* Това,че босовете на ЦСКА не са първите ЛЯСТОВИЦИ на законния бизнес и т.н. е ясно дори за най-тъпо изглеждащия бодигард на Батков...Я ми посочете Бос , на чието лице да не е изписано с главни букви -ПРЕСТЪПНИК /Галя не я броим/...не говоря за качества , а само за физиономии...Виждате ли нещо положително...от вече отстреляните так чак до КИНОЗВЕЗДАТА Боби Михайлов *lol*

ruiz
08.10.2009 10:48

Интересна история. Накрая ще се окаже много шум за нищо, не ги знам какво имат да делят Батков и "титаните" на боклука.И двете страни не са цвете за мирисане. Шефовете на ЦСКА извадиха удостоверения, че към МОМЕНТА срещу тях няма висящи дела, забравяйки да уточнят как са стоели нещата в миналото...Като им гледам физиономиите, това са пернишки бандюги, вече солидни бизнесмени. Батков е друга бира, не че е много по-различен от тях, но той е от тези с белите якички. Кой кого прецакал в казанската афера никога няма да се разбере. Покрай тези глупости забравяме за футбола, че тази играе се играе на терена, 11 срещу 11, в България много повече внимание се отделя на задкулисието, на интригите извън терена, отколкото на самия футбол. А там положението, особено на Левски, е пълна скръб...

onzzy
08.10.2009 09:39

Това започва да прилича на латиноамерикански сериал

AlexAng
08.10.2009 08:56

*smile* Малко съм разочарован...Не мисля , че шефовете на ЦСКА трябва да се занимават с Батковци , Артуровци и т.н...Глупаците се убиват само с мълчание...

machocka
08.10.2009 06:08

Аз си мислих , че въпроса вече е минало , а то сигорно те първа започва.