Фолкдивата Цеца продавала нелегално футболисти в Литекс

21:09
Фолкдивата Цеца продавала нелегално футболисти в Литекс
Сръбската фолкзвезда Цеца Величкович е продавала нелегално футболисти на Литекс, стана ясно от предадени документи от българска страна на белградския съд. Подобна документация е представена от Турция, Франция, Гърция, Русия и Австрия, съобщава "Новинар".

Вдовицата на Аркан е разследвана за злоупотреба с многобройни трансфери по времето, когато бе собственик на сръбския Обилич. От един от документите става ясно, че само от продажбата на Никола Лазетич на турския Фенербахче Цеца е присвоила незаконно 2,5 млн. евро.

В съда е пристигнала и пълната документация за продажбата на футболиста Иван Вукоманович на френския Бордо. Според разследващите при този трансфер Цеца Величкович е забогатяла с над 1,5 млн. евро. В документация има данни още за трансферите на Милан Лешняк в белгийския Клуб Брюж, за Ненад Гроздич в холандския Витес, за Небойша Йеленкович в българския Литекс, за Мирослав Савич в гръцкия Арис, за трансфера на Драган Шарц в Аустрия Виена и за Милан Обрадович в Локомотив Москва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlexAng
08.10.2009 08:51

*lol* Ами продава жената...може-продава...Той и Батков продава , ама никой не купува

kievo
08.10.2009 00:19

Уинари а поспрете са малко де ....Вече почнахте да се оливате с тия статии.Първо от нея само се разбира , че са продадени футболисти на определени отбори и за някакви документи,които били уличаващи.Как е станало , как тя е прибрала парите от трансверите и т.н ,няма нито дума .

geshana
08.10.2009 00:15

Поправете ме ако греша но според тази статия излиза че всички тия футболисти излизат от този сръбски отбор ?!? ... Мисля че малко се преувеличава все пак бг манталитет и е нормално да не се вярва на сляпо *devil*