Сираков: Момчетата от ЦСКА си заслужиха повиквателните

19:07
Сираков: Момчетата от ЦСКА си заслужиха повиквателните
Отговорникът за националните отбори на България Наско Сираков заяви, че шестимата играчи на ЦСКА, които бяха повикани за лагер-сбора на "трикольорите", са показали добри игри и са си заслужили мястото в националния ни тим.

"Мен не са ме критикували за това, че не викаме играчи на ЦСКА, критиките предполагам са били към националния селекционер. Дали ще има критики, че сега има шестима играчи на ЦСКА - не знам. Момчетата показаха добра игра и затова са тук", каза Сираков.

Относно ситуацията около Иван Иванов, Сираков каза: "Какво има да се разбираме с Иван Иванов? Аз казах моето мнение, че той заслужава да бъде наказан и глобен, заради постъпката си да откаже да играе за младежкия национален отбор. И сега да ме питате, и сега съм на същото мнение. Определено не е моя работа да проверявам дали футболиста е наказан. Има си комисии във футболния съюз, които отговарят за наказанията. Аз съм си казал моето мнение, а от там нататък дали ще го накажат не е моя работа. Дори не съм се интересувал дали е бил наказан."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
08.10.2009 04:08

Наско е прав в думите си. Щом са показали игра трябва да играят. Това е състав, който може да се мени всекидневно, така че няма проблем. Мъри може да прави всякакви ротации. Нека да видим, какво ще направят момчетата. ЛЕВСКАР съм, но се радвам че се дава шанс на момчетата. Те ще играят с хъс и ще защитят името на България. Най-важното е да се раздадът от 1-та до последната минута. Това искат феновете. То е ясно, че успехи няма да имаме в скоро време. Поне да сме конкурентно способни на големите. Никой не иска чудеса, а просто едно добро представяне. Има редица чужди тиймове, които имат по-слаб състав от нашия като колектив, играи, спортно технически качества и т.н Но хората играят на върха на възможностите си, това искаме ние феновете, независимо дали сме ЛЕВСКИ, ЦСКА, ДОБРУДЖА, БАНСКО или ЛОКО МЗ. Мисля, че ще се съгласите с мен.

redshark
07.10.2009 22:07

Копеленца мрасни Ако искате да викнат Фондзо със смръдливия си слип да фонка из терена *sick*

deko1991
07.10.2009 21:40

абе чорби прости 90% от всики дето плюят националния са от вас бе ! Нямате ли срам от това просташко поведение? ааа забравих вие бяхте чорбари! цесекар=изменник *devil*

drummer
07.10.2009 21:37

Абе, смрадлив подуянски интригант, от вчера сутринта ли момчетата от ЦСКА играят добре, че си заслужиха сега повикването в националния отбор......?! *lol*

lazarov999
07.10.2009 20:17

Чорбари!За отбор ,който е създаен от нашата любима ПАРТИЯ какво да кажем освен, че с падането на другаря Живков трябваше да премахнат и чорбите!!!

AlexAng
07.10.2009 19:33

*lol* Около И.Раева в Испания разбраха , че Сираков е футболист...около Сираков ФК 914 стана няколко пъти "шампион"...около ФК 1914 ЮВЕНТУС разбраха за БАТЕ ,а ЛИВЪРПУЛ за ДЕБРЕЦЕН... с тоя отговорник покрай националите СВЕТА ще разбере ,че в ГРУЗИЯ се играе футбол ,а КИПЪР не е само туристическа дестинация....