Де Роси: Надявам се Тоти да се върне в \"скуадрата\"

20:54
Де Роси: Надявам се Тоти да се върне в \"скуадрата\"
Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси смята, че евентуално завръщане на Франческо Тоти в националния отбор на Италия ще бъде нещо добро за тима.

Тоти намекна, че може да обмисли завръщане в тима, но Марчело Липи отново не включи капитана на Рома в плановете си.

"Едно негово завръщане би било приятна изненада. Не мисля, че той ще остане безразличен към участие на Световното първенство, но ако той е взел това решение, то той освен това трябва да поеме и някои отговорности. Когато напусна тима, Франческо даде ясно да се разбере, че не може да играе 60 мача на сезона, така че аз също смятам, че ние трябва да се съгласим с това", каза Де Роси.

Полузащитникът освен това подкрепи и евентуално завръщане на Антонио Касано в италианския тим. Той заяви:

"Касано? Той е един от най-добрите италиански играчи. Ако обаче гледаме на головете, ние имаме по-добри нападатели тук."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
08.10.2009 00:11

Няма да се завърне Тоти в национала !!! Тва би било пълна глупост от негова страна !! При положение възраста му и вече не толкова здравите му колена ... Но скуадрата с Тоти и Дел Пиеро би изглеждала съвсем различно *stop* Да разбирам Ди Натале (играч който аз много харесвам) Якуинта и донякъде Касано и Роси са в страхотна форма , но има мачове които тези играчи не биха могли да измъкнат за Скуадрата точно там се проявява липсата на Тоти и Дел Пиеро ... Някой казват че ТЕ са вече стари и свършени за футбол-а по моето мнение обаче нещата не стоят така ... Тези футболисти са гении които бяха абсолютно с главна заслуга за световната титла от 2006 и мисля че Тоти показва голяма форма Дел Пиеро в тандем с Тоти би било умопомрачаващ тандем в тяхно лице но Липи решава се пак *wink*