Изграждат нов феншоп на \"Лазур\"

15:29
Изграждат нов феншоп на \"Лазур\"
Изграждането на новия феншоп на стадион "Лазур" навлезе в етап на монтаж на основната желязна конструкция и полагане на подови настилки. Магазинът на площ от близо 100 кв. м изниква с ударни темпове на мястото на ротондата в източния край на стадиона /до билетна каса №1/.

Пусковите планове са обвързани като срокове с мачовете на Черноморец Бургас. До срещата с Ботев Пловдив на 24 октомври трябва да бъде поставен покривът и монтирана модерната термоалуминиева дограма. Така помещението ще бъде затворено и дейността ще продължи вътре в него, без да се влияе от евентуално влошаване на метеорологичните условия. След затварянето ще се пристъпи към преграждане на стените с итонг.

Най-оптимистичните прогнози са новата придобивка да отвори врати през месец ноември. В магазина ще се продават само клубни артикули на Черноморец Бургас.

На стадион "Лазур" вече работи магазин за фенове, който се намира до входа на централното фоайе. От него могат да се купят всички артикули носещи марката Черноморец Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация