Сериозна чистка в \"синия\" лагер през зимата

13:41
Сериозна чистка в \"синия\" лагер през зимата
Поне петима футболисти от сегашния състав на Левски ще напуснат клуба през зимата. Това са младият страж Цветан Димитров, Дениран Ортега, Мариян Огнянов, Еньо Кръстовчев и Лусио Вагнер.

Димитров се превърна в жертвеното агне за шампионите и бе персонално обвинен за загубата от Черноморец Бургас и за изпусната победа срещу Локомотив Пловдив. Ортега пък щял да бъде върнат на Славия, тъй като нигериецът тотално разочарова спортно-техническия щаб на шампионите с бездушните си и ялови изяви.

Същото се отнася и за Кръстовчев, който бе върнат в първия състав от Гонзо и Достанич след тяхното назначение, но не успя да оправдае гласуваното доверие. Бразилецът Вагнер вече тотално изгуби борбата за титулярното място на левия бек, а когато Лусио започваше в стартовите единайсет никога не успя да впечатли с представянето си.

Огнянов пък не успя да се отърве от етика вечна надежда и най-вероятно също ще бъде отпратен от стадион "Георги Аспарухов".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emo_peleto
08.10.2009 14:25

Веднага като се каже гонене ми идват няколко имена: Ортега, Еньо, Симонович, Топчо и Йовов. Бардон може да играе само по едно полувреме. Трябва да се разчита на по-младите в отбора, а не да ги гонят без да им е даден шанс. Цачев задължително трябва да се върне още зимата. Рабех ако могат да му вземат некой лев да го продават! За Гошо Христов какво да ви кажа... Той има по-скоро няква психологическа граница пред гола. Може би му тежи синята фанелка. Трябва по някакъв начин да го мотивират и предразположат или и аз не знам какво... Вагнер си е добър, макар и вече на години. Може да бъде алтернатива на левия бек ако Веско Минев се контузи не дай си Боже! Струва ми се, че най-много на отбора от миналата година липсват Гаджев и Гонзо, тоест човек, който да вкарва, и халф, който да разбива играта на противника и да организира атаките на Левски.

Dororo
08.10.2009 14:05

Най-добрата е като разпуснат отбора и започнат от 0-та *joking*

Futbulfen
08.10.2009 12:18

Аут трябва да бъдат: Топчо ,Рабех, Саша , Балтанов , Огнянов , Ортега , Христов и Еньо. Обратно на Герена трябва да се върне Иван Цачев и разбира се най важното..трябват поне 8 футболисти , 2ма от които нападатели. Иначе момчета ни чакат още тежки моменти , защото повечето в отбора не знаят какво е да носиш синята фанелка и какво значи да си закърмен с победи!

adrenaline1
08.10.2009 11:57

леля станка май е и най добрия в тоя отбор при положение колко лайна са изсират там , и момичето си върши раотата без проблеми .. и без тва ако трансферират нея , могат да вземат повече пари от колкото на половината им отбор ;>

drummer
07.10.2009 18:30

Хм, много по лесно беше, да кажат кой въобще остава, плюс ......леля Станка чистачката, която е най-сигурна...?! *lol*

dgk
07.10.2009 18:11

Лусио може да остане според мен, а Кръстовчев какво доверие да оправдава като не е играл и 1 полувреме от началото на сезона. Иначе всичките други за гонене + Христов и Топузаков (с уважение, но е твърде стар). Симонович пък не разбрах защо въобще го върнаха.

Milannn
07.10.2009 17:44

крастовчев как да оправдае доверието като не му се гласува такова *sick*
и както казва баткови Adrian000 тия курви нямат място в нашия отбор !!!

Adrian000
07.10.2009 17:35

Да ги последват Йовов, Христов, Симонович, Топузаков

lucky_79
07.10.2009 16:35

Kакво ще махат,та то тия са си и без това твърди резерви *thinking* Да махат Йовов,Топчо, пияндето (Рабех) уж обещава да се стяга ,а и заради негови грешки много голове ни вкараха,тези всички АУТ *thumb_down*

orlio_wins
07.10.2009 15:05

Ами може да "не му се кефят". Все пак има много професионалисти и в ръководството :]}~

onzzy
07.10.2009 14:54

как пък разбраха че Огнянов не става като не му дават шанс да играе

SnickersaKu4ko
07.10.2009 14:29

да ги махат в този състав единствено стават Бардон Тасевески Петков Миланов Зе Соареш до някаде и Йовов за Йовов дето казват че не става наистина някой път много се дъни друг път е гениален както и 22 номер забраих му името хихи а Жоазинйо нищу не става от него тои е висок 1.60 сигурно с такъв ръст трябва ти страхотна техника до компесираш а той я няма да земат Кривия за халф той няма отбор сигурно ще е ефтин вярно е дърт ама за 1-2 години може да помогне и после да бега и най-важното нападатели щото нямаме нито 1 тва е наи големия проблем за мен *smile*

Resorter
07.10.2009 13:47

Към споменатите, може спокойно да се добавят още поне 5-ма имена и то от тези които по принцип са титуляри. Картинката в синия лагер е трагична и ако искат ново начало първо трябва да се осъществи чистката, след което да бъде последвана с привличането на поне 5-6 футболиста, ако не толкова класни, то поне дистатъчно опитни за да върнат клуба на полагаемото му място. Оттеглянето на Батков също трябва да стане рано или късно, в Екипа Достанич няма място, изобщо как се пееше в една песен "Време е някой да изхвърли боклука!"