Левски рискува здравето на Петков, вратарят на инжекции срещу Берое

13:18
Левски рискува здравето на Петков, вратарят на инжекции срещу Берое
Стресирани от вратарски недоразумения в последните си мачове, в щаба на Левски са решили да вдигнат преждевременно Георги Петков, споделят източници от Герена. Националът е контузен, но възстановяването му ще бъде форсирано за домакинството на Берое на 18 октомври. На принципа “болен здрав носи” се очаква Петков ще пази на "куц крак" дори в привидно рутинния мач със старозагорци.

Междувременно стана ясно, че още трима от контузените в лагера на шампионите ще се завърнат за сблъсъка със "заралии". След преглед в клиника в Мюнхен се е оказало, че травмата на Георги Сърмов е по-лека от първоначалните прогнози и той ще е на разположение на Ратко Достанич за следващия мач на тима.

Контузиите на Дарко Тасевски и Живко Милан също са отшумели и дуото скоро ще поднови тренировки с отбора. Най-вероятно и Петков, Сърмов, Миланов и Тасевски ще бъдат в стартовия състав на шампионите за домакинството на Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
11.10.2009 20:34

ХА ХА ХА САМО СИМУЛАНТИ ПРИ ГОВЕДАТА!!!!!!!!! КАТО ПАДАТ И НЕ ИМ СЕ ИГРАЕ!

Zhelko
08.10.2009 19:09

абе хора вие добре ли сте ? какви 7-0 ?какви хетрици ? Берое няма да се даде толкоз лесно както вие смятате!мойе да паднем ама смятам 4е 6те е достоино , а за6то ли не6то по-така...

AlexAng
07.10.2009 17:26

*lol* Дааа, с хеттрик на "умния" Христов /чух,че четял много-много не му лечи/ два на "черната пантера " от Славия /дето щеше да атакува ШЛ-сега атакува резервната скамейка/ един на Йов-ОФ-ОФ и един на по-тъпо изглеждащия бодигард на Батков...

DrunkMaster
07.10.2009 14:42

Бе няма смисъл да пускат Петков!!! На този мач берое ще усетат всичките изпуснати голове в последните 6 мача.
Левски - берое - 7:0
*beer*

orlio_wins
07.10.2009 14:29

Пореден тъп ход,така не се излиза от криза пичшове,но може и да е поредната клюка за запълване на редовете. :]}~

Resorter
07.10.2009 14:05

Поредният глупав ход. Ако не може да опазят Берое, къде са тръгнали?? Да оставят Цецо Димитров на вратата, момчето има да се реваншира и точно в този мач ще се види става или нестава.