Фен Номер 1 в Левски атакуван, че пази гърба на боса

11:55
Фен Номер 1 в Левски атакуван, че пази гърба на боса
Фенско недоволство разцепи "синята" агитка. За да се изяснят противоречията, вчера привържениците си спретнаха тричасова беседа. "Домакин" и основен атакуван на срещата бе шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката.

Той бе нападнат, че не прави всичко според неговите възможности, за да обедини привържениците и да ги поведе. Друго от многото обвинения е, че не е „контра” на Тодор Батков и го пази от фенските нападки.

Малко след 16 часа вчера във все още строящия се нов фенклуб на "Левски" на булевард "Тодор Александров" започнаха да се събират хора. Нямаше обаче сериозна навалица и стълпотворения. Всичко мина в границите на благоприличието, но явно феновете имаха нужда да се съберат и говорят в кризисната ситуация, която оказва влияние и на тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
07.10.2009 12:19

Кой го наби този човек да е шеф на фенклуба не знам..Златин беше интелигентен човек,разбиращ от футбол. Знаеше какво става в Левски и винаги беше откровен и прям. Може би и за това го освободиха , но разликата се вижда. С него сектор Б беше велик..подкрешяхме любимия отбор всички заедно , а сега половината сектор се бие с другата .. КАКВО СТАВА БЕ ХОРА .. нали всички имаме една цел - ГУГУТКоо твоя работа е да обединиш сектора отново и да не лижеш Батков !!! *sick*