Марто: Показвах номера на фланелката на жена си, не на Марк Хюз

09:01
Марто: Показвах номера на фланелката на жена си, не на Марк Хюз
Крилото на Манчестър Сити Мартин Петров коментира в шеговит стил своята ситуация при "гражданите", като заяви, че е показвал номера на фланелката си на своята жена след гола си във вратата на Уест Хям, тъй като тя го е била забравила.

"Не съм показал името и номера на гърба си на Хюз, а на жена ми, тъй като тя ги беше забравила. Не играх вчера, за да се пазя за днес. Загрявах 30 минути, за да съм направил тренировка. Разбира се, положението ми в Манчестър Сити не е приятно, но аз съм професионалист и когато ми се даде шанс за изява, смятам, че го правя по най-добрия начин. Другото не зависи от мен", каза марто Петров.

Бързоногият полузащитник допълни: "Вие преценете в каква форма съм! Смятам, че в мачовете ми се даде шанс да играя, показах, че имам място в състава и го заслужавам. Аз съм професионалист, трябва да си изпълнявам задълженията и според мен го правя по най-добрия начин. Мисля, че в минутите, в които съм на терена, показвам, че съм в добра форма. Марк Хюз ми каза, че е доволен от мен, но дотам. Чета му интервюта, казва, че е доволен от мен, но развитие няма. С България имаме минимални шансове за класиране, но ние така правим – изпускаме питомното и после гоним дивото. Трябва да си свършим нашата работа и да се надявам съперниците да сбъркат някъде. Ако имаме шанс и късмет, ще се класираме за Световното първенство. Ако ли не, ще гледаме към Европейския шампионат. Така сме я докарали, няма какво да направим. Излизаме и играем за България, пък каквото стане. Наистина някой ще каже, че това го слушаме вече три години, но ние сме най-потърпевши и на нас ни е най-неприятно. Нашето поколение си отива, ние трупаме години и стоим на едно ниво. Най-губещи сме ние, не мислете, че нас не ни боли. Треньора си преценява кой вика в състава и кой не. Щом Мъри вика тези млади момчета, значи са заслужили. Надявам се да играят без напрежение и да покажат какво могат."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lorinzera
07.10.2009 10:21

горе главата марто ти си n 1 бии им шута и им тегли една маина