Коста Янев сменя Чавдар Янков в националния

17:16
Коста Янев сменя Чавдар Янков в националния
Националният селекционер на България Станимир Стоилов заяви преди днешното занимание на тима, че Чавдар Янков няма да може да вземе участие, а Станислав Манолев ще бъде под въпрос за предстоящите световни квалификации с Кипър и Грузия.

"На Чавдар все още не му е зараснала ръката, направиха му обстоен преглед и снимки, а с лекарския щаб преценихме да не рискуваме здравето му. Затова, той беше освободен от лагера на отбора. На негово място е повикан Коста Янев, който е вече тук. Мартин Петров и Стилиян Петров току-що пристигнаха и най-важното е, че са здрави. Надявам се бързо да се възстановят от снощната среща и да се готвим за мача. Ще изчакаме до последно да видим какво е състоянието на Манолев и тогава ще решаваме дали да викаме негов заместник. Може и да се ориентираме изцяло към младежкия национален отбор в случай, че имаме проблеми след мача с Кипър. Засега Валери Божинов е добре и ще тренира. С него на този етап няма проблеми", каза Mъри.

Стоилов изказа и мнението си за следващия ни съперник Кипър, на който гостуваме в събота:

"Победихме миналия път Кипър, но чак лесно не бих казал, че е било. Надявам се сега да играем добре и пак да победим. Това е добър тим, който затрудни всичко водещи отбори от групата. Ние ще разчитаме само на нашата си организация. Ще се опитаме да покажем добро ниво и да победим! Не само, че очаквам подкрепа от българите, живеещи в Кипър, но съм сигурен, че ще дойдат да ни подкрепят на стадиона. Българският народ обича да гледа националния отбор и се надявам ние да им се отблагодарим с добра игра", заяви още селекционерът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beastt
06.10.2009 23:15

Futbulfen да не би Котев да не са го разкъсали от критики след мача а? я си помисли..

krasenco
06.10.2009 22:50

Мисля,че е крайно време да се усетят в БФС-то и да налагат младите футболисти заедно с Бербо,Мартин и Стилиян,инъче и следващите квалификации пак ще пеем старата песен.За Ч.Янков мога да кажа твърдо,че няма място в отбора от много време.

Futbulfen
06.10.2009 22:23

Ама Мето ти много добре знаеш , че ако футболист на Левски беше на мястото на Котев щяхте да го разкъсате от критики ?! Всеки един коментар щеше да е упрек към дадения футболист... на мача със Сърбия Вальо Илиев и Котев играха безобразно .. но нали са (или бяха) футболисти на ц(*ка...тях няма кой да ги опрекне *sick* Янков вече толкова мачове нищо не показва, аз лично съм доволен , че няма да играе .. Янев не е лош

MeToDueB
06.10.2009 21:39

Котев ли ? Котев направи една грешка .. при опита си да финтира играч на противника, а след това го фаулира, защото не успя. При всички други лоши негови прояви .. беше оставен сам от Манолев .. и Коловати. Аз лично смятах, че има повече грешки .. но прочетох една статия на 7 дни спорт и се позамислих малко на момента след мача .. наистина беше една индивидуална грешка ..

А иначе относно Коста Янев .. Дано се представи добре .. и колектива в националния да е на ниво .. не като мачът с Котев .. който само го упрекваме, но все пак .. грешките бяха колективни, а ако не беше седял по-назад той .. какво ставаше ? Гол след гол .. поне се опита.

torres_228
06.10.2009 17:59

А бе,откъде сте сигурни ,че е по-добър. Всички знаем ,че обстановката в националния е много по-различна. Видяхме Котев к'во направи .. Но ще видим ,за мен Чавдар не трябва да се маха ,поне резерва !

vra4anina
06.10.2009 17:30

Коста Янев е по добар от Чавдар време беше да го разбере

Ladko
06.10.2009 17:29

Коста Янев не е нищо особено. Защо не взима играчи от БГ първенството играещи в отбори различни от Левски и ЦСКА? *wonder*