Жилет нападна Бенитес, май се задава треньорска смяна в Ливърпул

11:31
Жилет нападна Бенитес, май се задава треньорска смяна в Ливърпул
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес бе остро критикуван от единия от собствениците на клуба, заради резултатите, които записаха мърсисайдци през последните няколко дни.

Стиви Джи и компания записаха две последователни загуби, от Фиорентина в Шампионска лига с 0:2 и в дербито на Висшата лига през изминалия уикенд срещу Челси със същия резултат. Според Джордж Жилет единственият виновник за слабото представяне на тима е испанския мениджър Рафаел Бенитес.

Собствениците на тима, Джордж Жилет и Том Хикс, са подлагани на унищожителна критика от страна на привържениците на тима, за малкото средства, които отпускат за трансфери в клуба, а те от своя страна се оправдават със строежа на новия стадион на мърсисайдци.

"Инвестирали сме повече пари от нашите конкуренти и въпреки това нещата не вървят", заяви Жилет.

"През последните 18 месеца сме инвестирали 128 милиона паунда, което означава, че трябва да ставаме все по-добри. За съжаление, това явно не си личи", допълни Жилет в интервю за "Дейли Телеграф".

"В момента клубът се намира в значително по-добро финансово положение от Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал. Инвестирали сме доста, а резултата е една колеблива и непостоянна игра на тима", завърши Джилет.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucian316
06.10.2009 22:10

Много малко са свестните треньори и не мисля че ще е удачно да се махне Бенитез. Но наистина мисля че сбърка в мачовете с Фиорентина и Челси. Не може с такива атакуващи футболисти да играеш защитно цяло полувреме срещу италианците и да нямаш един удар кам вратата. Срещу Челси долу горе същата работа аиде не играха толкова защитно но как може да оставе Бенаюн резерва за сметка на Риера дето един пас не може да даде като хората и Лукас който няама кои знае какъв опит. Но въпреки това мисля да гласувам доверие на Рафа и да видим как ще са мачовете с Лион и Съндърланд излишно е да казвам че победите са задължителни!!!

villitu
06.10.2009 16:33

Ще се сетите вие да махните Рафата ;x

barneta_7
06.10.2009 16:01

Който и да е напуснал Ливърпул казва, че с Рафа не са имали нищо приятелскo, а само и единственo работа,работа и пак работа. Знаеме, че той докара на Анфийлд може би най-добрия нападател в света, докара Бенаюн, Шаби, Глен, Агер, Аурелйо, Кайт и още доста играчи, но явно като тактика нещо не въврви. За клуба наистина ще е на-добре Рафа да си замине и да дойде някой като Рийкард или пък Сами Лий на мене този мениджър ми е доста симпатичен, а като бяхме под негово ръководство спечелехме всички мачове ( когато тоо Рафата претърпя операция за камъни в бъбреците ) !

Notlike
06.10.2009 14:46

Мечтай си... то така ще го уволнят. Те само да опитат !!! Само да опитат.. половината футболисти може да напуснат клуба рамо до рамо с Рафа. И тогава ще духаме супата, ама от тая работа печелят наследниците на Джилет, защото ще вземат наследството му, ако разбирате за какво говоря *joking*

bg_golmaistor
06.10.2009 14:45

КРАЙНО ВРЕМЕ ЕЕ ОМРАЗНА МИ ВЕЧЕ С НЕГОВИТЕ ЧАРТЕЖИ.. ДА СИ ХОДИ !!

nasran_chorbar
06.10.2009 12:46

Реал Мадрид готвят изненадващ трансфер-ще купят Бенитес *joking*

zdravec
06.10.2009 11:57

Не говоря само за това лято, говоря като цяло. На САФ му се купува всеки футболист, който пожелае в последните години. Като се започне от Карик, Харгрийвс, Андерсон и Нани, Бербатов и прочие. Просто когато той си набележи даден играч, се намира начин този футболист да се купи. А как стоят нещата при Бенитез. Това лято искаш Лавеци, естествено няма кой да му даде пари. Искаше и Давид Силва, но и за него пари нямаше, нищо че Джилет "влага наи-много". Миналото лято пък искаше Гарет Бари. Е вместо него го набутаха с Роби Кийн.

Jurka5
06.10.2009 11:53

Е,айде сега САФ,който пожелал този купил *joking* От трансфера на Роналдо даде 25 млн.15 за Валенсия и 10 за Обертан,а Бенитес даде 25 млн. за Акуилани и 20 за Джонсън,Арсенал и Челси също дадоха по-малко пари следователно Джилет си е прав! *sick* *devil*

zdravec
06.10.2009 11:42

Май Жилет го е огряло слънцето. Къде изчисли, че са инвестирали повече от конкурентите им? Това лято на са дали и 1 паунд за трансфери. Рафа купи Акуилани и Джонсън с парите от Алонсо и Арбелоа. Миналата година Бенитез искаше Гарет Бари, те му пробутаха Роби Кийн... А в същото време САФ получава веднага всеки играч, който поиска. Но иначе, наистина, двамата невероятни американци влагат огромни суми в клуба и необяснимо как може Юнайтед и Челси да са по-напред...

fishky
06.10.2009 11:36

Срещу Челси играха много слабо. Бенитес обърка тотално халфовата линия. Не ми стана ясно как остави Бенаюн резерва при формата, която показва. Лейва е много зле момчето, поне напоследък не прави грешки. Джерард е анонимен. След като няма кой да подаде един нормален пас на Торес няма как и да вкарат гол на защита като Челси.