ФА погна Фърги за коментарите против Алън Уайли

16:29
ФА погна Фърги за коментарите против Алън Уайли
От ФА обявиха, че ще разгледат внимателно в какъв контекст са били изказванията на сър Алекс Фъргюсън, който вчера обвини рефера Алън Уайли, че е бил в ужасна спортна форма по време на мача между Манчестър Юнайтед и Съндърланд.

Както е известно, Фърги бе бесен след провала на своя тим да вземе трите точки от срещата и след края на двубоя си го изкара на съдията, като заяви, че на Уайли му е трябвало по половин минута време преди да покаже жълт картон, защото не е можел да тича бързо.

Напомняме ви, че през второто полувреме на срещата сър Алекс претендираше за неотсъдена дузпа за своя отбор, а при гола на Кенуайн Джоунс Фъргюсън настояваше да бъде отсъден фаул в нападение срещу Бен Фостър.

След като реферът Уайли се е почувствал засегнат от негативното отношение към персоната си, от Футболната асоциация взели решение да разгледат щателно случая преди да решат дали да обвинят Фърги в неподходящо поведение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
05.10.2009 20:42

rosen1968 - какво като е 20 и няколко години треньор в Англия и то на Юнайтед ??? да не е господ та да си прави каквото си иска ??? да го накажат най-малко за 5 мача да му дойде и малкото му останал акъл ...

rosen1968
05.10.2009 19:55

Ако си имате напредстава колко сте злее как може да говорите така за един от най-великите хора във футбола ! СРАМ И ПОЗОР СТЕ !

Biggogoman
05.10.2009 16:38

Да го наказват тоя дърт педофил.Докога ще го търпят