Тоти пак се контузи, аут поне за две седмици

22:12
Тоти пак се контузи, аут поне за две седмици
Франческо Тоти, който днес се превърна в герой за Рома и отбеляза двата гола при победата над Наполи с 2:1, отново се контузи.

Принца на Рим е получил травма в коляното и ще почива между 15 и 20 дни. След като се завърне на терена, футболисът ще играе със специален протектор.

"Травмата на Франческо не е сериозна, но няма да рискуваме със здравето му и той ще трябва да почива над две седмици", съобщиха лекарите на Рома.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
05.10.2009 14:58

geshana ви го каза и е много прав ... Тоти е един от най добрите играчи в последните 10 години ... Това че преди години не отиде в Реал Барса Челси Милан и куп още други отбори а си остана в Рома показва че е играч от световна класа и не се влияе от пари и слава като днешните еднодневки за по 2-3 години и айде *wink*

geshana
05.10.2009 11:28

Глупаци за какъв куц кон говорим ... Говорим за играча който на 31 години спечели златната обувка за голмаъстор и то не в отбори като Барса и Реал а във РОМА !!! Ае малко по-спокойно !!! Се пак Тоти преди седмица навърши 33 и предвид многобройните влизания в предишни години е напълнонормално краката му да не издържат много !! И нека ви припомня че Италианското Калчо е наъ-твърдото в света и не е за хленчещи жени !!! Именно за това "звезди" като роналдо-жената не могат да се наложат тук !!! Италия не е за всеки но щом е за него това говори достатъчно за класата му *wink* Имайте уважение към играча коъто цяла Италия уважава !!! Това че Италианското първенство не се предава и няма как да видите някои от вас Изявите на играчите си е ваш проблем но не говорете не осведомени !!!

samo_levski89
05.10.2009 01:00

"куция кон отново контузен... "новина" хахаха "
ЦСКА точно на това разчита *lol*

blazin_squad
04.10.2009 22:54

куция кон отново контузен... "новина" хахаха *smile*