Алваро Негредо: Реал трябваше да заложат на мен, а не на скъпия Бензема

10:19
Алваро Негредо: Реал трябваше да заложат на мен, а не на скъпия Бензема
Реал Мадрид трябваше да се доверят на мен, а не да купуват Карим Бензема, смята нападателят на Севиля Алваро Негредо, който е бивш играч на "белия балет".

Голмайсторът изрази разочарованието си от факта, че родния му клуб го е пренебрегнал за сметка на поредния скъпо струващ играч.

"Казаха ми, че ме оценяват, но след това дори не играех. Затова реших да напусна. Те трябваше да се доверят на мен, а не на Карим Бензема. Те предпочетоха да дават пари и да заложат на това, че той ще стане звезда, вместо да заложат на играч от школата", каза Негредо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fen0mena
11.10.2009 23:41

И аз съм на мнение,че трансферната политика на Реал е много в гъза!!! Голяма грешка беше да продадат Негредо също Снайдер и Робен. Нищо не пречеше поне единия ляв халф да остане на Бернабеу.Би било удачно Дренте да е на поста ляв краен бранител а пред него като външен ляв халф да е Робен например.Мисля че халфовата линия на Реал щеше да е много по добра с Робен,Шаби,Кака и Роналдо

MB_KrisS
04.10.2009 13:37

Съгласен съм с Негредо. Наистина Бензема е по-добър, но трябва да се дава шанс и на момчетата от школата, иначе как и те ще се развият.

flipicha
04.10.2009 13:04

А бе как можеш да сравняваш Бензема с Негредо.Бензема е доста по-класния играч или Солдадо които го изгониха като мръсно куче.А знаеш ли колко пари щяха да искат за Мата...сигурно двоино колкото за бензема

onzzy
04.10.2009 10:34

Абсолютно съгласен съм.И не само на него а и на Хуан Мата,а защо не и Роберто Солдадо