Левски пак напира за Цецо Генков, той готов да каже \"да\"

10:01
Левски пак напира за Цецо Генков, той готов да каже \"да\"
Левски отново ще се пробва да привлече Цветан Генков, който е твърда резерва в настоящия си тим Динамо Москва, пише "Меридиан мач".

Шампионите вече веднъж удариха на камък в опитите си да вземат бившия нападател на Локомотив София, след като футболистът категорично бе против подобен трансфер. Генков обаче не играе и това може да го накара да преосмисли предложението на "сините". Към днешна дата голаджията е обявил пред ръководството на Левски, че е готов да заиграе на "Герена" през зимата.

Идеята на спортно-техническия директор Георги Иванов – Гонзо е Генков да бъде взет под наем за пролетния полусезон. Ръководството на шампионите иска да включи в договора и анекс с фиксирана сума, за която евентуално биха могли да откупят напълно правата му през лятото.

Тодор Батков обаче може и да си е вкарал "нелеп автогол", който да провали трансфера. Адвокатът наскоро обвини Динамо Москва, че клубът е влязъл в комбина с ЦСКА и двете страни са се разбрали руснаците умишлено да загубят реванша с "червените", но да вземат огромни печалби от хубавия коефициент за двойка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

koliyo
07.10.2009 09:53

лефскарчетата почват да ме кефат.... "ще гоним батков,гонзо,ратко,половината отбор"... сега почват да купуват... смех. А шматките верват *wink* .Да ви е жив и здрав президента *joking*

tamplier
04.10.2009 12:44

Г-н Батков не спира да ме изумява. Но най-зашеметяващото му действие беше да се заобиколи със себеподобни "баш-идиоти". Спортно-техническият директор бил "решил" ето това определено е новина. Ако кракът на Генков стъпи на "Герена" то това ще си е реверанса на Динамо М. към вас г-н Батков. *lol*

charpaka
04.10.2009 12:26

Генков в Левски толкова вярно, колкото аз в ЛОКО СФ *lol* . Ако имаше шанс да играя в друг тийм съм 100% сигурен , че отбори от Швейцария, Франция, Белгия и т.н ще го лапнат по-напред от нас. Това е абсурд за мен.

Notlike
04.10.2009 11:58

Да си знае Батков думите. Първо, Цецо може да не е твърд титуляр в Динамо, но парите, които получава, са в пъти повече от тези в Левски. Второ, никой клуб няма да позволи да го обиждаш и намесваш в афери и после да очакваш да ти даде играч. Трето, няма как Динамо да са дали мача на ЦСКА, при положение, че в Лига Европа вземат поне 1 млн и при победи по още доста + това, че от реклами избиват и правят поне 2-3 пъти повече. Така че тоя болен мозък да си купи 1 куршум и да се прониже в мустака *sick*

gutito1964
04.10.2009 11:15

не ми вярва да им го дадат генков е много по добър от оня пуяк кержаков и не само заради това че кержаков е руснак

torres_228
04.10.2009 10:44

Знаеш ли кога ще го вземеш бе, Батков - Н-И-К-О-Г-А !