Монтана се завърна в елита на родния футбол, Дунав изпадна

22:14
Монтана се завърна в елита на родния футбол, Дунав изпадна

Отборът на Монтана се завърна в елита на българския футбол. В баража за влизане/оставане в efbet Лига тимът от Северозападна България разби с 4:1 Дунав 2010 и така заслужено през следващия сезон ще бъде част от първото ниво на футбола ни.

Макар и да не бяха играли официален мач от месеци играчите на треньорския тандем Светлан Кондев Венцислав Иванов, демонстрираха отлична форма и страхотна успеваемост пред вратата на Благой Макенджиев. Дунав от своя страна явно така и не успя да се отърси от финансовата криза, която тресе клуба от Русе и така и не съумя да демонстрира, че е готов да запази мястото си в елита. 

Монтана се разписа на два пъти във всяко полувреме, като головете бяха дело на Владимир Айтов, Тони Тасев, Николай Минков и Атанас Илиев. В края на мача пък Фернандо Кавалканте намали за Дунав, но това бе твърде малка утеха за феновете на тима.

Стартови състави:

Дунав: 21. Макенджиев, 11. Димов, 29. Колев, 22. Милчев, 18. Исаевски, 94. Ненов, 7. Лазаров, 10. Кавалканте, 8. Щерев, 45. Долапчиев, 99. Христов

Монтана: 1. Орлинов, 10. Айтов, 3. Михов, 24. Петров, 33. Цонков, 20. Илиев, 21. Балджийски, 8. Тасев, 11. Минков, 16. Цветков, 9. Илиев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация