\"Старата госпожа\" отвръща на удара: Моуриньо да си гледа работата!

08:21
\"Старата госпожа\" отвръща на удара: Моуриньо да си гледа работата!
Треньорът на Ювентус Чиро Ферара едва ли може да бъде сериозна конкуренция на Жосе Моуриньо по отношение на темпото, с което португалецът пълни вестниците с колоритни изказвания и плюе, "старата госпожа".

Въпреки това, бившият защитник на "бианконерите" все пак реши да отвърне на критиките по адрес на своя отбор и посъветва Специалния да си гледа работата. Моуриньо нападна медиите на Ботуша с твърденията, че работят в полза на Юве и са тенденциозно настроени към Интер.

"Наистина не разбирам за какво говори Моуриньо. Мисля, че е време всеки да се фокусира върху това, с което се занимава, а не да хвърля "камъни" по другите. Нека Моуриньо да си гледа работата. Той толкова грандиозно каза, че не е идиот, когато пое Интер, но не мисля, че и аз съм глупав. Колкото до критиките от медиите към Интер, винаги треньорът на шампиона го отнася, така че той да не се оплаква", завърши Ферара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
04.10.2009 15:16

Kura_na_qnko, Моуриньо може пък от години да е треньор но може само да говори глупости. Иначе нищо не става от тоя смотаняк *stop* FORZA JUVE

Kura_na_qnko
04.10.2009 14:40

Хах... тоя треньор от 5 месеца ,намерил на кой да казва да си гледа работата.Да вземе с Леонардо да спори,че поне са на един акъл *joking*

pacho_vr
04.10.2009 10:40

Тоно така всеки да си гледа в своята паница