Спалети сменя Леонардо в Милан?

17:46
Спалети сменя Леонардо в Милан?
Лучано Спалети може да поеме закъсалия Милан.

Според информациите, бившият треньор на Рома е забавил преговорите си със Зенит, за да изчака съдбата на Леонардо и евентуално обаждане от "росонерите".

Утре тимът гостува на Аталанта и ако загуби, сегашният наставник си отива. За неговото място се спряга най-много името на Марко Ван Бастен.

"Вчера се видяхме със Спалети и му споделихме нашите планове за отбора. Той ги прие и изложи изискванията си. Крайното решение ще бъде взето скоро, но със сигурност новият ни треньор ще започне работа от следващия сезон", споделиха от Зенит, но не е изключено руснаците да търсят и друг вариант, ако Милан се насочи към гологлавия специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
03.10.2009 21:32

Мисля че това че Леонардо изглежда добряк не му пречи на професията но още е начинаещ ... А иначе що се отнася за Екс-треньора Ни Мисля че ако Лео му стане помощник и Милан ще покаже супер игра *wink*

jokataa
03.10.2009 20:06

Така е, велик играч, но като че ли му липсват някои качества за да бъде и велик треньор. Изглежда ми добряк, а това не е предимство в тази професия.

Forzarossoneri
03.10.2009 19:22

Дано го вземем.На Лео му е рано още да застане начело на отбор с претенциите и амбициите на МИЛАН.Не трябваше да го натоварват с такава отговорност.