Рафа Бенитес си пожела нов сблъсък с Анчелоти на финала в ШЛ

09:35
Рафа Бенитес си пожела нов сблъсък с Анчелоти на финала в ШЛ
Испанският треньор на Ливърпул Рафаел Бенитес иска отново да се изправи срещу Карло Анчелоти на финала в Шампионската лига.

Утре двамата мениджъри ще се срещнат, но в двубой от Висшата лига между "мърсисайдци" и Челси. Бенитес обаче иска сблъсък с Татко Карло на много по-високо ниво.

Ливърпул грабна трофея в най-комерсиалния клубен турнир през 2005 година. Тогава тимът от "Анфийлд" победи Милан в епичен финал, като успя да обърне резултата от 0:3 до 3:3 и да надделее при дузпите. Две години по-късно обаче, "росонерите" биха Ливърпул на финала и си отмъстиха.

"Аз много уважавам Анчелоти. Имах добри отношения и с предишните мениджъри на Челси – Аврам Грант, Сколари и дори и Моуриньо. Анчелоти обаче е различен от тях. Надявам се отново да го срещна на финала на Шампионската лига", каза Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lod
03.10.2009 13:05

Ливърпул са турнирен отбор.Срещнат ли Реал или Барса ще ги отстранят повярвайте...Иначе мисля,че вече е ред на Челси да си вземе своето с което го лиши един некадърник преди няколко месеца.

liverbird1892
03.10.2009 10:09

хаха с тоя смешен състав ще е добре ако от групитр излезем те за финал ми говорят губим 5)% от мачавоете си финал ще играем хахаха *lol*

Forzarossoneri
03.10.2009 09:55

"Жалко",че и двамата няма да стигнат до финала. *wink*