Като в Холивудски екшън: Мутри отвлекли Бербатов преди време, Илия Павлов го спасил

08:48
Като в Холивудски екшън: Мутри отвлекли Бербатов преди време, Илия Павлов го спасил
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов потвърди в интервю пред "Таймс", че преди време е бил отвлечен от "виден" мафиотски бос в България.

Голмайсторът признава, че и той е станал жертва на "мутренските години" у нас, но с разбираемо нежелание коментира неприятната тема само с няколко изречения. Берба остава изненадан от зададения му неудобен въпрос, но все пак отговаря.

"Да, истина е. Такива бяха времената. Беше ужасно изпитание, но оттогава мина много време", споделя нападателят.

Историята наистина е действителна. Случаят е описан в излязлата преди около година автобиография на голмайстора. Тогава Берба, който прохожда в големия футбол с екипа на ЦСКА, е отвлечен от боса на ВИС-2 Георги Илиев. Всичко се развива като по холивудски сценарий.

Бербатов отдъхва след тренировка на Панчарево, когато в бунгалото му идва непознат мъж. Той обяснява, че аверите на Митко са дошли да го видят и го чакат на кафе в центъра. В заведението обаче футболистът се натъква на трима яки мъжаги, които без много обяснения го замъкват при Илиев – тогава бос на Левски Кюстендил. Предложението на влиятелния бизнесмен е Берба да заиграе в неговия тим срещу голямо възнаграждение.

Екшънът не спира до тук. Като на филм голмайсторът още преди да се стигне до този разговор някак си успява да се обади по телефона на майка си. Разтревожената жена веднага звъни на баща му, а скоро за всичко стига до ушите на Илия Павлов – тогава бос на ЦСКА.

Шефът на "червените" се намесва, а историята е забравена преди отново да изплува от нафталина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UtherX
03.10.2009 10:02

Te и извънземните са го отвличали няколко пъти. Ае пуснете и за това новинка winner-жълт.bg

CTPAXO
03.10.2009 10:01

тая новинка всяка година я пускат журналите....не сме толкова стари че толкова бързо да забравяме....до година пак я пуснете....все едно ви е за пръв път *joking*