Моуриньо: Медиите мразят Интер и само хвалят Юве!

21:07
Моуриньо: Медиите мразят Интер и само хвалят Юве!
Наставникът на Интер Жозе Моуриньо за пореден път нападна основния опонент на своя тим за Скудетото, като заяви, че медиите в Италия не спират да хвалят Ювентус, а "нерадзурите" постоянно са критикувани. Португалецът даде пример с това, че равенството на миланския гранд с Барселона е било възприето като провал, докато хиксът на Юве с Байерн Мюнхен е бил интерпретиран като успех от журналистите на Ботуша.

"Не ми пука, че нямаме още победа в Шампионската лига. Естествено, когато става въпрос за нас, това е огромен провал, докато за същите резултати другият отбор постоянно е хвален. Вече не ми пука за тези неща. Направих равенство с най-добрия отбор в света и това бе възприето като провал, докато Юве хиксира със средняшки тим и започва да се пише, че "бианконерите" са постигнали стратегическа точка", коментира "Специалния" на пресконференцията си преди мача с Удинезе.

"Всички ние, журналисти, сте интелигентни и нямам намерение да ви казвам какво да пишете. Вие си решавате, но вече съм свикнал с отношението към Интер и винаги знам какво да очаквам от вас", допълни Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
03.10.2009 06:14

Тия мачове в груповата фаза нямат никакво значение, стига отборът да продължи напред.Значение имат мачовете с директни елиминаций..Там, където Хетафе ви направи за смях, жалък късметлийски отбор такъв.Това, че даден отбор е играл в по-долна дивизия от първата не означава че тимът не става за нищо.Но щом ще ми се правиш за това, да те светна само че Байерн са играли 2 или 3 сезона в по-долни дивизий.Ясно ми е какво фенче си *wink* .И се научи да пишеш правилно, дечко, ще ти е полезно *smile* .5 реда написа без една запетайка или точка да сложи, за главни букви да не говорим, правописа също под всякаква критика..Ти с колко завърши 3-и клас ?Или все още не си, което няма да ме учуди като те гледам?

liverbird1892
03.10.2009 00:50

ще ядът от зенит ама поне не праят х като вас у дома с бордо или с болония тупи ювентос за никав кур не стаат Байерн поне не са играли в долната лига на страната си от нз колко години сигорно никога не са били в втора бундеслига такаче си трай жалак фен на юве щото от 5 години купа не стъе видяли а шампионска лига не сте видяли от 25 *lol*

darkspeed
03.10.2009 00:42

Те пък Байерн колко са велики..Бягай ги гледай в Уефа пак, да ядат боя от Хетафе и Зенит *joking* .А в първенството пък да не говорим - Волфсбург ги направиха смешни отвсякъде предната година.И немското първенство е 10 пъти по-слабо и смешно от италиянското..За това и им дават право само на 3 отбора в ШЛ, въпреки че и толкова не заслужават *smile* .

arsenov
03.10.2009 00:08

момчета аз съм фен на Байерн не харесвам никои италиански отбор но не им и харесвам селската груба игра тва имах предвид

deko1991
02.10.2009 23:49

arsenov кат Принтер са толкоз силни я ми кажи един успех извъл серия А ?

Juventus_tifoz
02.10.2009 23:34

arsenov, от интер да не би да играят по-добре - 1:1 срещу Рубин (Казан)? Всички в интер са смотаняци, защото треньора като им е такъв, те са същите. FORZA JUVE

arsenov
02.10.2009 23:23

кво ги прехалват тея селяни юве е? видях ги колко са играчи срещу Байерн 90мин нарушения и затваряне кат мишки , но във италя се надявам да се отпусат и да играят по ападателен футбол за да отнесат и головете. нищоне става от тея подобре да не бяха излизали от серия Б

manunited666
02.10.2009 22:40

Juventus_tifoz за самото отношение на Мауринио не знам защото не следя събитията в италия , такаче може и да си прав.

Juventus_tifoz
02.10.2009 22:35

manunited666, Ако ти обидиш някого и после той те обиди, значи се отнася несправедливо? Моуриньо постоянно е в конфликт с журналистите, треньорите и играчите на другите отбори, най-вече Ювентус, защото те са най-големият конкурент на интер. Липи като каза, че Юве ще е шампион, Моу се нахвърли веднага върху него и после журналистите хвалели Бианконерите. Жозето напълно си заслужава да се отнасят зле към него и глупавият му отбор, защото той показва същото към другите.
Alcaida - Явно Моуринчо го е*e за медиите, тъй като той може да "тренира" по-добре тях от отбора си, а сега се представя зле навсякъде.
FORZA JUVE *stop*

manunited666
02.10.2009 22:35

Абе то може да е затворена страница но хората продължават да си говорат.Това се случи преди 2-3 години а не преди 20.

deko1991
02.10.2009 22:31

Маруринио е с нос до небето и пренебрегва всички но в живота за да вземеш трябва и да дадеш а не да си високомерен *stop* А това за съдиите е затворена страница всичко приключи и не мисля че още се оговарят

manunited666
02.10.2009 22:24

Моуринио е прав.Журналистите се отнасят несправедливо.Не съм фен на Интер нито на футбола там на полуострова.Но просто журналистите навсякаде се хваштат за един отбор и човъркат постоянно едно и също.Например в Италия се говори как Интер били подкрепяни от съдийте а всички забравят , че Юве бяха исхвърлени от първенството заради подкупи.

Alcaida
02.10.2009 22:20

Че кой го е*е за медиите *beer* Хегемонът в Италия е само един - и той се казва Интер (сегашен и бъдещ шампион за следващите 7-8 години)

Juventus_tifoz
02.10.2009 21:13

Моуринчо, като се отнасяш така към медиите и те ще се отнасят така към теб и отбора ти. Ферара се отнася с уважение към журналистите и те към него. Каквото повикало - такова се обадило. FORZA JUVE