Прогнозите на Биволарски: Майорка - Барселона

15:59
Прогнозите на Биволарски: Майорка - Барселона

Уважаеми потребители, WINNER.BG и най-новият член на екипа ни - специалистът по стратегически футболни прогнози Калоян Биволарски, подновяват една позабравена, но доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". Тя ще се обновява поне три пъти седмично, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Прогнозите на Биволарски". Целта на всяка една прогноза ще бъде да ви предложи един добър анализ и насока. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Отборите на Майорка и Барселона излизат в мач от 28-ия кръг на Ла лига. Двубоят е с начален час 23:00.

Каталунците се изкачиха на първата позиция преди паузата. Преди близо три месеца те победиха Реал Сосиедад с 1-0, а в същото време Реал Мадрид загуби с 1:2 от Реал Бетис.

Майорка се бори със зъби и нокти за оцеляването си и липсата на публика по трибуните в никакъв случай няма да е от полза за каузата им. Островитяните са 18-и, на точка зад спасителния бряг. Все пак  хората Висенте Морено взеха последния си мач с 2:1 като гост на Ейбар.

Принудителната пауза се оказа благотворна за Луис Суарес, който успя да се възстанови от контузия. Очаква се обаче той да бъде оставен на пейката. Специалистите прогнозират, че Мартин Брейтуейт ще се появи в стартовия състав до Лионел Меси и Антоан Гризман. Артуро Видал и Френки де Йонг пък ще партнират на Серхио Бускетс в средата на терена.

Майорка най-вероятно ще играе в схема 4-4-2 с Будимир и Кучо Ернандес в атака.

В последния мач помежду им Барса спечели този сблъсък с 5:2. Предвид разликата в класите и целите, за които се борят двата тима не очаквам нещо по-различно от победа за Меси и компания с разлика от поне два гола.

Прогноза: Барселона -1,5 гола

Баланс: 0/1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация