Уволняват Хари Реднап от Тотнъм !?

15:52
Уволняват Хари Реднап от Тотнъм !?
Мениджърът на Тотнъм може съвсем скоро да загуби работата си като мениджър на Тотнъм, гръмна британската преса в последните часове. Както е известно, специалистът се наслаждава на страхотен старт на сезона със своя тим и в момента "шпорите" са четвърти във Висшата лига само на три точки зад лидерите Челси и Манчестър Юнайтед.

Въпреки този факт, коефициентът в повечето букмейкърски къщи на Острова за това Реднап да стане първият уволнен мениджър във Висшата лига през този сезон падна през последните няколко часа до странните 2.75. Само за сравнение, за Пол Харт (мениджърът на Портсмут, който има седем загуби от седем мача) коефициентът е 4!

Според последни информации на английските медии, Реднап е пред уволнение заради скандални корупционни разкрития, свързани с неговата персона. Става въпрос за трансфера на Амди Файе от Оксер в Портсмут през 2003 година, когато специалистът беше начело на южняците. Все още обаче от Тотнъм не са излезли с официално изявление по случая и в момента всичко се свежда до нивото на непотвърдени слухове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbatov67
02.10.2009 18:41

Всичко е заради уж голямата четворка и търсят под вола теле Само шпорите

sandi_007
02.10.2009 18:08

Попринцип в "белите страни" когато има нарушение всичко се разглежда на момента! Това обаче поредният скандал между Франция и Англия. Случаят е от 2003 година и е странно как досега е бил затворен този случай! Поредният скандален трансфер от френски отбор в английски. Всичко се случва наведнъж така внезапно, определено не е оправдано подобно уволнение, но нещата напоследък са много корупция, много пари, и малко зре;ище на терена! Тея скандали трябва да спрат вече, защото футбол няма да остане!

brickbat
02.10.2009 16:46

Защото в "белите" страни имат правила и ги спазват. Реднап е много добър треньор и успя да коплектова чудесен състав, които може да се пребори с Ливърпул и Арсенал за четвъртото място.