Берба: Миналият сезон беше разочарование, но този ще бягам най-много!

09:28
Берба: Миналият сезон беше разочарование, но този ще бягам най-много!
Българският нападател Димитър Бербатов прояви сериозна доза самокритичност и сподели пред английския "Сън", че първият му сезон на "Олд Трафорд" е бил разочарование.

Бившият футболист на Тотнъм смята, че трябва да бележи повече, но споделя, че постоянните критики по негов адрес не го притесняват. Берба не е съгласен и с твърденията, че на терена е ленив и смята да се превърне във футболиста на Юнайтед, бягал най-много на терена.

"Моята първа година беше разочарование. Натискът върху мен бе наистина много голям и може би се провалих. Смятах, че трябва да докажа себе си пред феновете. Трябва да запомнят, че аз съм просто Димитър, а не Бест, Чарлтън или Кантона", каза Бербатов.

"Имам няколко асистенции, но смятам, че трябва да бележа повече голове. Не мога да си спомня точно в какво съм грешал. Може би съм нямал късмет, или пък си е било до мен. Кой знае. В нощите стоях буден и си мислех, че може би не съм направил това, което трябва. Нервите ми бяха прекалено много, но това е моя отговорност. Искам да бъда честен. Тези критики, които се изсипват по мой адрес не ме засягат, не ми се отразяват негативно", сподели още нападателят.

"Погледнах статистиката миналия сезон и видях, че съм на девето място по покрита дистанция. Взех се в ръце и в края на сезона вече бях на четвърта позиция. Този сезон обаче ще бъда първи! Аз обаче си имам собствен стил на игра. Не тичам когато няма за какво. Винаги обаче съм нащрек и съм готов", добави още българският национал.

"По доволен съм от цялостната си игра през този този сезон, отколкото през първия. Чувствам, че се вписвам все по-добре в отбора. В момента съм много по-силен, но се очаква да бележа повече попадения. Не мисля за пари, това би било лудост за мен. Играя с легенди като Скоулс, Гигс и Рууни. Тренирам под ръководството на такъв човек като сър Алекс. Как да не бъда щастлив?", завърши Берба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RichardEvans
03.10.2009 03:07

след няколко мн правилни коментара, се появиха и 2ма 3ма завистливи нещастници, но нз може би това е нормално. Чудя се, струва ли им се да им се обръща внимание. Той елевън си го каза, ама май пак има някои недочели и неразбрали, тъпи жалки отрепки

charpaka
03.10.2009 01:26

Каквото и да кажем за Бербо ще бъде малко, защото той е първо голям човек, а после и играч. Талантът му е неуспорим и мислч че трябва да го подкрепим. Лошото е, че съм говорил с хора от Англия, които не дават да се каже лоша дума за Бербо. Дори ми казват дори не споменавай името му, той е просто Голям ИГРАЧ. Какво трябва да говорим ние тук сульо и пульо като хората дават адски пари за този самороден талант. Вярно понякога изглежда разконцентриран, но все пак това е АНГЛИЯ не е България, защитата е на много високо ниво. Просто се моля да започне да бележи срещу големи тиймове като Челси, Ливърпул и Арсенал, не само на Стоук, Тотнъм или Болтън например. Успех МИТАК *smile*

Robchy
02.10.2009 21:30

Бербо не се вкарвай в никфи филми брато *smile* немисля ,че тези думи биха могли да бъдат 1 реалност

Hella
02.10.2009 21:26

Чак разочарование не беше, колко асистенции направи? Просто Роналдо обираше всичко, а и Бербатов не беше на оптималната си позиция. Този сезон определено ще покаже класата си, същност той вече я показа на няколко пъти от самото начало. Остава му само да върви напред. Успехи!

silvi91
02.10.2009 20:50

Чудя се защо такиви като chelsea18 са в този сайт , трябва да си търсите памперси онлайн ... толкова сте долни ... нямам думи .Колко ЗЛОБА и ЗАВИСТ има на този свят .... Бербо продължавай в същия дух ... ние сме с теб *thumb_up* на такиви като Челси18 и другите критици (фингер) ... МИТКО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР ФУТБОЛИСТ *smile*

lubo_krika
02.10.2009 16:50

chelsea18 къде в коментара на leveleleven успя да прочетеш,че ти казва левскар????????????

sasedq
02.10.2009 15:22

Малко е глупав ама нищо.... Както каза cenZo не става само с бягане .... но все пак ако бяга ще е по добре от колкото да си стой в засада 5 минути.

ivan79
02.10.2009 14:52

На барби не му ли писна вече едно и също да си гледа там бебето дето чака и да си стои в Англия за какво го викат в националния само екскурзия да си прави.Един свестен мач не е направил тези квалификаций.

SnickersaKu4ko
02.10.2009 14:49

По надолу викаха левскарите неподкрепяли Бербатов аз съм за него и съм за Левски,обаче Бербатов играе наистина добре прави много красиви работи дава асистенции които един нападател трябва да дава но вкарва малко голове ако и се отпуши да вкарва трениора изобщо няма да помисли за Оуен. Дано да почне да вкарава по редовно защото тва му е и работата смятам че няма късмет и халфовата линия на Манчестер не е толкова добра да го захранва с положения правят му положения които са доста трудни за вкарвания и тука иде ред на късмета

cenZo
02.10.2009 14:35

Не става само с бягане трябва и акъл *joking*

Notlike
02.10.2009 13:32

Завистта тук е на почит. Явно САФ-а е олигофрен, че е дал 30млн паунда за нашия, по тези думи. Още помня славния Гонзо, който навремето отиде в Рен и французите после даваха пари + него, за да се отърват *joking*

flipicha
02.10.2009 13:16

eveleleven чудно ми е как не разбираш злобата.В България злобата и зависта са на такова голямо ниво,че просто... нямам думи.За това в "ада" на казана няма дявол които да паза българите да не излизат,защото ние сами си се дърпаме.Никога няма да се оправим

chelsea18
02.10.2009 13:16

И как си напрай извода че съм левскар бе идиот *joking* хахахахахах искам да ми обясниш *lol*

mataresse
02.10.2009 12:11

Успех Берба, смачкай критиците.Винаги ще имаш верни фенове.

chelsea18
02.10.2009 10:27

Пак четки....Еееееее банален стана вече само дето не повтори за 50-ти път че играе в най-добрия отбор в света *lol*