Наказаха Адебайор с още два мача заради дербито с Арсенал

19:15
Наказаха Адебайор с още два мача заради дербито с Арсенал
Футболната асоциация в Англия отново наказа голмайстора на Манчестър Сити Емануел Адебайор, като този път националът на Того отнесе забрана да играе в две срещи на "гражданите". Също така Адебайор ще трябва да заплати и глоба в размер на 25 хиляди паунда, заради радостта си при отбелязването на гола на "артилеристите". Новото наказание на нападателя обаче ще влезе в сила, ако той направи подобно провинение до декември месец 2010 година.

Голмайсторът получи санкция от три мача заради умишлено настъпване на Робин ван Перси по време на мач между Сити и Арсенал.

Причина за новото наказание на Адебайор е невъздържаната реакция на футболиста след попадението си във вратата на бившия си клуб Арсенал във въпросния мач.

Адебайор пробяга почти цялото игрище на стадиона и триумфира пред феновете на "артилеристите", които едва бяха озаптени от стюардите на срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
01.10.2009 22:38

Няма нужда от затвор,не е престъпник.Да си изтърпи наказанието и да играе да видим друг път ще рита ли съперникови футболисти *evil* Или да се гаври с противниковата публика

Lollipopp
01.10.2009 21:32

ахахха направо да го пратят в затвора заради това ... ебахти и смешниците ... вижда се че Сити имат отбор които може да е в топ 4 и така някой от другите ще останат извън топ 4 и сега по всеки възможен начин ги кастрят ...

Yang_G
01.10.2009 20:41

Айде отново титулярче срещу Вила ! *thumb_up*