Фърги четка Дзеко, дали не готви оферта?

19:42
Фърги четка Дзеко, дали не готви оферта?
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън похвали нападателя на Волфсбург Един Дзеко за качествата, което притежава и играта му срещу "червените дяволи" снощи.

Английският шампион победи "вълците" с 2:1 в мач от Шампионската лига, но успехът не дойде никак лесно, а босненският голаджия порази вратата на Томаш Кушчак. През лятото пък се заговори, че Фърги иска Дзеко в Юнайтед, но до трансфер не се стигна.

Дали обаче думите на Сър Алекс не означават бъдеща сделка?

"Истина е, че през миналия сезон следях изявите на този състезател, както и че сега, когато го видях как игра срещу нас, оставам още по-впечатлен от качествата, с които той разполага. Според мен той може да се състезава на още по-високо ниво", каза Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emozionalniq
01.10.2009 20:59

За мен Берба е много много по-класен играч от Дзеко, защото има невероятна техника, а и може да вкарва голове. *wink*

sasedq
01.10.2009 19:51

Notlike братле Дзеко е много по добър от бербатката обаче надали ще го купят.Пък и дано не го купят де че да гледаме Бербатов по често титуляр като го гледах вчера пак добре игра дано му се подобрява играта.

Notlike
01.10.2009 19:42

Не бих казал, че с такива нападатели, Фърги ще гони Дзеко, като сметнем, че има един подобен - Бербатов. Не мисля, че нашето момче е по-слабо, защото играе основна роля в организирането на атаките, а Един е типичен консуматор *wink*