Нова катастрофа на \"Герена\", Лацио си оправи головата разлика с Левски

21:51
Нова катастрофа на \"Герена\", Лацио си оправи головата разлика с Левски
Българският шампион Левски загуби катастрофално от тима на Лацио с 0:4 във втора среща от груповата фаза на турнира Лига Европа . Мачът се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София пред около 15 000 зрители.

Първото голово положение в срещата бе създадено от футболистите на Лацио, които в 6-а стигнаха до вратата на Левски чрез Томазо Роки, който се озова в стрелкова позиция. Ударът на нападателя обаче бе отразен от стража на домакините Цветан Димитров.

В 9-а минута Щефан Лихтщайнер фаулира Дарко Тасевски на сантиметри пред наказателното поле на Албано Бизари. Жоазиньо стреля силно с левия крак, но топката попадна право в добре пласирания страж на Лацио.

Нападателят на българския тим Георги Христов изпусна чисто положение за откриване на резултата в 14-а минута. Играчът комбинира успешно с Тасевски и се озова очи в
очи с Бизари, но ударът му с левия крак бе отчайващ и топката излезе в аут.

През следващите 7-8 минути играта се пренесе изцяло в средата на терена със споделено надмощие на двата тима. В 22-а минута на мача обаче футболистите на Левски
сбъркаха едно подаване, от което се възползва звездата на Лацио Мауро Сарате и със светкавичен пробив стигна пред наказателното поле на Димитров, от където подаде в
чиста позиция на Матусалем и бразилският халф откри резултата.

В 31-а минута аржентинецът Сарате отправи топовен изстрел към Цветан Димитров, но младият страж на Левски не допусна ново попадение във вратата си.

Георги Сърмов можеше да изравни резултата в 38-а минута, когато след пряк свободен удар последва центриране, но халфът на Левски не успя да отбележи, а след това бе маркирана и засада.

До края на първото полувреме отборът на Левски опита да упражни натиск, но така и не бе създадена голова опасност пред Бизари, а за сметка на това Лацио вкара втори гол във вратата на българския тим, чийто автор стана Мауро Сарате.

Голът на аржентинеца дойде след много слаба игра на Левски в защита и оставен непокрит в наказателното поле, Сарате удвои резултата за Лацио.

Втората част на мача започна с две смени в състава на Левски. Йордан Милиев влезе на на мястото на Елин Топузаков, а Боян Табаков замени Дарко Тасевски.

В 48-а минута отново Георги Христов нямаше късмет пред вратата на Лацио, след като след добър пробив ударът му от близо с десния крак бе париран от Албано Бизари. В тази ситуация вратарят на гостите отби топката, която попадна в непокрития Жоазиньо, но полузащитникът стреля в бранител на гостите и българският тим получи право да изпълни само на корнер.

В 53-а минута играчите на Левски създадоха изключително красива и опасна атака, но шансът отново не беше на тяхна страна. Двойно подаване между Седрик Бардон и Боян Табаков изведе французина сам срещу Бизари, но техничният удар на халфа на "сините" мина в страни от вратата на Лацио.

През следващите 10-на минути играчите на Левски владееха повече топката и създадоха напрежение пред вратата на Лацио, но им липсваше завършващият удар.

В 67-а минута халфът Мурад Мегни реализира и третото попадение за гостуващият тим. Груба грешка на защитата на Левски остави французинът сам срещу Цветан Димитров и след прострелно воле резултатът стана класически за лациалите. В този момент от трибуните на стадион "Георги Аспарухов" започнаха да се чуват обидни реплики към собственика на Левски Тодор Батков.

В 73-а минута, след уникален гаф на Юсеф Рабех, който се подхлъзна при една лесна топка, нападателят на Лацио Томазо Роки остана сам срещу вратаря на Левски и реализира за 4:0 за своя тим.

В 86-а минута Левски пропусна да отбележи поне почетно попадение в този мач. Два поредни фамозни пропуска направиха Христо Йовов и Боян Табаков.

По този начин отборът на Левски загуби от Лацио с 0:4 и продължава кошмарната си серия от вече 5 поредни поражения.

В първите си мачове от груповата фаза на Лига Европа Левски загуби от Виляреал с 0:1 в Испания, а Лацио падна от Ред Бул Залцбург с 1:2 на "Олимпико".

Стартови състави на двата отбора:

Левски:
Димитров, Рабех, Сърмов, Топузаков, Минев, Бензукан, Жоазиньо, Зе Соареш, Тасевски, Бардон и Христов

Лацио:
Бизари, Лихтщайнер, Елисеу, Матусалем, Роки, Сарате, Мегни, Крибари, Раду, Баронио и Перпетуини

Левски - Лацио 0:4

0:1 - Матусалем, 22 мин
0:2 -  Сарате, 44 мин
0:3 - Мегни, 67 мин
0:4 - Роки, 73 мин

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
02.10.2009 22:52

Не разбирам защо някои се "кефят" и "дивят" на това , че левски е паднал?При нов вратар , при това 1-ви мач за него в евротурнирите...Според мен се представи на място вратаря...Жалко , че и другият Български отбор падна.

Cris_7
02.10.2009 22:40

Хаха левски - най-трагичният отбор.. Ей смешки недейте да говорите ,защото ние играхме с Рома в Рим ,а вие тука в София и пак не можахте нищо да направите!

bacardy_breezer
02.10.2009 19:57

Откога чаках този мач Левски - Лацио ,жалко само ,че играхме толкова слабо.Тифозите на Лацио наистина показаха ,че ЛЕВСКИ И ЛАЦИО са братски отбори и направо ми напълниха душата със скандиранията "Левски , Левски " преди мача....неповторимо.... Ultra Levski Forza Lacio Merda Roma Merda CSKA !

BaRyY
02.10.2009 18:26

Левски - Лацио 0:4

0:1 - Матусалем, 22 мин
0:2 - Сарате, 44 мин
0:3 - Мегни, 67 мин
0:4 - Роки, 73 мин

*lol*

chorbaspor
02.10.2009 18:08

Незнам за какво "само 4:0" говориш след като Лацио направи 4 удара и си вкара 4 гола.Това е максимума мойто момче.Лацио си тръгна с максимума от София...

Notlike
02.10.2009 14:01

*че не били резервите на Фулъм, исках да кажа *smile*

Notlike
02.10.2009 14:00

Ебахти простите говеда. Не си гледат обора, който направо се е вмирисал на говежди лайна, ами търсят и причина в ЦСКА. ЦСКА игра в пъти по-добре от Левски насред Рим и не заслужаваше подобна загуба, докато "говедата" отново показаха своята класа срещу резервите на Лацио и паднаха "само" с 0:4... ххаухахухахухау. Ебаси ташака. Подигравахте се на ЦСКА, че били резервите на Фулъм, а резервите на Лацио (7 човека) ви ебаха майката. Ей, падам направо *lol* . Съжелявам, че го казвам, но всичко се връща. Май друг път няма да се подигравате, когато малко не ни стигне да бием нечии резерви, за да не ви споходят подобни мачлета. Евала, Левски, евала, Апостола се превърна в измет заради онзи педераст, кръстил отбора на негово име!!!

bobifootball
02.10.2009 11:36

- Вижте, не бих желал да влизам в подробности, най-малкото поради това, че няма да бъде коректно. Мога да кажа обаче, че когато получих пълната информация, бях категоричен в разговорите си с Тодор Батков, Константин Баждеков, Георги Иванов-Гонзо и самия футболист, че този трансфер изобщо не ми се струва реален. Пред всички тях предположих, че става въпрос за някакъв опит за измама от страна на посредниците, имайки предвид кои са те - Петьо Заберски и Николай Жейнов. Дадох си мнението и в крайна сметка се оказах прав, за огромно съжаление. ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ЛЪЧО ТАНЕВ КАЗАНО НА ШЕФОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ПРЕДИ ЗЛОПОЛУЧНИЯ ТРАНСФЕР

kavazamery
02.10.2009 09:46

Gucci_Mane,не знам ти за кой Пенев говориш,но ЛЮБО ПЕНЕВ е на трето место в испанското първенство за всички времена за отбелязани голове от чужденци и единственият футболист в света вкарвал хеттрик на Реал Мадрид,нещо което най-малко 3 поколения(сини) футболисти назад и поне 5 напред не само в Левски а в бг футбола няма да има.А това ,че нямате такава легенда със сърце, любов и хъс(с изключение на Боримиров който най-долно изгонихте) към отбора си,наистина е жалко за това и го плюете толкова.Подлоги като Кратко Останич и мишката Мъри са толкова вредни както за вас така и за Бг футбола като цяло.Трябва незабавно да се изгонят и да им се забрани всякакъв достъп до футбола в бг на каквото и да е било ниво на-Боби Михайлов,Наско Сираков&ко(Лъчо Танев),и всички менижърчета чакащи %-ите си,трябва да се даде път на младите български футболисти иначе след 2-3 години може и в квалификациите за европейско и световно да не ни допуснат заради скандали, корупция и дебели и мазни футболни босове.АМИН

leketoo
02.10.2009 02:02

е-е-е-е Лацио са били САМО с 4:0 ли бе? Утре искам Оставката на Белардини! Вън и Сарате и Роки, пенсии тъпи! *lol* Колко жалко е да си WC-кар *joking*

ip
02.10.2009 00:42

Слушам госта на ринг тв Ники Илиев и се убеждавам, че той е човек, който може да поведе Левски в този труден момент..естествено докато Гонзо казва, че отбоорът играе все по- добре при положение че е трагичен, това няма как да стане.За Ратко няма какво толкова да се коментира..бездарник..поема отговорността за всички загуби ,но все пак не се има за виновен.Имам чувството , че Батков,Гонзо и Ратко са едно цяло,за тях собственото им его е много по-важно от Левски,те ще ражзрушат тотално отбора и аз наистина не знам какво трябава да стане за да предадат властта на други,наистина кадърни и здравомислещи хора..мъка,това чувствам в момента..Единственият шанс на Левски е Батков да бъде пропъден,а последните новини около него ме обнадеждават,че това може и да стане факт..

jorevj
01.10.2009 23:53

НАЗДРАВЕ ДАНО РАЗБРАХТЕ ОТ ПИЯНСКИТЕ МИ ПРИКАЗКИ ЗА КО ГОВОРЯ

jorevj
01.10.2009 23:50

roomman как ще стане като първия бе заменен с боня дето представя Бългярия в в Европа с резутат 1-16 но те са по добри е ТАКА ДА БЪДЕ ГОСПОДИН БАТКОВ /децата на познатите ми ЛЕВСКАРИ вече не викат само ЛЕВСКИ/ и вие ГГООВВЕЕДДАА навярно го усещате но АЗ СПЕЦИАЛНО ТИХО СЕ РАДВАМ РАДВАХ СЕ И ОРЕДИ КОГАТО НИ ОБИЖДАХТЕ /ДЕДО МИ НАЖРЕМЕТО КАЖЕШЕ "ТАМ ДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ША ТЕЧЕ" ВИЕ ГГ ОО ВВ ЕЕ ДД АА СЕ КАЗВАХТЕ ЧЕ МИНАЛОТО НЕ СЕ БРОИ / СЪГЛАСЕН СЪМ С ВАС

roommen
01.10.2009 23:04

Незная с какви думи да започна коментара си ,можеби защото не остана вече какво да се казва ,мъчно ми е да гледам как футболните ни първенци агонизират в Европа ,загубили сме каквото и да било самочувствие и страхът от загубата ни води към поредните загуби. Толкова безсилни Левски и Цска не си спомням да съм гледал през годините ,дори единте да са били в лоша форма другите са успявали да се представят добре , но явно нивото на футбола у нас вече е изостанало на десетки години от останалият свят.

maksimus
01.10.2009 22:45

браво бре.за момента и РОМА ВАРВИ ПО СТАПКИТЕ НА ЛАЦИО *sick* *joking*

lucky_79
01.10.2009 22:44

Окака Чука,вече яко чука,а иска още да чука,чука *joking*

jorevj
01.10.2009 22:38

Не се кахарете момчета ЦСКА са виновни пак са направили някаква магия АЗ НЕЗНАМ НО УТРЕ БАТКОВ ЩЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО ДА ВИ КАЖЕ *thumb_up* *thumb_up*
РАЗБРАХТЕ ЛИ НАКРАЯ ЗАЩО ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ГОВЕДА КАТО СТАДОТО НА ДЕДА МИ

nasran_chorbar
01.10.2009 22:37

Тъжно е. Дано отбора излезне от така наречената криза по-бързо. Мълчете вие,малоумни чорбари,че Окака Чука, ама и Перота Чка, а има още 60 мин. игра.

torres_228
01.10.2009 22:19

Ще ме извините за доста нецензурните думи и прав. грешки ,ама т'ва граничи с АБСУРДА !

torres_228
01.10.2009 22:17

Предлагам всички К.Р.И и жалки подобия на ФУТБОЛИСТИ да бъдат премахнати от нашия отбор ... ОТ СОБСТВЕНИКА ДО МАСАЖИСТТА !!! К'ви са тия български простотии бе !!! Преди 2 години ония се посраха и си махнаха ония Лупи ,тая година пък ние правим за смях цяла България .. Е човек не издържа вече. Радко - малеееей немога да го гледам тоя ,иде ми да му бия един в чорлавата глава и да си заминава.. Т'ва к.пе.е.це Батков - ако още мисли да я кара така ,най-добре да го заколят някъде тоя ла.нар... За к'во преебва футбола ,най-красивия и интересен спорт в Света .. 'Ма ,то заради такави боклуци като него в България вече няма футбол ,иде ми да си събера куфара и да се махна от тая проста държава. За к'во да си тровя нервите с тия простаци.. Интересното е и ,че цска си мислят ,че ще стигнат далеч. На пръв поглед изглежда така ,но все някога ще се намери някой тъпан да пре.ба и техния отбор... Бъдете сигурни ! Вече се превърна в клише ,но истината е само една и тя е - В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПОНЕ 10 ГОДИНИ ЗА НАПРЕД !!!

deepred
01.10.2009 22:06

Баси отбора , не си заслужава феновете

manunited666
01.10.2009 22:05

Миналия сезон с Велев и същите играчи , Левски стана шампион надра си ЦСКА даже Велев стопи 5 точки пасив от ЦСКА.А сега идва некаф нещасник на име Ратко и 5 загуби по ред.Трениора е проблема и няколко дебили наричащи се играчи.

vsk
01.10.2009 22:05

bigred81 Това забравих да кажа и аз Евала подкрепяха отбора до последната секунда.Дано и ние сме така в тежки моменти!

ruskiq_tzar
01.10.2009 22:03

Рабех в Мароко, а Йовов в арсенал дупница (headbang)

ChiloSacci83
01.10.2009 22:02

Този резултат е за всички наркоманчета и манафчета,които изгониха Емил Велев един от успешните трньори на ЛЕВСКИ,мазохистчета ликувайте при този треньор тази година ни е последна в А група.ЗАВИНАГИ ЛЕВСКИ,БОГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ

cesekarchetooo
01.10.2009 22:02

Колко жалко, че на хартия говедата се водят БЪЛГАРСКИ отбор...
Гледайте истинския мач след малко, пряко от Олимпико!

manunited666
01.10.2009 22:01

Гледам мача и се чудим какви са тия недаразумения по терена.Какъв е тоя Г.Христов , тоя кретен погледнете .. 2 пъти сам срещу вратара и изпуска.А последното положениеот 2 метра а вратара на земята и пак не могат да вкарат.Какви са тия простоий бе.Направо ми се идваше инфаркт да получим като ги гледах тия некадърници.

ruskiq_tzar
01.10.2009 22:01

За пореден път се изложихме!! Какво би казаал един обикновен фен на Левски като мен-"Долу Батков" .Братлета докато тои си први каквото иска все така че ни мачкат, боли ме да го кажа ама си е така.. *sad*

RoSKo0o0
01.10.2009 22:01

Добре защо ме обиждате заради това, че съм фен на даден отбор. Да съм ви обидил вас нещо ??? Хайде малко по-човешки да се обръщаме едни към други и с уважение. Псувайте отбора, треньорите и т.н. Не виждам с какво аз съм заслужил да ме обиждате. Явно или ви е селска културата или просто сте такива, каквито обиждате хора като мен.

orlio_wins
01.10.2009 22:01

Стига вече с тоя Рубин бе,такова ни е ръководството,като че ли ЦСКА не знае за кво стана на въпрос.Аре стегнете се малко,че само говеда и евроидиоти се навъдиха тука.Гледайте ЦСКА,ако не знаете той почва.

bigred81
01.10.2009 22:01

евала на сините фенове който бяха на стадиона...и вси4ко хубаво свършва тук

PoIoGaVo
01.10.2009 22:01

Таз криза ще падаме като няма кой да вкарва... Споко чорбарчета и ще си говорим след някой година! *wink*

vsk
01.10.2009 22:00

Еееее стига сте ревали бе и аз съм Чорба(джия) много преди повечето от вас но истински ме е яд за Левки.Не играха зле но въпреки повечето мнения че са зле в защита аз не видях ко напраи нападението.Имаше доста възможности но за съжаление нямаше кой да вкара.А жабарите имаха супер късмет,не и без помоща на защитата на Левки де.Дано поне наще не отнесат толкоз шамари.Ако продължат да играят както до сега тежко им горко на жабарите от Рома!Успех ЦСКА!

drummer
01.10.2009 21:59

0 : 4 срещу Лацио.....? Абе, това нещастно отборче Левски, докога ще срами българския футбол...?! Не се сърдете, ама с право хората ви наричат ЕВРОИДИОТИ...!!! *lol*

fenooo
01.10.2009 21:58

Не трябва да има такива задръстени трениори които нямат вяра във своите футболисти! *sad*

gutito1964
01.10.2009 21:56

голям резил.сега кой е виновен пак рубин ли .позор

drunk_bear
01.10.2009 21:56

Да не да имат предложение за трансфер за целеия отбор в Реал Мадрид *beer* айде честито некъдърници

RoSKo0o0
01.10.2009 21:55

От Левски съм. Не ме е срам от загубата. Нормално е след като 4 години няма пари в клуба, така ще е докато не ни вземе някой добър президент *smile* Успех на ЦСКА след 10 минути, дано те успеят да победят

bacardy_breezer
01.10.2009 21:55

Незнам да плача или да се смея.Т'ва вече на нищо не прилича.СРАМ !

liverbird1892
01.10.2009 21:55

ще се обаждам колкото искам бе педал големия отбор левски дето еся и литекс като го бие в отложения мач ще станат 6 загуби ае трай си там помияр докат тоя педал батков не се махне няма се опраим оппа то беше само тои ами и повечето от играчите ни дето са играчи за локо плд не за левски тва колкото и да ми е гадно да го призная не е отбор а е обор

wakata
01.10.2009 21:52

ЕВРОПЕЙСКА ЛИГА ЗА ЛЕВСКИ Е СЪЩО КАТО ШАМПИНСКАТА О ТОЧКИ И ГОЛОВА РАЗЛИКА 1-16,ПУ ДА ВИ ЕБА ЕВРОИДИОТИ

tenebrum
01.10.2009 21:52

Синя трагедия отнесоха 4 гола след като бяха най слабия спаринг партньор който са очаквали Лацио.Очаквам Левски да запише постижение и рекорд в групите на лигата като отбора с най много дпуснати голове и отбора без точка *smile*

rokera_henry
01.10.2009 21:51

Абе кви сте,кои сте, кво сте и от кой сте на никой не му дреме.. ТУк в нета всеки може да е някакъв ,дори такъв какъвто не е. Така ,че айде да престанете да пишете глупости.. Никой ли не може да напише нещо без да злобее, да простее и да се заяжда или обижда.. НЯМА ЛИ АДМИНИ В ТОЗИ САЙТ?!

orlio_wins
01.10.2009 21:50

Евала отново на всички фенове на стадиона и тука,който продължават да защитават Левски,защото всеки ще вика за теб,когато печелиш,но не всеки,когато губиш.

drvara
01.10.2009 21:47

Еййй тия Лацио омачкаха говедата като пиян циганин говното си,като торнадо ламаринен покрив тц тц тц тц.....хич не ме е яд.Този мач се посвищава на Томислав Русев и Валентин Грънчаров от Дарик ЧЕСТИТО!!!

wakata
01.10.2009 21:44

ХАЙДЕ ЧЕРВЕНА БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ

stutsi
01.10.2009 21:44

оставете го тъпото че...че аз съм от Локо сф и през годините съм се нагледал на такива путйовци така че ...
юно все пак ме боли че някакви хора дето нямат понятие от футбол съсипват любимия спорт

nencu
01.10.2009 21:44

аз ли да ида да ви я вкарам бе да ва еба и у "футболистите"
всички футболисти и треньора ВЪН
МРЕТЕ МЪРШИ

iksvel
01.10.2009 21:44

Ето го бе ! 2 поредни пропуска от чисти позиции ! Какво става, по дяволите ? Отборът не е много по-слаб от този, който стигна до четвъртфинал за купата на УЕФА...

wakata
01.10.2009 21:43

АКО МОЖЕ ЛАЦИО ДА СИ ИЗКАРАТ ВРАТАРЯ МОЛЯ ВИИИИИ

orlio_wins
01.10.2009 21:43

Левски не са 100 години в криза,просто много високо се цели и ни разнасят като лайнян лист в момента.Когато слезнем на Земята,докато я има де чакаме 2012 за календара на майте *lol*~

UltraBlueHool
01.10.2009 21:43

И относно ливербърд .Немога да повярвам че имало такива левскари , при 5 загуби да си сменя отбора и то срещу трудни съперници.Не че се оправдавам , ама ти си си роден чорбар.

eamon
01.10.2009 21:43

bird, ти се имаш за фен на Ливърпул. Аз обаче съм сигурен, че ако отбора падне в няква черна дупка, веднага ще минеш от Ман. Юн, прав ли съм? *devil* Няма споря с теб вече, тъпакът си ти. *smile*

UltraBlueHool
01.10.2009 21:41

Това е положението че целия отбор иска смяна.От футболистите до ку*вата Паткоф.Яд ме е че тъпите пу*кени футболисти не оценят какво е да носиш синята фанелка.Публиката както винаги е на 6 , а отбора никакъв го няма.Това е положението.Не мисля че скоро ще посетя мач на Левски (първо заради голямото разстояние , второ заради слабата игра)

iksvel
01.10.2009 21:41

liverbird1892 , мене пък ме е срам, че такова нищожество се е наричало фен на Левски. Айде чупката, ако искаш и от Бдин Видин стани ! В тежки времена ни трябват верни фенове !

stutsi
01.10.2009 21:41

пълен смешник неудачник млък да не те чувам да си се обадил вече лапе сополиво

liverbird1892
01.10.2009 21:41

тъпаци мн ясно че не съм от локо тва го казах от ядд ама ме дразни тоя отбор вече секи ги ебе докат батков не се махне няма съм от тоя отбор никой няма да подкрепям в бг

liverbird1892
01.10.2009 21:39

нещастник си ти тоя отбор от 100 години е в криза аз немога цял живот да им гледам мъките да се ебът само Ливърпул и Байерн и никой др левски да мрът

eamon
01.10.2009 21:39

livebird1892, язък че май се фен на Ливърпул (то не мога и фен да те нарека). Пълни глупости говориш! Какъв фен си ти? Като паднат Локото от някой по-малък отбор, ще минеш от Славия, нали?

stutsi
01.10.2009 21:39

Е как да не се хили като от години не е изтрезнявал и не знае къде е пълен клоун

radoslavb
01.10.2009 21:38

Аз чувам, но от чуване файда няма. Батков след мача пак ще се хили кат путка и ще си иде жив и здрав

stutsi
01.10.2009 21:37

Аз пък не те искам да си фен на Локо сф тъп бояджия аман от такива смешници докато играе отбора добре като е в криза и има нужда от подкрепа почват да псуват пълни нещастници

hardc0re__
01.10.2009 21:37

Оставка Баткоффффффф циганин такав изчеваи КУРВО ДОЛНА *angry*

plamo_85
01.10.2009 21:36

Въх разсеях се и както беше 0:2 изведнъж 0:4 даже помислих че коментатора се обърка с това 0:4 Жалка картинка...са сините днес, то и навик им стана последните седмици *lol*

nencu
01.10.2009 21:36

търся още 10 човека да направиме новия отбор на Левски, барем биеме поне Ботев(Криводол)...
Батков курво...

liverbird1892
01.10.2009 21:35

резил срам ме е че съм левскар от днес нататак съм за локо софия кур за ЛеФСКИ ТВА Е НАЙ СМЕШНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ КАК СЪМ могаъл да ги харесвам дося жалки са пф кур за левски але але але мачкай лацио

orlio_wins
01.10.2009 21:35

Евала им бия на феновете въпреки всичко как се дерат по стадиона.
radoslavb глух ли си не чуваш ли по стадиона кво става :]}~

stutsi
01.10.2009 21:31

Ауууу мислех си да го играя над 10 гола жалкоооооо

dracula88
01.10.2009 21:29

ЕВРОИДИОТИ!!! Срам сте за България! Сменете името си, защото сте СРАМ!!!

stutsi
01.10.2009 21:29

Батков е жесток няма милост май ще се окаже по голям терорист от митьо селския които всячески се опитва да затрие Ботев обаче Батков май ще успее а и колко е велик централния нападател на Левски георги христов хахаха цял мач не може да спре един пас трагедия

yonkoto
01.10.2009 21:29

Да се надяваме пичове че довечера ще вземем поне точка от Рим *stop*

wakata
01.10.2009 21:28

Какъвто ви е собственика такива сте и вие-ГАНЬОВЦИ

wakata
01.10.2009 21:27

евроидиотииииииииииииииииииии

wakata
01.10.2009 21:26

говеда сини нещастни излезте от терена не позорете България,както го правите вече от 1914 г.

Cris_7
01.10.2009 21:25

Хаха левски - най-трагичните! Дано Лацио им вкарат още да стане резила *joking*

eamon
01.10.2009 21:21

Ей, ама в момента не играят Левски с/у ЦСКА, а играят български отбори с/у чужди! Според теб за кого трябва да викат българите? Сигурно за чужденците. *joking*

Don_Gonzo
01.10.2009 21:17

eamon Абе пич, това е футбол, да не би да е война. Всеки ще си подкрепя, които отбор си иска. Лески и ЦСКА са врагове на терена и това се пренася във футболните запалянковци, толкова е просто.

eamon
01.10.2009 21:14

Не мога да ви разбера, хора! Вие на 1-во време сте Българи, не цесекари или левскари. Подкрепете България. Аз съм от ЦСКА, но искрено стискам палци за Левски, винаги когато играят с/у чужденци. Какво им се присмивате, нали сме един народ. Какви заблудени хора има...

Dido_Man_U
01.10.2009 21:11

Левски май са решили днеска да пропускат до скъсване *sick* *lol*

Notlike
01.10.2009 21:09

drvara, ти ебаваш ли се бе? 4 преоценени говеда за 6,55. Давам ти ги за 1 хамбургер (1,49). Сделка или не? Иначе Лацио са уговорили мача...хахуахухахау... умрях от кеф. "Орлите" със своите резерви пааак праскат. Имат 3-4 титуляри в отбора и пак ви ебат майката... ех, кофти е да си говедо.. турскосините в атака..ВИИИЦ *lol*

bobifootball
01.10.2009 21:08

Xa такаааааааааа а сега кой е виновен????????????Аз ще ви светна, миналата седмица шефовете на мафията, камората и папата решили да изкарат малко парички от залагания и се спрели на мача Левски-Лацио.Ето това са виновниците мили ми говедца.Ха да ви е честито и не си мислете че само два пъти ще ви го сложат.Пак призовавам всички трезвомислещи фенове на Левски - ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ СИ ОТПУШЕТЕ УШИТЕ СИ проблема е пред вас ТОЙ НЕ МИРИШЕ А НАПРАВО СМЪРДИ

drvara
01.10.2009 21:05

Обява *tongue*РОДАВА СЕ ЕВТИНО,НА КИЛОГРАМ.4 броя сиви подуенски говеда за 6,55 лв.Целият отбор 20 кинта.Лапай и се потапяй.....

moksika
01.10.2009 21:04

Признавам цесекар съм но винаги когато играе Левски срещу чужд отбор стискам палци за тях даже и на мача с барса ходих никога не съм виждал Левски в толкова окаяно състояние не знам просто на къде отива бг футболът за ЦСКА ще кажа само едно дано успеем да измъкнем поне един хикс нека бъдем реалисти

bigred81
01.10.2009 21:03

ем 6ефовете на Лацио са виновни бе,пак има заговор

peshkin
01.10.2009 20:57

Абе Уефски играе по-добре и от Барса оня ден, вие кво гледате? Просто Лацио са късметлии...

nencu
01.10.2009 20:55

много зле.левскар съм, но със сърмов и този вратар до никъде няма да стигнем. *sad*

AviMC
01.10.2009 20:54

Бездушна игра, няма хъс, няма нападение. С 1 нападател не се вкарват голове. Какви са тези центрирания, докога с тях?! Не е ли очевадно, че всяка центрирана топка прескача всички?! Ратко е бастун, не може да подреди в състав 10 човека. Защитниците блеят, средната линия ги е страх да атакуват. Който и дапоеме топката моментално се опитва да се отърве от нея. По-бездарна игра не съм виждал от отбора на ЛЕВСКИ.

okocha
01.10.2009 20:53

Както каза коментатора "левака" Г.Христов няма място в отбора както и Сърмов не е един или два мача в които той губи топката в центъра или не точен пас и от там почва фиаско. Еми незнам треньора малоумен ли е че не вижда как Христов се мъчи напред. Да вкара 2ри нападател второто полувреме на мястото на Сърмов ще е страхотен ход. А Батков да си ходи с Радко от Герена след мача заедно със Сърмов , Христов и Йовов - КУРВИТЕ *evil*

orlio_wins
01.10.2009 20:50

Ама как се радвате на българското нещастие като вдовица за к.р *joking*

AviMC
01.10.2009 20:50

plezliooo , като гледам си го играл 0:6

drvara
01.10.2009 20:47

Хахаха сега Шматков кой ще обвини????браво Лацио говедата в обораааааа!!!!!!!!

intermaina
01.10.2009 20:37

извинявам се но не гледам БГ футбол - кои са нападателите в Левски освен Г .Христов

plezliooo
01.10.2009 20:37

и това е гооол хахахахаха може да го хвана на точен 0 - 5

Ginekologa
01.10.2009 20:23

така се вкарва не т тооя от лски аута *lol* *thumb_up* сммоо лацио *devil*

VeneSotirov
01.10.2009 20:22

Брей, учуден съм.Цели 20 минути издържаха преди да им вкарат!

deepred
01.10.2009 19:43

А на "Казанското каре"не им ли идва в повече да играят през ден *lol* Бря , впечатлиха ме-в две първенства играят момчетата+Шампионска лига и Лига Европа *joking* Бравус на тях

Adrian000
01.10.2009 19:42

За мен това е оптималния състав при отсъствието на Гаджев ,Петков и Митрев точно тази формация подкрепям дано се получи .САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ без значение дали има или няма Батков, без значение дали губим Левски е нашата религия и оставеме вярни до гроб!!!

Notlike
01.10.2009 19:41

Всичките са шмрък-шмрък... хаххаа. Орлите ще ядат говеда, това им е вечерята.. хаха. Болни мозъци. Не виждат, че и Маймундере ги бие, ще ми тръгват на "бой" с Лацио.

deepred
01.10.2009 19:40

Като гледам стартовия състав *lol* Май КраДко Остаич си е стегнал куфарите *joking*

SnickersaKu4ko
01.10.2009 19:34

колко ше е готино да победим ама трудна работа както не сме във форма ако Тасевски и Бардон ненапраят нещу няма кой друг