Леонардо на дузпата, Ван Бастен поема Милан при следваща издънка

17:33
Леонардо на дузпата, Ван Бастен поема Милан при следваща издънка
Треньорската кариера на Леонардо в Милан може да се окаже твърде кратка.

Бившият футболист на "росонерите" пое тима през това лято, след като Карло Анчелоти прие офертата на Челси. Сезонът за италианския гранд обаче започна повече от трагично и "червено-черните" са едва десети в Серия А. Ако в неделя Милан се спаси от загуба у дома срещу новака Бари и завършиха 0:0, то снощи отборът преживя поредния кошмар и падна с 0:1 на "Сан Сиро" от Цюрих в мач от Шампионската лига.

Медиите в Италия съобщават, че следващата издънка на Леонардо ще му коства треньорския пост. Босовете на Милан са му поставили ултиматум, а за евентуален негов заместник се спряга едно добре познато име – Марко Ван Бастен.

Легендарният холандец бе фаворит за поста още през лятото, но тогава "росонерите" предпочетоха Леонардо. На Ботуша твърдят, че Лео е загубил всякакъв контрол в съблекалнята и вече се чувства безпомощен да командва парада.

Възможно е още след мача с Аталанта през уикенда бразилският треньор да бъде уволнен, а Ван Бастен да пристигне "на пожар" в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biznesmen
01.10.2009 20:12

Лео е много добър човек но е прекалено млад за треньор.Ван Бастен ако дойде в Милан ще става страшно оня е луд много ма кефи.*lol*

beckham_07
01.10.2009 18:48

Еми крайно време беше.Още от началото се знаеше,че няма да направи нищо.Аз не ги разбирам големите отбори как слагат първолаци за треньори!!!!!!!