Виери: С дебелия Роналдо купонясвахе всяка вечер

15:20
Виери: С дебелия Роналдо купонясвахе всяка вечер
Кристиан Виери направи скандални разкрития за времето, когато е бил играч на Интер. Нападателят споделя, че по онова време той и Луиш Назарио Да Лима Роналдо редовно са ходили на тренировки недоспали и махмурлии, но никой не им е казвал нищо заради звездния им статут.

"С Рон много често избухвахме по клубове. Прибирахме се към 5-6 сутринта и после в 11 ходихме на тренировки. Роналдо беше човекът, който може би не си даваше изобщо зор на заниманията, но тогава той беше най-добрият в света и не му пукаше. Аз обаче понякога не издържах и затова имаше мои много слаби мачове", разкрива Бобо.

"Никога няма да забравя как Роналдо лежи на тревата преди началото на тренировка с капучино в ръка. Той удряше по пет-шест на ден, изкарваше заниманието и после към полунощ пак идваше в моята къща и ме караше да ходим да пием някъде", допълва Виери.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
03.10.2009 00:31

къв нещастник трябва да си за да напишеш заглавие " дебелия роналдо" има един роналдо бе а тоя втория трябва да му се пише първото име!! прости сте много тук ама много силно направо се чуда кои ви държи в тоя саит аз ако бях шеф след такова заглавие съм ти счупил ребрата и на село!!!!

Kaloian_90__
01.10.2009 17:35

хахаххах напрао ма фърлиха в тъч тея *joking* ем така

bianconer85
01.10.2009 16:37

Да еба заглавието ви смотано. "Дебелия" Роналдо, както го наричате е истинския Роналдо. Що не написахте така. Манекенчето даже не трябва да използва това име. Може би някой от вас знае, автора на заглавието едва ли, че имената на манекена са Кристиано Роналдо Сантош Авейро. Защо тогава, питам аз той не направи като почти всички свои сънародници и не използва съкращение от първото и последното си име, както Луиш Фиго например или Шимао Саброса или Рикардо Карвальо... Просто когато започваше кариерата си, Роналдо беше най - добрия футболист и потното портогалче реши да се възползва от това.

boc1
01.10.2009 16:35

Няма значение какво е прави, важното е че беше велик, а и сега си е!