Марат Сафин: Подготвят хората за чипизация

20:05
Марат Сафин: Подготвят хората за чипизация

Бившият №1 в света и носител на 2 титли от "Големия шлем" Марат Сафин даде крайно интересно интервю за Sports.ru. Шампионът на US Open 2000 и Australian Open 2005 вярва, че пандемията от коронавирус не е случайно явление, а е предварително подготвена от сенчести личности, целящи да осъществят масова чипизация на населението, т.е. имплантирането на наночипове в телата на хората. 40-годишният Сафин намеква, че това би могло да се реализира чрез ваксиниране на хората.

"Мисля, че подготвят хората за чипизация. Бил Гейтс още през 2015 година разказваше, че ще имаме епидемия, после пандемия, че следващият ни враг ще бъде вирус, а не ядрена война. После направиха симулация на форума в Давос две седмици преди вирусът да стане известен на света. Показаха всичко, как ще се случи. Не мисля, че Бил Гейтс е такъв пророк - той просто е знаел и всички са се подготвяли.

Защо се пуска 5G? После ще бъдат въведени наночипове. Всичко сочи натам. Вижте какво се случва около нас? Народът е в паника, точно както се е разчитало", казва Сафин, който е и бивш депутат в руската Дума.

Попитан дали смята, че тези чипове ще бъдат поставени в телефоните на хората, за да може "Големия брат" да ни следи, Сафин отговаря така: "Мисля, че не в телефоните, а ще бъдат имплантирани (в телата - б.р.). В края на краищата има ваксини. Вижте, всичко това е описано в интернет, не казвам нищо ново. Не настоявам, всеки си прави своите изследвания. Но скоро ще видим накъде ще отидат нещата. Мисля, че точно така ще стане".

Що се отнася до самия коронавирус, Сафин коментира по следния начин: "Мисля, че не всичко е такова, каквото ни се разказва, всичко това е подготвена ситуация. Но народът вярва във всичко, в страшните истории по телевизията. Сега всички знаят, разбират се помежду си, дават си съвети един на друг колко маски трябва да си купят, какво трябва да се прави. Мненията са различни. Някои вярват, че моргите са навсякъде, че хората масово умират, че цивилизацията скоро ще приключи, но аз не вярвам в това. Просто скоро ще ходим с чипове".

Сафин смята, че има по-могъщи личности от световните лидери като Путин, Тръмп и Меркел. Тези по-силни личности са господари, според Сафин, на парите и света и са способни с лекота да реализират подобен сценарий. Бившата руска тенис звезда споменава фамилиите Ротшилд и Рокфелер, като добавя, че те са на повърхността, но зад тях стоят и други. "Можете да ги наречете както искате - масони, илюминати - както ви е удобно. Всичко това е известно. Клуб "300", Римския клуб. Но всичко това е част от едно нещо", казва Сафин, допълвайки, че, според него, той далеч не е единственият, който се придържа към това мнение.

Бившият №1 в света говори в интервюто още за "Новия световен ред", посочвайки, че той е описан в книгите на Хенри Кисинджър и Збигнев Бжежински. А дали можем да избегнем това? "Едва ли. Няма да можеш да летиш никъде, няма да получаваш визи, няма да можеш да се застраховаш. Може да ти блокират парите. Между другото, в Ню Йорк вече отмениха парите в брой, в магазините може да се плаща само с карта. Ще има виртуални пари", казва Сафин.

40-годишният руснак говори още за негативното влияние върху човешкото здраве на 5G технологията и споменава името на известния британски общественик Дейвид Айк, автор на редица книги, отнасящи се до различни конспиративни теории.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация