\"Орлите\" идват без 11 основни играчи в София

09:19
\"Орлите\" идват без 11 основни играчи в София
Отборът на Лацио изпитва сериозни проблеми преди днешната среща с Левски от втория кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа. Римските орли кацнаха вчера в София, а наставникът им Давиде Балардини със зор събра 18 футболисти за двубоя на стадион "Георги Аспарухов". Сред тези играчи са и четиримата юноши на отбора Алесио Лучани, Рикардо Перпетуини, Федерико Савиери и Луис Педро Каванда, който попаднаха в групата заради многото контузии в клуба.

Срещу Левски със сигурност няма да излязат наказаният Александър Коларов и травмираните Кристиан Броки, Хулио Крус, Мобидо Диаките, Себастиано Сивиля и Лионел Скалони. Горан Пандев, Гулиелмо Стендардо, Рикардо Бонето, Симоне Дел Неро и Кристиан Манфредини пък са без картотеки за евротурнирите.

Така почти сигурно Лацио ще излезе на Герена със същия състав от последния си мач в Серия "А" срещу Палермо (1:1), като единствено промени ще има на мястото на Крус и Дел Нери. Дошлият от Интер ветеран ще бъде заменен в нападение от доскоро лекувалия контузия Томазо Роки. Той ще тормози синята отбрана заедно с Мауро Сарате.

И докато в нападение нещата за Oрлите не изглеждат чак толкова тревожни, то защитата със сигурност притеснява Балардини. В момента единствените здрави бранители на италианците са Санчес Крибари, Стефан Лихтщайнер и Стефан Раду, което ще наложи и промяна на схемата на отбора в 3-5-2.Ето имената на 18-те футболисти на Лацио, които пристигнаха в България за срещата с Левски: Бацарини, Муслера, Крибари, Раду, Лихтщайнер, Дабо, Мегни, Матузалем, Маури, Перпетуини, Елисеу, Фоджа, Сарате, Баронио, Роки, Севиери, Лучани, Каванда.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
01.10.2009 11:44

С третото око ли го видя... *sick* Не само сега,а винаги са били с класи над Левски.Дано измъкнат някои Х.Цяла България ще е доволна

biserms
01.10.2009 11:17

flipicha тъпако в момента ЛЕВСКИ е в криза.Лацио е с класи над нас (само в момента).Смятам ,че Х ще е успех.

flipicha
01.10.2009 11:00

Ся почвам с ваще истории..."Ако не бииете резервите на Лацио се супер смешници!"

Xristo91
01.10.2009 09:28

Те и с резервите да играят, щом Йовов е напреде *joking*