Мъри ще търси нови \"червени\" национали в Рим

20:09
Мъри ще търси нови \"червени\" национали в Рим
Националният селекционер Станимир Стоилов ще следи изкъсо изявите на ЦСКА в Рим срещу Рома в мача от Лига Европа утре, съобщава "Дарик".

Той обаче няма да бъде на живо на трибуните на „Олимпико”. За тази цел Стоилов прати с чартъра на „червените” един от своите помощници – Красимир Безински. Бившият „армейски” футболист ще осведоми подборно националния треньор за изявите на набелязаните от него няколко играчи.

Според различни информации в полезрението на Стоилов рязко попаднаха далеч повече имена от състава на Любослав Пенев в сравнение в мачовете на държавния ни тим от началото на годината до сега.

Това е първото гостуване на ЦСКА през този сезон в Европа, на което ще присъства човек от щаба на националния тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
30.09.2009 23:57

svetlio_vn-несъм аз тренйора,че да казвам кого точно да викне,но определено ЦСКА досега играят много по-добре от нас.Гадно ми е да си го призная,но е факт.

svetlio_vn
30.09.2009 23:12

Кого да викне по-рано ? Отказващият демонстративно да играе за младежите Иван Иванов , или може би някоя от Сливенските перли ? Котев го викнаха и беше най-слабия срещу Черна гора . Според мен единствено Йордан Тодоров има място в националния отбор .

lubo_krika
30.09.2009 22:42

Наистина сети се кога.Ако беше малко по-рано можеше и да има някакви надежди,но уви...

masterpeace
30.09.2009 20:33

Браво бе ... Сети се, когато се изпариха всякакви шансове за класиране Айде пак до другите квалификации да се надяваме .... *joking*