Партизан: Гневни сме след смъртта френския запалянко

18:53
Партизан: Гневни сме след смъртта френския запалянко
Отборът на Партизан изрази своя "гняв и унижение" след смъртта на френския запалянко на Тулуза Брис Татон, който почина след побой от страна на група хулигани от агитката на сръбския тим.

28-годишният Татон почина вчера от сериозните рани по главата и тялото, които му бяха нанесени след като група от 30 хулигани атакува кафене в Белград преди мача Партизан - Тулуза. Френския отбор призова след новината за смъртта на техния фен, че "трябва да дойде време, в което насилието в спорта да бъде наказвано жестоко."

Партизан излязоха днес със специално съобщения на своя сайт:

"Нашият гняв, като спортни хора, е огромен! Брис Татон вече не е с нас. Брис ще напусне Белград в ковчег, докато ние оставаме засрамени и посрещащи последствията. ФК Партизан изряза надеждата си, че Белград и Сърбия никога повече няма да станат отново свидетели на такава трагедия, която ни остави в този зловещ час като мълчаливи и унижени човешки същества."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
30.09.2009 19:08

Такива сме си в тази част на Европа..... Българи,Сърби,Турци.......200% сме най-фанатичните фенове след тези в Аржентина *stop* Там се стрелят направо..... но общо взето това е положението....неприятно но мен новината не ме изненадва.Без тези фенове обаче играта няма да има същият зариад...нз.... не ми се коментират тия неща, но не става фенове от гостуващите отбори да си се разхождат фриволно кадето си искат без полиция да ги пази.... ВИЗИРАМ МАЧА ...> ЦСКА - ДИНАМО М. когато пред сектор Г се сабраха феновете на ДИНАМО..... но до бой не се стигна а само до приятелски закачки и майтапи..... с тях нямаше нито 1 полицай....ако бяга решили всички умираха.........ПОЛИЦИЯТА Е ВИНОВНА !!!!