Ратко: Лацио е два пъти по-силен отбор от нас

17:49
Ратко: Лацио е два пъти по-силен отбор от нас
Старши - треньорът на Левски Ратко Достанич заяви на пресконференцията преди утрешния двубой с Лацио, че "орлите" са два пъти по-силен отбор от "сините", но все пак той остава оптимист за изхода от срещата.

"Всички знаете за проблемите ни в момента! Георги Петков ще отсъства, не само за този мач, но и още две три седмици. Дали Живко Миланов и Дарко Тасевски ще са на линия,  ще разберем след днешната тренировка. Надявам се Седрик Бардон да играе. Левски със сигурност ще изглежда по друг начин. Гласувам доверие на футболистите си, смятам, че те ще дадат всичко от себе си. Очаква ни труден мач срещу много силен съперник. Няма да коментирам състава на Лацио, но мога да кажа, че утре на терена те ще излязат с най-доброто, с което разполагат. Може в момента на "орлите" да не им върви, но няма какво да се заблуждаваме, те са два пъти по-силен отбор от нас. Със сигурност ще има промени в състава ми. Аз също ще изляза с най-доброто. Надявам се ние да сме тези, които ще излязат от кризата след утрешния двубой. Във футбола трябва да си оптимист, моите играчи имат качества, но трябва да ги покажат, да играят съсредоточено през всичките 90 минути и да не допускат грешки", каза Достанич, който след загубата на шампионите от Черноморец Бургас в неделя, заяви, че е готов във всеки един момент да си подаде оставката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
30.09.2009 21:01

Ратко,Ратко осъкати любимия ми БГ отбор..Те е*а в селската физиономия.. *sick*

Ice1
30.09.2009 20:44

Прав си Ратко, дано да не лафиш така и в съблекалнята. И Велев не беше плод ама ти си плодче!

darkspeed
30.09.2009 18:12

Да бе да, точно..Ако Лацио са само 2 пъти по-добри от тия, значи Сити са по-добри от Ман *smile* ..И двете неща са напълно невъзможни.Лацио са към 20 пъти по-добри, а Сити са 20 пъти по-жалки *wink* .

don_diego_89
30.09.2009 18:06

За него не знам, но ти със сигурност си живееш в някакъв твоя си свят и съм 100% убеден, че мразиш ЛЕВСКИ много повече отколкото обичаш Ц(*КА *lol* . То си ти и личи.... всяка тема свързана с ЛЕВСКИ я насираш, а в свинския форум не си написал и един ред..... ЖАЛКА ИСТОРИЯ ГОСПОДИН ЕКСПЕРТЕ *sick*

AlexAng
30.09.2009 17:52

Този си живее в някакъв собствен свят *lol*