Юнайтед обърна Волфсбург и постигна заслужен успех

23:34
Юнайтед обърна Волфсбург и постигна заслужен успех
Манчестър Юнайтед обърна резултата срещу Волфсбург и победи немския шампион с 2:1 в среща от група В на Шампионската лига.

"Червените дяволи" натиснаха своите съперници още от начлните минути на среща и на няколко пъти бяха много близо до гола чрез Рууни, Гигс и Валенсия.

В 20-а минута Димитър Бербатов влезе на терена на мястото на Майкъл Оуен, който получи травма. Българинът раздвижи играта на своите и на два пъти изведе на чисти позиции свои съотборници.

За жалост на феновете на Юнайтед обаче, късметът на техните любимци през първото полувреме не бе на ниво, а и защитата на Волфсбург поддържаше добър ред и в повечето случаи успяваше да се справи с нападателите на английския шампион.

През второто полувреме "вълците" изненадващо откриха резултата с гол на Един Дзеко, който в 55-а минута с глава матира Фостър.

Юнайтед мигновено върна попадението. Гигс майсторски вкара от пряк свободен удар три минути след попадението на Дзеко.

"Червените дяволи" се хвърлиха да търсят победата и дванадесет минути преди края Майкъл Карик взриви трибуни на "Олд Трафорд", носейки втора побеза на своя тим в груповата фаза на Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед - Волфсбург 2:1


0:1 Дзеко 55-а мин
1:1 Гигс 58-а мин
2:1 Карик 78-а мин

Манчестър Юнайтед: Кузсчак, О`Шей, Фърдинанд, Видич, Евра, Валенсия, Карик, Андерсон, Гигс, Оуен, Рууни

Волфсбург: Беналио, Риетер, Мадлунг, Рикардо Коща, Шаефер, Хасебе, Жосуе, Гентнер, Мисимович, Графите, Дзеко

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
01.10.2009 21:35

Браво Ман Юнайтед ! Браво и на Бербо.. много добре игра *thumb_up*

manunited666
01.10.2009 11:16

nordik остави ги те знаят много повече. Kalinho е най-великия сред най-великите. Kalinho президент!

nordik
01.10.2009 11:00

А и забравих да добавя за дюнерджиите, да погледнат сайта на МанЮ! Там си е написано кой е бил най-добрия играч и класацията на феновете за играч на мача.

Who was United's man of the match against Wolfsburg?
POLL RESULTS

TOTAL VOTES: 837
A. Anderson (27 votes)
B. Dimitar Berbatov (524 votes)
C. Patrice Evra (15 votes)
D. Ryan Giggs (260 votes)
E. Wayne Rooney (11 votes)

Това е към 11.00 часа на 01.10.2009

nordik
01.10.2009 10:57

От както Бербатов премина в МанЮ се наслушах и начетох на всякакви простотии. Ако този футболист беше мързелив и флегматичен, дъртата лисица нямаше да брои толкова пари за него. За тези от форумите които само бухат дюнери и енергийни напитки и са виждали спорт само по телевизията ще кажа, че един играч играе там, където му нареди треньора. Другото - ако тичаш като кон 90 мин. и риташ с боца за да убиеш някой, по-велик играч ли те прави или поемането на топката, скриването и от съперника, брилянтния пас, погледа върху играта и най-важното да играеш за другите, отбора си! Аз лично предпочитам втория тип играчи!

Julien
01.10.2009 09:28

liverbird1892 1:4 паднахме ама вие пак нищо не спечелихте нали ....... *lol*

RichardEvans
01.10.2009 03:35

Зает си със твойта майка, шибан педераст. Да те ебат манафите скапаняк

Kalinho
01.10.2009 02:57

ей ама фенчетата на Барби сте от тъпи по тъпи вечно като някой не го харесва и трябва да е от Левски а защо тогава пак питам някой плиткоумници не казвам лоша дума против Мартин и Стилян - отговора е прост момчетата играят и се борят за разлика от други *wink* RichardEvans не мога да си лягам зает съм с майка ти

RichardEvans
01.10.2009 01:46

Жалкият комплексар Калиньо не е оставил и една тема за Ман Ютд и Бербатов, в която да не е изсрал поредната помия от уефскарската си говежда уста. Оставете детето намира, да си избива комплексите, аз дори не съм му чел мненията за тази статия понеже го знам какъв подуенец е. Не се и изненадах да видя 3 поста от говедото още на първа страница



Айде, сега си лягай, и да сънуваш Гонзю. че утре учителя по физическо пак ше те шлапя по дупето, затова че си закъснял за училище, седейки до късно сипейки лайната си по форума в теми за Бербатов. Олиогофрен нещастен!

manunited666
01.10.2009 01:21

На Kalinho му личи че разбира играта той е чел много и е гледал много футбол и знае.А вие малки неразбирачи си мълчете и се учете от баткото.На Бербатов му дават една от най-високите отценки за мача но господин Kalinho казва , че това не е така.Затова вярвайте на господин Kalinho а не на някакви медий и статистици.Той е човека , чрез него вие ще успеете.Запомнете го от мене. Kalinho президент!

Kalinho
01.10.2009 01:12

абе много ми е интересно фенчетата на Барби до кога ще казват някой, като не го харесва, че веднага е левскар. Първо помните ли колко мача има за чорбата? Второ защо по вашета логика която граничи с лудост не казвам лоша дума за Мартин и Стилян , а защо? Нима те не са успели или какво ? Казвате завист завист за какво за това , че е резерва и срещу по сериозни противници не играе или ако играе не вкара *smile* За маймунайтед колко гола има срещу най - добрите отбори май 1 срещу чесли при 2 : 0

manunited666
01.10.2009 01:06

geshana без такива.Ти си прав за това , че всеки губи така или иначе.Ама когато Юнайтед направи дори и Х и всичката пумия излиза от канализацията и започват да вуни наоколо.

berbo_cskarq
01.10.2009 01:04

зависта е голямо нещо.накрая на сезона когато ман пак са 1-ви.ще казват пак садията,картони,засади и още куп глупости

geshana
01.10.2009 01:04

Подкрепям liverbird1892 ... С тази си игра Фиорентина наистина би била Юнайтед !!! Според мен не трябва да се правят трагедии за това че Ливърпул паднаха това се пак е една игра и се случва на всеки да падне наъ-вече когато няма ден и съперника подкрепян от публиката си е във вихъра си ... Нека се пак не забравяме ,че Пуул имаха 1 на ум за предстоящото супер важно гостуване на Челси което ако загубят ще се отдалечат доста от 1-вата позиция ... Да подчертая искам че съм върл фен на РОМА и от Англия ме кефи горе долу Челси нямам никакво отношение към Ман или Пуул но такива са фактите *wink*

manunited666
01.10.2009 00:57

Просто най-добрите отбори във всека страна са мразени от опонентите си.Например в Италия.Говорим си с фен на Юве и той казва как Интер били подкрепяни от съдийте а то на Юве им земаха титлата заради купуване и ги исхфърлиха от Серия А.Същия случай и тука.Няма за какво да се хванат и почват с някакви вицове и блъфове.

berbo_cskarq
01.10.2009 00:56

тая синя гад калинката пак пи6е глупости.от тоя по голям лайнар няма.и в космоса е топката бита от "бижутера".видя на кой дадоха златния скункс.айде калинке оди да спи6 4е утре те 4ака пак поредната загуба *sick*

manunited666
01.10.2009 00:44

Абе ви не сте добре бе ! Вече просто почвате да нерирате с тия глупости.Тука пак имало съдийска помощ.Абе показват си повторения хората и се виждат съдийските грешки , на Юнайтед неправилно голове им отменили а той говори за някаф жълт картон защо не бил даден на Андерсон а тва с Видич ти казах вече.Айде с повторения не може да ви убедят а с какво ?

manunited666
01.10.2009 00:40

Значи това което казваш е пълна глупост.Ти в момента вероятно се опитваш да блавираш но няма да стане.Видич идва отзад но не му влиза с бутоните отзад а тругва да ритне топката и се разминава и играча се спъва.Това не е опасна игра и не се дава червен картон.А при отменения гол моляте не говори глупости.А това за Видич кадето викаш той не спря играта а даде фал за вълците но не беше за червен картон защото не беше Видич последен в защитата.Фърдинанд беше последен но се видя трудно на екрата само малко от него се видя не беше в полезрението на камерата.А за гола , ама какъв първи , последен или среден пас.Играч на гостите исчиства топката която рикушира пак в техен играч и отива към Гигс и тогава се свири засадата което е неправилно!!! Толкова ли си зле ?

Foxbat
01.10.2009 00:35

Прочете в сайта на юнайтед коментара за мача. Хората са си написали кой е бил най-добрия на терена .Няма смисъл да се спори с хора ,които даже не са си направили труда да видят как играят двата тима и да ми пишат наизуст, подгонвани от детските си предразсъдъци за друг отбор.Поздрави на Берба за играта тая вечер(и за учудващо голямото тичане ,което направи-евала) *wink*

Kalinho
01.10.2009 00:32

ами не знам какво знаеш за правилата във футбола ама не е лошо да вземеш да ги прочетеш. За нарушение отзад с бутоните напред си е задължителен картон дори може и червен. Фала на видич беше умишлен, преди това имаше една контра в която Графите се освобождаваше от Видич ама той си го свали на земята топката остана във Волсбург и съдията даде авантаж което беше също за картон тогава беше последен в защитата. А за засадата се свири при първия пас защото оказвал влияние на ситуацията тъй, че преди да вземеш да се правиш на знаещ поинтересувай се малко *smile*

manunited666
01.10.2009 00:27

Kalinho ами ще ти отговоря смешен! И като дадат жълт картон на Андерсон какво ? Ще се промени ли играта ? Или ти искаш направо червен за дърпане на фанелката в средата на терена ?А тва с псуването на рефера е повод за бурен смях.Значи повишили тон и тогава е псувня а тия от Волфсбург не са повишавали тон нали не ги видях аз.А на тях като чели не са им спестили жулт картон при положение , че и те направиха много нарушения.А за отменения гол да , напрактика гостите дадоха паса за Гигс.На повторението се видя и коментатора го каза.А това , че си смешник и злобар е друг въпрос.Дават го на повторение и ти пак отричаш и казваш , че аз не разбирам а ти си разбирача.А това за Видич и червения картон незнам ти за всеки фал ли даваш , червен картон ?

liverbird1892
01.10.2009 00:25

ае няма пиша повече с хора като теб под нивото ми лежи си там на мисълта че барби е играч по скоро е играчка ахха хейтар си ти а ония тъпия е паляк а отбора ви е пълен леш Месси и гол с глава ахаха направо ви насра как не ви е срам откажете се от тоя отбор *lol*

liverbird1892
01.10.2009 00:19

и още нещо ние като паднем аз не се крия а ти сигорно си се скрил като го ядахте с 1:4 ахаха ама то тва си е за самоубийство не за скриване хаха та смешен си искам да ти кажа че фактите са че тая година нищо няма напрайте фактите са че Барселона ви напрай на жалки по жалак отбор на финала не съм гледал от както Валенсия паднаха с 3:0 от Реал аххаха толкова сте зле че земи ти се скрийй бтв фиорентина и вас ще бият в италия не че Волфсбърг няма да ви го начука в Германия или че тая година няма да падате пак с 1:4 тогава сиг ще се криешщото си мишка мекотело хаха жена хаха

Kalinho
01.10.2009 00:18

къде ги видя тия неща бе я първо научи какво е засада единия път беше тънка но засада а второто полувреме явно пак си гледал някой друг фюлм , те излиза че направо Волсбург извеждат Гигс *smile* А що не кажеш неще за спестените картони на Видич или май това пак не си го видял или за това как Андерсон си дърпа който си иска за фанелката а картоните ги няма или как Руни и Гигс псуват съдията а той ги гледа или за продължението ? ама нали не ти изнася как да ги кажеш тия неща

manunited666
01.10.2009 00:17

Kalinho лажи нещо за двете засади ? Айде де ? Нали искаш да сме обективни във всичко!

liverbird1892
01.10.2009 00:15

оф прочетах ти комментара до думата злоба и спрях да чета няма кво си губя времето дечко не ме е ядд просто казвам квото мисля и квито са фактите е виж как игра Роналдо днес макар че не съм фен на реал на юнайтед нито на Роналдо той си играе както трябва това е факт а Барби е пълен неодачник ае помисли си за головете му 99% са да му е сложат на кръка или на главата на празната врата тва не е играч и самия факт че чоек като саф го оставя резерва говори колко е добър скоро ще литне от тоя отбор тогава ще си приказваме още 1 класен нападател купят ли Барби и 1 мин игра няма да види хаха

manunited666
01.10.2009 00:14

Kalinho съдията поряза гостите ? Той поряза Юнайтед бе.Ето за пореден път се доказва тезата ми.Вие само говорите за съдията как помага на Юнайтед дори да не е вярно.А какво ще кажеш за отменения гол на Гигс? Или това ще го премълчиш ? При положение , че топката се избива от играч на гостите и рикушира в играч на гостите! Същото е и през първото полувреме.Свири се засада на Бербатов като излиза срещу вратаря а на повторението засада я покриват.Пак съдията ей , какво нещо е злобата.

Kalinho
01.10.2009 00:07

и кво като пуул са паднали а маймунайтед са боли не съм фен на нито един от двата отбора ама фактите говорят и друго на единия съдията му помогна а на другия съдията ги оряза. Така беше миналия сезон така е и сега един ги бутат нагоре други надолу

mataresse
01.10.2009 00:02

liverbird1892 е тва е то злобата... пък и простотията няа край.Вместо да се скриеш, щото пуул са пълни отрепки, ти си тръгнал да се заяждаш.И май победата е важна, на никой освен на хейтърите , не му пука как е постигната.А фактите са такива
Фиорентина - Ливърпул 2:0
Ман Ю. - Волфсбург 2:1
Тъй че по добре се скрий някаде.

Barca_fen112
01.10.2009 00:00

mataresse този смешен отбор както го наричаш ви разби на финала с тренюор който за 1 година направи нещо което САФ не успя и няма и да успее.Така ,че мълчи и търпи *smile*

liverbird1892
30.09.2009 23:56

ама еби си майката е нападател ли е да вкара ли гол не тогава да се ебе прост си като него напрайл той пълен загубеняк затва ли е резерва ае дрънкай си няма споря с тъпаци то фактите говорят др пат пак ще е резерва щото мн прай хаха

liverbird1892
30.09.2009 23:55

а и още нещо разбирачо тва слабо отборче Барселона ви го начука на финала нали хаха и спечели 5 трофея за тая година ше станат 6 със междоконтиненталната купа такаче те ако са смешни вие сте обор *lol*

mataresse
30.09.2009 23:54

liverbird1892 май си за очила щом питаш кво напраи

deepred
30.09.2009 23:54

Честитутка на Ман.Юн.Единственото нещо което ме впечетли бе , че "Манекена"взе да слуша СЪРА и да покаже нещо на терена *beer*

liverbird1892
30.09.2009 23:53

да така е не отричм щото отбора ни като изключим Стиви Г и Торрес .
е съставен от играчи от средно ниво които мястото им е в отбори като Уигън също като Барби *lol* кво напрай неска големия герой нищо пак си чешеше мадята на терена паляк си е и такъв ще си остане

jakos
30.09.2009 23:52

То ако не е са съдийте ще е късмета ако не е късмета головете ще са тъпи,ако не са тъпи глобалното затопляне ще е виновно за победата

mataresse
30.09.2009 23:51

Kalinho Barca_fen112 що не си глеате смешните отборчета без да се опитвате да разсъждавате ? Личи ви че не можете , поне не се излагайте.

Barca_fen112
30.09.2009 23:47

Пореден измъчен успех на Ман този сезон.И това което ми е странно ,че те въобще не се развиват като игра.Трагична защита слаби халфове и г/д атака.До момента единственно късмета спасява червените ,но това рано или късно ще свърши и трагедията ще бъде голяма *sick*

Kalinho
30.09.2009 23:47

Много странен критерий на съдията не ви ли направи впечетление спести на два пъти втори жълт картон на Видич *smile* първия път даде авантаж втори път само фал за нарушение отзад с бутоните което си е задължителен картон. На Андерсон две задържания за фанелката няма картон на Руни и Гигс колко пъти го псуваха? А за продължението странно как сега пък точно две мин и свири на секундата, а имаше три гола смени и спирания за оказване на мед. помощ, а предния път като трябваше 6 мин. Евала му на съдията за такова съдийство просто е като всички други съдий бутат ли бутат един отбор

mataresse
30.09.2009 23:44

liverbird1892 мри ве нещастник нали виждаш ква трагедия сте лузърите

liverbird1892
30.09.2009 23:43

не съм млъкнал бе идиот аз не седа като тебе по 24 часа на компа пъпчив загубеняк хаха за твое сведение аз гледах мачовете а сега излизам а ти си гайтак и цяла нощ ще си тук и бтв барби никав хуй не таа от него се резерва ще е ахаха

Dido_Man_U
30.09.2009 22:57

Като не вкараш ще ти вкарат *evil* *angry* *angry* *stop*

stefko18
30.09.2009 22:51

Kalinho малъкни ве леке не ме дразни *evil*

intermaina
30.09.2009 22:50

brickbat тва за гигс май трябваше при вицовете да го публекуват *wink*

RagnaroK
30.09.2009 22:47

Такива олигофрени като Kalinho изобщо да не се обаждат Всички видяха като влезна Бербатов как се преобрази Ман. и започнаха центриранията и извеждащите пасове !!! Браво да нащо момче до сега се справя отлично *beer*

stefko18
30.09.2009 22:45

Kalinho едно е сигурно 4е от теб нищо нестава *evil* млъкни и не коментираи като не ти харесва бербатов

brickbat
30.09.2009 22:44

Не мога да разбера какв ае тая злоба към Бербатов и мене ме дразни супер много тоя калитко ама не го коментирайте постояно и да му придавате важност. Говорете за Юнайтед или за вълците не за барби. Карате се за глупости САФ е твърдоглавец и няма да махне Бербатов, той си е късметлия и все пак си има нюх към гола, не е толкова глупав, че да не се научи къде да застава за всичките тия години прекарани в Германия и Англия, но в крайна сметка коментирайте отбора или друг играч стана банално на всякъде да се пише и коментира за Роналдо, Бербатов и Меси. *thinking* В момента Гигс е най - добрия играч в Европа и това мен лично адски много ме радва

Kalinho
30.09.2009 22:43

абе много взехте да го хвалите потича 20 мин и айде направихте го голям играч *smile* като почне да вкарва и се върне топката която в момента е в орбитата на луната вече тогава може и да стане играч

Anaxagoras
30.09.2009 22:38

Удоволствие е да се гледа играта на Бербо обаче много ме е яд че не успя да уцели добре онази топка а и съотборниците му много пропускат. Но играе страхотно момчето с техника и въображение

Kalinho
30.09.2009 22:36

направо ме кефи как чисти топката и после е пред другата врата след като не са били корнер ама това не му пречи нали все пак е Супер барби и успя да стане поредния футболист успял да прати топка в космоса от два метра пред вратата *smile*

holliwood
30.09.2009 22:35

Така е преди някои говореха че бербо не може да играе но не виждате ли какви финтове прави и извежда отбор към шанс за гол *wink*

Notlike
30.09.2009 22:35

Видя се, че Берба е много по-полезен от Оуен не защото е по-добър, а просто защото този тим се нуждае от някой, който да гради играта. Нашето момче направи 5-6 много готини паса и тотално промени стила на Волфсбург. Сега немците се защитават, защото един дълъг пас и ги е заковал *smile*

mataresse
30.09.2009 22:35

Берба полудя . . . ше ги разсипе до края *stop*

zhivkot
30.09.2009 22:30

Бербо след като влезе е уникален. Страхотна борба, страхотни пасове, страхотна активност. Както изчиства топката след корнер и в следващия момент е пред наказателното на противника с топката. А не бягал...

Dido_Man_U
30.09.2009 22:05

Айди Бербо влиза и Манчо почва да играе *smile* *thumb_up*

JEP
30.09.2009 22:00

Подавали били на Бербатов - може ,ама не и в Ман.Ю.Единственото радостно нещо е,че онуй ненормалното корейче го няма .

intermaina
30.09.2009 21:53

пич не ти говоря за заговор. Говоря ти че им липсва отборност , нямат дух на отбор , на шампиони , дори и да е марзелив и не му се играе щом трениора го пуснал ще играят отборно - сещаш ли се неможе футболистите да решат че щом не бягал няма да му я дават

dadawe
30.09.2009 21:45

Той кога ли не го е забивал на пейката нищо ново *sick*

Anaxagoras
30.09.2009 21:43

Отбора играе по-добре със Бербо отколкото без него, но този мач ще го спечелят без проблем. Съра по принцип залага повече на Бербо отколкото на Оуен, но Оуен съшо трябва да има шанс за изява. Надявам се все пак Бербо да влезе през второто полувреме.

Kalinho
30.09.2009 21:43

Ейго защо било всичко имало заговор срещу барби. Скоро усещам някой ще каже че и бутонките му биле с олово и за това не бягал. Барби как да играят с него той или е с гръб към ситуацията и си гледка диадемката или е на 50 метра щото атаката е била по бърза и той е изостанал. който е играл футбол никога няма да подаде на някой който само седи и чака а на този който има желание и се бори и тича

intermaina
30.09.2009 21:40

който е играл футбол ще ме разбере , не е много приятно да си на стрелкова позиция и да не ти я дават , след 5-6 пъти в един мач естествено че ще загубиш желание за игра, просто няма дух в отбора всички са супер алчни в ман , вижте в барса как се радват на всеки гол видял ли е някой анри да асистира на меси и меси да не го поздрави, а в ман и роналдо го правеше и тевез ( тевез го направи и с марто , след асистенцията на марто не го поздрави) тевез и роналдо не са в Ман , но са предали някъв негативизъм върхуостаналите играчи срещу бербо *smile* мое мнение , така ми се струва

Kalinho
30.09.2009 21:39

за хлапето което няма и 5ти клас само да му кажа, че разликата между Барби и Оуен е година и месец някъде малко е доста далечко от две години ама нормално той от къде да знае нали това не го е учил. А за тия който викат, че не му падавали я си спомнете мача със Сити Удар на барби и после втори и така до сто и все елементарни и във вратаря. А до кога ще минава Барби с управданието не му подвали на Руни примерно кой подава господ ли ? Стига с тия другите биле лакомий не може да бягаш по 2км. на мач и да искаш да ти подават като не се откриваш как да ти подадат

Notlike
30.09.2009 21:38

30 млн паунда, затворете си устата. За вас и 1 лев не дават *joking* . Играе момчето, доколко играе, това е друга тема *wink* . Успех на "вълците", стискам им палци

liverbird1892
30.09.2009 21:37

intermaina толкова си тъп прост и ограничен разбираш от футбол колкото аз от математика хаха щели да паднат без барби хаха напротив
точно без тая дупка в отбора ще бият макар че съм за Волфсбург в тоя мач

intermaina
30.09.2009 21:32

сажелявам за феновете на ман но без бербатов ще паднат . 100% аз също сам им симпатизант и мн ме е яд ама нека му на съра *smile* сам ще си съпба попарата , а бербо невкарва щото не играят с него затова - пример последния мач с Стоук двама на двама бербо + нани = шут на нани аут

liverbird1892
30.09.2009 21:28

престанете да си търсите оправдания са смешната му игра паляци играел нищо не играе да гледа вчера как играеше йоветич тва е играч а не тая кукла вие сте смени всички фенове на юнайтед защото винаги забелязвам тука че преди мача псувате транйора си за състава казвате 4е бил тъп а като биете става велик хаха мн сте зле вие ли ще коментирате решенията на тренйор като саф бе тоя чоек знае повече за футбола от колкото вие за самите себе си да станете тренйори тогава ще давате мнение кой ще играе сега сте просто едни задръстени фенове дето могат си ебат майката и като не ви харевса нещо неможе да го промените щото сте загубеняци и никой не ви пита вас кой искате да играе и кой не

tymypa
30.09.2009 21:28

вижда се и ти колко знаеш ... 2 години имат разлика

GTonchev
30.09.2009 21:23

DXm НЕУКИ идиоте ако незнаеш случайно ОУЕН е само с една година по голям от Барби ама явно си поредния обитак на 14 години и няма как да го знаеш това *wink* !!! *sick*

liverbird1892
30.09.2009 21:23

нормално то ламер от началото на сезона е вкарал 2 гола а толкова мачове са играли ахах и тука ся щото е българин си затваряме очите и казваме той е добър ако не беше българин щяхте да кажете бахти смешния играч само 2 гола в 20 мача но щом искате затваряйте си очите вярвайте си те фактите си говорят и щом саф който е най успелия тренйор в света го е решил че барби неможе да играе и винаги ще е резерва вуъв големите мачаве значи неможе да играе това е просто не комплекс а факт сори но немога да буда мечтател като вас *wink* *lol*

Ice1
30.09.2009 21:22

Остави го, да, да ти е** ма****а, ама като падаш с 0:2 ще го пуснеш, ще те е** в лайн**а!!!

tymypa
30.09.2009 21:22

ами и на тебе само гигс да ти подава топката а нани да ти я зима от крака и да се прави на бастун и ти няма да вкарваш ... мн добре си играе бербатов и играта е мн по свежа с него подава добри пасове прави асистенции и тепърва ще започне д абележи много ... но според мен този мач ще падат ман .. нз такова усещане имам

Kalinho
30.09.2009 21:18

да оставим фактите да говорят за него - колко два гола ли бяха хич не е малко ако е защитник ама жалко той си мисли че е нападател *wink* А Оуен има време до понсия *smile*

DXm
30.09.2009 21:16

Оуен се е доказал ама вече пенсията чука на вратата за тва не играе а бербатов злобари такива си играе перфектно *smile*

DuFkaTa
30.09.2009 21:16

Фърги търсо скорост затова го заби на пейката...С отзи състав очаквам класика за Юнайтед *wink*

Kalinho
30.09.2009 21:14

това даже е един от малкото добри ходови на фърги *smile* Какво играе барби нищо и само някви малолетни фенчета го защитават вижда се че не е за тоя отбор. Не може 10 човека да дават всичко от себе си и един около тях да се разхожда. С времето Оуен ще докаже защо беше един от най - добрите.

Dido_Man_U
30.09.2009 21:11

Ебати тъпия ход и закво пак го заби *evil* *sick* Дано не се окаже фатално

Futbulfen
30.09.2009 21:09

Ше му дойде акъла на дъртия..дано само не е за сметка на някой трофей *wink*