Раниери определи група от 20 футболисти за срещата с ЦСКА, Тоти е вътре

15:50
Раниери определи група от 20 футболисти за срещата с ЦСКА, Тоти е вътре
Треньорът на Рома Клаудио Раниери определи група от 20 футболиста, които ще имат възможност да излязат в утрешния сблъсък на "Олимпико" срещу българския ЦСКА.

В групата на римските "вълци" попадна и капитана на тима Франческо Тоти, който може да започне срещата и от резервната скамейка. В състава на Раниери се завръща бразилският бранител Сисиньо, който най-вероятно ще излезе титуляр по десния фланг на отбраната.

Ето и групата от 20 футболиста на Рома:
Дони, Жулио Бертаньоли, Лобонт, Андреоли, Бурдисо, Алесио Церчи, Сисиньо, Де Роси, Греко, Губерти, Жуан, Менез, Мота, Окака, Перота, Пизаро, Рийзе, Тонето, Тоти, Вучинич



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

masterpeace
30.09.2009 18:26

Колкото и зле да е нашия футбол, всички виждаме че вече всички отбори с изключение на големите и най богати отбори/на които почнаха да им излизат кирливите ризи/, са от що годе една класа. Един пример с Фарьорските острови, които вече едва падат с един два гола от големите футболни сили в Европа. Точно поради тази причина не трябва да се изненадваме от загубите и на Левски през последните години. Виждате че италианските ни съперници също са в криза, а в ЦСКА се работи правилно и отбора върви нагоре. Всичко може да стане... Нека бъдем оптимисти и гледаме с удоволствие нашите отбори, но после не да ги съдим, защото по български искаме внезапни и бързи резултати. За тази цел първо трябва да погледнем себе си, в работата си, ежедневието и т.н., да помислим какво да подобрим и оттам вече да очакваме нещо повече. А без пари не става нали знаете *stop*

JEP
30.09.2009 18:09

Щом требва и в тоя състав ще срещнем Рома .Проблем нема .Утре ще се насладим на мача си, а ако спечелим нещо - за нас си е.Тва е .

presata68
30.09.2009 17:11

Риѝзе знае коѝ е ЦСКА помните ли сре6ту Ливерпул 1 - 0 за ЦСКАААААААА