\"Еврофутбол\" дава 10 000 лв. за гол по въздуха на мача между Локо Пловдив и Левски

12:21
\"Еврофутбол\" дава 10 000 лв. за гол по въздуха на мача между Локо Пловдив и Левски
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" ще даде 10 000 лева на този зрител, който успее да вкара гол по въздуха от центъра на терена в полувремето на мача Локомотив Пловдив Левски.

Срещата ще се играе на 03.10.2009 г. от 17.00 часа на стадион "Лаута" в Пловдив.

Петцифрената сума е част от наградите, които букмейкърската къща традиционно раздава в играта "Гол от центъра" на мачовете от "А" професионална група на българското първенство. В нея могат да участват петима от зрителите по трибуните.

Преди началото на двубоя момичетата на "Еврофутбол" ще хвърлят пет топки в агитките на двата отбора и онези, които успеят да ги уловят ще си осигурят правото да играят за голямата награда от 10 000 лева. Онези от тях, които отбележат попадение, но топката докосне тревата ще си тръгнат с "утешителните" 500 лева.

Ако повече от един зрител вкара гол по въздуха, тогава си поделят петцифрената премия. Феновете на стадиона ще бъдат допълнително подгрявани от мажоретния състав на родния оператор. Срещата ще бъде включена в програма "Футбол" на предстоящия тираж №80 за петък-понеделник, 02.-05.10.2009 г. на "Еврофутбол".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари