Гонзо: Кривия не ни трябва

12:05
Гонзо: Кривия не ни трябва
Спортният директор на Левски Георги Иванов обясни пред "Меридиан Мач", че на този етап Александър Александров е много далеч от "Герена". Халфът беше освободен от Черно море в понеделник, като самият играч открито обяви, че иска да се върне в Левски.

"Кривия е добър футболист, но на този етап нямаме нужда от него. Левски в момента разполага с 5-6 футболисти на неговия пост. Сред тях са Дарко Тасевски, Седрик Бардон и Саша Симонович", обясни Гонзо.

"Да, ще правим сериозна селекция през зимната пауза, но в нея ще се ориентираме към млади футболисти", добави спортният директор на Левски.

Както е известно, Александър Александров беше пред трансфер на "Герена" преди началото на сезона. Тогава "сините" не успяха да го измъкнат от Черно море и взеха вместо него Седрик Бардон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
07.10.2009 14:55

Диего, не се обиждай, ама вие имате нов отбор от 10 години *joking* . Няма да я бъде и сега. Най-много 1-2 нови попълнения. Гонзо като акъл е на - ниво. Никога няма да прозре, че юношите са важни !! Ама нали е говедо..

don_diego_89
30.09.2009 18:10

През зимата ще сме съвсем нов отбор ще видите *wink* Карето ще го продадем 100% заедно с Гошо Христов, който ще бъде заточен в някой селски отбор за да се обиграва....

pafata
30.09.2009 14:15

То се вижда напоследък какви страхотни мачове изнася халфовата ни линия. От халфовете ни в момента само Тасевски, Бардон и контузения Гаджев стават. Така че май Алекс ни е доста нужен.

nomoreme
30.09.2009 13:29

аз пък ще допълня всички мароканци и бразилци. На Левски му трябва ново ръководство и млади бг футболисти с талант и хъс!

danistrong
30.09.2009 12:47

Абе Гонзо и ти не ни трябваш заедно с едно каренце Батков , Йовов , Симонович и тея умрелци стари *sick*

lassitar2
30.09.2009 12:09

Ако не ти трябва футболист като Сашо,кой ти трябва бе?С парите които Бай Ганьо разполага за трансфери,сигурно ще купи 1 футблист от източна В група..Докато се стискате и правите на разбирачи,Левски ще страда.Ще страдаме и ние.Винаги ще те уважаваме за това което беше като футболист,но като спортен директор си кръгла нула!