Невероятният Йоветич разплака Ливърпул

23:35
Невероятният Йоветич разплака Ливърпул
Отборът на Фиорентина победи с 2:0 гостуващия тим на Ливърпул в доста интересен сблъсък от група "Е" на Шампионската лига.

От състава на италианците липсваше Алберто Джилардино, който бе изгонен в първата среща на флорентинците в Лион, но това не попречи на домакините да покажат много добра игра през всичките 90 минути и в крайна сметка да се поздравят с победата. В герой за Фиорентина се превърна черногорецът Стеван Йоветич, който наказа на два пъти стража на мърсисайдци Пепе Рейна. В 29-а минута младият талант бе изведен по чудесен начин с подаване от центъра на терена и с удар покрай Рейна откри резултата. Само 8 минути по-късно Йоветич отново се оказа в прегръдките на своите съотборници. Варгас стреля силно към вратата на гостите, а черногорецът подложи крак на пътя на топката и я направи неспасяема за Рейна.

През втората част тимът на Фиорентина предпочете по-сигурна игра в защита и определено се позатвори в собствената си половина. Ливърпул започна по-често да поглежда към вратата на Себастиан Фрей, но стивън Джерард и Фернандо Торес не разполагаха с пространство да разгърнат своя потенциал и атаките на гостите се рушаха пред наказателното поле на домакините. Рафаел Бенитес се опита да промени развоя на срещата с включване на Райън Бабел и Андрей Воронин, но и това не помогна в офанзивен план на Ливърпул. Доста любопитен е фактът, че в срещата не бе показан нито един жълт картон.

Фиорентина - Ливърпул - 2:0
1:0 - Йоветич - 29 мин
2:0 - Йоветич - 37 мин

Стартови състави:
Фиорентина: Фрей, Дайнели, Варгас, Гамберини, Гоби, Комото, Маркиони, Дзанети, Монтоливо, Йоветич, Муту

Ливърпул: Рейна, Инсуа, Шкъртел, Карагър, Джонсън, Бенаюн, Джерард, Лукас, Аурелио, Кайт, Торес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
30.09.2009 09:58

Хахаха Поол къде сте с тази игра верно сте за Ле.Както е тръгнало тази година единствено Челси от Англия ,който толкоа плуете за това ,че е клуб без история ще защитава първенството ви *joking*

torres_228
30.09.2009 09:24

Аз лично като фен на Ливърпул не се ядосвам или нещо подобно ,за снощната загуба.. Според мен сега тази група ще стане една от най-интересните : ). Така че, от тук на там битките на терена ще бъдат много по-сериозни и ще има много интересни мачове ,убеден съм. А за засадата не съм сигурен ,но определено този гол пречупи Ливърпул ,а да не говорим за втория. Все пак си мисля, че ще успеем да завършим 2ри ,поне ... Въпреки че, и Фиорентина не са лош отбор, играят много добре тактически и използват всяка ситуация ,така ,както трябва. Очаква ни вълнуващ сезон тази година ; ) !

AriesBG
30.09.2009 09:20

Поздравявам ви за тона с който водите дискусията.Мисля че точно по този начин трябва да се обсъждат мачовете, без да има ненужни заяждания и пристрастия.В такива мачове всяко съдийско решение от такъв характер може да се окаже решаващо ,но това винаги е било част от играта.По мое мнение нивото на съдийството доста падна ,но какво да се прави .FIFA донякъде позволява това да се случва ,като наказва строго футболистите а съдиите ....

nikolai_kushev
30.09.2009 02:26

ай де господа лека вечер на всички и някой друг път пак ще разпънем локумите след някой мач,да обсъдим играчите и съдията.

nikolai_kushev
30.09.2009 02:20

че нашите съдий са мишки то е ясно и няма как да е защото ония където казват кой ще живее след мача обикалят покрай тях зад оградите и само им задават какво да свирят,това е ясно че ние сме много изостанали от европейските терени,ама аз говорех за отсъждания на мачовете на манчо и челси ситуаций който съм ги виждал с очите си а и е крайно време да се реши това неможе съдията да преценя,че той може да пореже някой отбор така,ами ако е финал как така ще реже труда на даден отбор ,нека бъдем реалисти,да вкарат повторения като в хокият човек може винаги да допусне грешка и е човешко но небива други да страдат.

chelsea28
30.09.2009 02:16

nikolai_kushev мога да ти дам конкретен пример значи миналата година челси като играха срещу ювентус и тогава съдията даде засада на анелка в която той беше на една линия с защитника и да наистина е много гадно в такива моменти

nikolai_kushev
30.09.2009 02:13

idol_bg да сме живи и здрави и да видим на някой мач,ама ако може да е на любимият ви отбор да не отсъди такава засада съдията че да видим тогава каква песен ще запеете тогава.

chelsea28
30.09.2009 02:12

idol_bg ми така е страх ги е зада не изядат по някой тупаник след мача

idol_bg
30.09.2009 02:09

nikolai_kushev,...Човече пак ти казвам,няма такова правило съдията да е длъжен да вдига в такава ситуация.Това че 2/3 от съдиите се застраховат и вдигат,не значи че това е в правилника.По твоята логика защо тогава го измислиха правилото за играчи в една линия,след като след това вкарват правило,да се застраховат съдиите и да вдигат засади.Няма логика просто.Това е по осмотрение на страничния.Но той не е длъжен да го прави.Нищо лично спрямо познатият ти съдия,но в БГ съдиите умират от страх и за тях не се учудвам че се застраховат в такива случаи.

nikolai_kushev
30.09.2009 02:08

добре съгласен съм с вас все пак човек трябва да си признава и грешките и да спорим тука има вече гол и е признат,като и един не го е видял така както аз го виждам се предавам и се съгласявам

chelsea28
30.09.2009 02:05

nikolai_kushev тук аз не сам много съгласен с теб.в случея те са на една линия и съдията избира да ли да вдигне флага си но според мен и не само според мен а и според много други хора когато са на една линия засада няма тъйкато футболиста които получава топката не е зад гърба на защитата но все пак съдията си решава но в този случай футболистите на ливърпул спират на място и започват да протестират и това според мен още повече е накаралото съдията да си мисли че няма засада

nikolai_kushev
30.09.2009 02:03

idol_bg много правилно исказване напълно съм съгласен с тебе никога не трябва да се подценява италиански отбор ако ще да е и лече или бреша,конкретно за мача дори и да бяха били ливърпул нямаше да е заслужено фиорентина ги надигра през първото полувреме а през второто тактически власваше на терена с прибрана игра в защита и на контра атаки,но за мен реалният резултат е 1 на 0 или 1 на 1 на факт е че той е 2 на 0 и фиорентина направи мача на годината си до сега.

nikolai_kushev
30.09.2009 01:56

mostoles ами незнам ти къде си свирил ама човека има 8 мача свирени в А група през 2006-2007г.сега отвреме навреме го викали за нряди за б група,а и ти сам каза че има правило садията да прецени а всеки един съдия е длъжен да вдигне засада когато са на една линия и е създадено голово положение,аз със теб няма да споря защото това го виждам и с очите си по английските терени как вдигат засади когато са на една линия

idol_bg
30.09.2009 01:51

Аз не разбирам защо много хора подценяват италианските отбори.Това че първенството им не е толкова зрелищно колкото английското,не значи че е много по -слабо.Срещу италианци се играе най-трудно.Те са майстори на затворената игра и на контраатаките.Могат да паднат от всеки,но могат и да бият всеки.Да...Пуул е по-титулувания отбор,с повече успехи,с по-богата история,но това отдвна вече не впечатлява никой,още по малко италиански отбор.А се знае също,че английските отбори не са свикнали да играят защитно и да трябва да разбиват сгъстена средна линия и отбрана.В Премиер лигата е едно...там всеки гледа да се надиграва.Но в Европа е много,много различно.Затова аз лично не съм никак учуден от победата на Фиорентина.

nikolai_kushev
30.09.2009 01:50

idol_bg щом така го вигдаш така да е,явно аз него виждам само так и за мен има засада,точно когато подаваше занети има кратка пауза на клипа и си го спрях и видях че даже не са и на една линия инсула и йотевич има разлика поне 40-50см но ако аз само така го виждам спирам и ще си слагам очила,щом трябва.но за мен аз съм си прав.6 човека гледахме мача и един не каза че няма засада,като два от тях са фенове на манчо и двама на челси всички се съгласихме няма престрастия гледаме обективно,ама има вероятност и да сме збъркали с мнението ни.

chelsea28
30.09.2009 01:48

между другото дайте да говорим малко за мача челси срещу ливърпул как ще се развие мача кой ще бие?

chelsea28
30.09.2009 01:45

nikolai_kushev еми да така е ама ей го тоя mataresse пак почна с това Юнайтед мрази Ливърпул

chelsea28
30.09.2009 01:44

mataresse ама аре не разваляй добрите ни отношения каквито бяха до сега

nikolai_kushev
30.09.2009 01:44

chelsea28 ама за какво да се караме ние тука сме се събрали да дискутираме и да си говорим за футбол а не да избиваме комплекси и да се дъвчем.все пак сме големи хора.и всеки има право на мнение което трябва да се уважава от другите.

chelsea28
30.09.2009 01:43

nikolai_kushev еми това се опитвах да ти обесня че играта като ти тръгне играеш не ти ли тръгне не играеш това е то

mataresse
30.09.2009 01:43

Браво на Йоветич.Мноо поздрави на пул.Юнайтед мрази Ливърпул.

chelsea28
30.09.2009 01:40

хора как така все още не сме се скарали и тем подобни *joking*

nikolai_kushev
30.09.2009 01:40

chelsea28 ама то винаги има такъв спад в играта на даден футболист може да е психически или физически като след травма,няма който да игаре на 100% в 10 мача подред а и футбола стана доста агресивна игра вече много големи пари и интереси са намесени там и е нормално всичко това а и най-важното което е че няма слаби отбори вече всеки може да изненада голям отбор ако го подцени и за малко и за това са интересни всички мачове и отборите испадат в интересни ситуаций и за нас зрителите е зрелищно това.

idol_bg
30.09.2009 01:38

nikolai_kushev ..Гледай сега.По принцип повечето съдии наистина се застраховат в такива ситуации,това е така.Но да казваш че са длъжни да го правят и то според правилника,бъркаш се много сериозно.Според правилника,това не е засада и всичко е редовно.Паса на Занети си е насочен към Йоветич който в момента на подаването е на една линия с Инсуа.Наистина има още 2-ма от италианците но те са в страни и не влияят на играта,а и подаването изобщо не е към тях.Те са в пасивна засада.Гледа се в момента на паса,а не при поемането.Виж че Инсуа прави 2 крачки назад а Йоветич спира точно тогава.Когато черногорецът тръгва назад паса вече е направен.Аз не искам да виждам нищо.Не съм фен на Пуул нито пък на виолетовите.Мача го гледах абсолютно безпристрастно.

manunited666
30.09.2009 01:34

idol_bg а същата година Юнайтед игра в групите на ШЛ с БМ и тогава Юнайтед ги скъсаха и двата мача само дето при единия БМ изравниха в 90-та минута с автогол на Теди Шерингам а на Олд Трафорд изравниха с дузпа пак в края а тогава Гигс ги направи луди.Такаче това което стана на финала беше една разплата пък и тогава на този финал Юнайтед играха без тогава младите Кийн и Скоус.

chelsea28
30.09.2009 01:33

nikolai_kushev аз не съм казал че е много зле просто казвам че не се намира в форма последно време и не му липсва късмет просто играта му не върви

nikolai_kushev
30.09.2009 01:33

idol_bg аз за това обяснявах че във футбола трябва и доза шанс без късмет нестава нищо ти даде няколко примера за финалите в лигата,и точно така си е ако байерн беше фкарал един гол още при 1на 0 за тях а не да удари две греди и манчо щяха да се сринат псехически и после въри играй колкото и да си велик тим да ти направят някоя измислена дузпа един гол от засада и един гол на късмет ходи обръщай после като се пребере отбора който води,за това хората казват всичко е топка и е ръцете на съдията мача.

idol_bg
30.09.2009 01:27

Lollipopp...Напълно прав си.Винаги съм казвал,че това което стана срещу Милан,преди 4 години не е плод на невероятната игра на Ливърпул в тоя мач.Просто италианците тогава сами се биха.В тоя мач Пуул за 120 мин. играха само 6 мин.През другото време бяха опълченци.Като си спомня само в продълженията какво опълчение бяха...ме напушва на смях.Милан в тоя мач имаха сигурно положения колкото за 5 мача.Накрая обаче беше ясно че италианците са смачкани психически и на дузпите ще паднат.Същото беше и на Ман.Юн и Байерн през 99-та.Цял мач се игра в полето на англичаните.То не беха греди,пропуски...луда работа.Половината положения да си беха вкарали,мача щеше да е 3-0 за немците.Манчо Минаха центъра 2 пъти накрая и с 2 карамбола взеха титлата...хихихи.За това футболът е велика игра.

nikolai_kushev
30.09.2009 01:27

chelsea28 ти ме сцепи ,как може да кажеш че торес не бил на ниво от началото на сезона,че е имал един два мача слаби ама чак пък толкова ти въобще гледаш ли мачовете на ливърпул.

chelsea28
30.09.2009 01:23

Lollipopp погрешно си ме разбрал човек с този "тъп" коментар както го наричаш ти се опитах да ти обесня и не само на теб а и на други че във футбола няма нищо случайно или играеш или не играеш и да малко и късмет ти трябва ама Торес примерно от началото на сезона не играе добре все късмет ли му липсва!

nikolai_kushev
30.09.2009 01:22

idol_bg незнам аз това го знам от съдия който ръководил доста мачове щом така казваш значи е так може и от теб да науча нещо ново.а за това което си гледал си видял това което искаш да видиш а съм видял това което аз съм искал да видя,за мен има засада ,има и две пасивни засади който не влиаят на играта на йотевич е категорично в засада и инсила е с поне 40-50 см зад него в момента на паса,а след това се дърпа с няколко крачки назад.

idol_bg
30.09.2009 01:17

nikolai_kushev ....Леле човече ти ме съсипа направо.....хахахаха.
Ако ще и 8000 пъти да го гледам Йоветич е на една линия с оня Инсуа.Точно в момента на паса Инсуа..прави 2 крачки назад,а Йоветич се спира.НА ЕДНА ЛИНИЯ СА.И къде ги мислиш тия правилници...съдията бил длъжен да се застрахова.По голяма смехория не бех чувал.Какъв е тоя правилник дето пише ,че когато играчите са на една линия съдията трябвало да се застрахова.Няма такова нещо.В правилника е казано че когато играчът който е получил топката е на една линия с последният в защитата противник в момента на паса, НЕ Е ВЪВ ЗАСАДА.Какво повече да го коментираме незнам.Превъзбуден си.Иди се успокой.Наспи се и утре пак го гледай.Съдията не е длъжен да се застрахова,това е смехория.

nikolai_kushev
30.09.2009 01:16

а бе то има желание ама няма класни играчи с възможности за успехи,а бе сега да си го кажем и късмет ти трябва когато го нямаш не се получава нищо,а и от две три загуби неможем да си направим генерални заключения а и не мисля че някой от този форум знае какви са целите и амбицийте на даден отбор,но за нас феновете е ясно че ние искаме всичко,а друг е въпроса какво искат от ръководството на клуба а и те си знаят най-добре възможностите,но нищо още не се знае може всичко да стане сезонът е в много ранна фаза и има много мачове още,това е футбола и за това е велика игра има много щасливци накрая и много разочоровани,а и мач с мач не си преличат така че не се нахвърляйте яростно върху ливърпул само и само защото ги мразите.

Lollipopp
30.09.2009 01:15

chelsea28 - твоя коментар е най-тъпия и безмислен от всички ...

chelsea28
30.09.2009 01:08

nikolai_kushev във футбола няма късмет на всеки мач има 22 футболисти и тези футболисти ако могат да вкарват вкарват ако не могат не могат ако могат да правят положения правят ако не могат не могат ако могат да играят могат ако не могат не могат това е футбола!

Lollipopp
30.09.2009 01:01

nikolai_kushev - то щастието се усмихва когато се прави нещо по въпроса и се показва че има желание ... а желанието в Ливърпул се състои в 3-4 играча и това са Торес , Джерард , Каут и може би още някой ... другите просто играят протоколно ... да мине мача и квото е това е ...

nikolai_kushev
30.09.2009 00:59

Lollipopp напълно съм съгласен с теб че ние сме си виновни за всичко което става до момента няма свежи пари в отбора,рафата си върти състава и продължава с експерементите и се заредиха доста слаби мачове,двама трима играчи немогат да носят целият отбор на гърба си а и те имат слаби мачове и ще стават все по слаби с напредването на турнирите все пак немогат да са на 100% всеки мач,нямаме и дълга класна резервна скъмейка и реално погледнато нямаме никакви шансове за 1 място в англия,както казах по долу в коментарите цяло чудо ще е ако влезем в топ 4 с тея играчи ако не се вземат крупни мерки.но ние феновете на ливърпул сме винаги оптимисти и мечтаем за успехите,всичко е късмет в футбола и нищо не се знае може и на нас да се усмихне щастието което го чакаме доста време.

Lollipopp
30.09.2009 00:50

хахах скъсвате ме от смях *joking* най-вече феновете на Ливърпул *sick* хора погледнете реално на нещата - биете отборите в Англия които се борят да не изпаднат ... още първия мач Тотнъм ви победи ... водехте на Астън Вила и ви обърнаха ... измъчихте се срещу Болтън ... срещу Уест Хям ... и после се радвате на победи над борещите се от изпадане ... едвам едвам бихте Лийдс ... в събота се изправяте срещу Челси на Стамфорд Бридж ... да не мислите че ще си тръгнете с нещо освен с няколко гола в вратата си ... Челси се издъниха срещу Уигън , но срещу вас ще са мотивирани до край и ще го отнесете ... според мен най-малко с 2 гола разлика ... така че не се изхвърляйте с такива обръщания на мачове ... това което стана на финала срещу Милан , не е казано че ще се случва всеки път ... закъсали сте я доста ... Торес колкото и да е добър , той сам е казвал че иска партньор в атаката ... но отбора е с толкова дългове че няма как да купи нападател ... сами сте си виновни за това че падате ...

nikolai_kushev
30.09.2009 00:42

geshana не ме интересува от къде си ако ще и от париж да си кво ме интересува,да не нося твоя акъл,само не разбирам къде се месиш като не ти влиза в работата и кво да е в 12,43ч не ми се слуша.

nikolai_kushev
30.09.2009 00:39

е как да няма засада като за мен е чиста засада,и кво да ми се искало да има като така и иначе има признат гол само акцентирам върху това то се вижда.

nikolai_kushev
30.09.2009 00:37

и geshana недей да даваш съвети кой какво да прави ами се научи да пишеш по грамотно че тука трябва да викам стенописец да ти разчита ерогливите ти и несвързаните ти думи селяк

manunited666
30.09.2009 00:37

nikolai_kushev да същия клип гледах и аз и няма засада бе човек има засада на оня каде не влияе на играта и паса и без това не е за него.Няма засада.На вас лудите толкова ви се иска да има засада , че чак виждате каквото искате.

geshana
30.09.2009 00:36

Кво да се натоварвам с утрепки като теб *smile* а иначе нещо ако имаш да ми кажеш от Добрич съм

nikolai_kushev
30.09.2009 00:34

ШШШШ geshana нещо ми се струва че много се натоварваш май а?

nikolai_kushev
30.09.2009 00:26

жалко че немога да ти пратя линка защото тука са се погрижили от сайта за това,ама влезте в http://www.youtube.com и напишете Fiorentina .Vs. Liverpool 1-0 Stevan Jovetic 29/09/2009 гледайте добре спрете си на пауза и ще видите как келеша е в засада,за другият не говорим той е в пасивна засада,та кажем че келеша не е в засада а той е ,но да кажем че не е в най-добрият случай е на една линия с защитника в такъв случай се свири задължително засада защото съдията е длъжен да се застрахова,действието се развива бързо и той е длъжен да вдигне флага а и е голова ситуация,гледайте малко бе и четете тея правилници аз ли да ви уча сега.

manunited666
30.09.2009 00:22

А ти като си сигурен ходи сложи ти за победа на ливърпул 20 000 аз ги нямам тия мари и затова няма да ги сложа иначе *joking*

Takeo
30.09.2009 00:21

Beckham07 честно казано както виждаш Ливърпул мислеше за мача с Челси по време на тазвечершния. Кефете се на загубата, но е факт,че този тим не може да бъде съборен от подобна загуба. Слаб мач или по-скоро слабо 1 полувреме. По едно за всеки тим. Великолепен млад футболист е този Йоветич. Дано продължава да се развива момчето.

manunited666
30.09.2009 00:21

nikolai_kushev , Пул ги режат ви съдийте ? Айде моля моля! Без глупости айде без глупости.И видях повторение на гола и ... еми няма засада бе човек ти луд ли си ? Засада има на оня кадето е 6 метра за защитата той си е в засада ама той нито влияе на играта нито паса е за него.

chelsea28
30.09.2009 00:20

nikolai_kushev какви съдий какво нещо ве ман човека който е в засада не играе с топката и затова няма засада *sick*

nikolai_kushev
30.09.2009 00:19

като сте толкова отворени всичките който мразите ливърпул и сте сигурни че ще паднат от челси ходете в еврофутбола и сложете 10000-20000хил.да видим тогава дали ще ви стиска да заложите.

nikolai_kushev
30.09.2009 00:14

а бе beckham_07 ти малоумен ли си или кво само едно и също повтаряш челси та челси да няма ехо тука бе.виж първо хубаво и ако не виждаш добре отиди на лекар,не казвам че ще сме шампиони ама много мразя да ни порязват съдйте и да лансират някой други медийни отборчета с жени който играят вътре,имаме и ние много трески за дялане защото с тея играчи нищо няма да направим ще ни трябва голям късмет да станем 3-4 в англия

chelsea28
30.09.2009 00:13

Анфийлд Манфилй пак ще ви го начукат *joking* *lol*

geshana
30.09.2009 00:10

roxete Абе недорасъл идиът къв Анфиълд кви 5 лева та гонят уе идиът ... Сега се говори за тоз мач няма Анфилд манфилд говорим за тоз мач кат нямаш ко да кажеш за него мълчиш сумтиш и туй за туй !!!
Иначе перфектен мач за Фиорентина наъ - вече за Йоветич коъто аз лоично след от 2 години ...

beckham_07
30.09.2009 00:08

ХахахаххахХАхахахаха каква засада имало при първият гол?Абсолютно никаква.Съдията ви е виновен,а?Или нескопосаната игра.Ама та става като вкарвате по 10 гола на слабите отбори и се надъхвате.Някой трябваше да ви презими.Не че преди това не го бяха правили.Ама много ви дойде изведнъж самочувствието.И Челси ще ви го понижат допълнително!!!!!!!

nikolai_kushev
30.09.2009 00:06

а за това че казваш че играта беше спряна преди това ти знаеш ли за какво се спря да нямаше нарушение някакво.просто преди да се зблъскат двамата играчи съдията свири защото видя фернандо да се засилва да играе

beckham_07
30.09.2009 00:06

Много мислите за този реванш на "Анфилд".Първо мислете за Челси след няколко дена.Май и там ще ви се наложи да чакате реванша!!!!!!!

nikolai_kushev
30.09.2009 00:04

ей хвана се един бе:manunited666 влез в youtube напиши fiorentina vs liverpool там има само първият гол гледай малко и си спри на пауза пък пак кажи че няма засада

minyor_pernik
30.09.2009 00:02

chelsea28 Ти си некъв тъп спокойно и вие не сте по-различни от Пуул.Ама в неделя порсто ''Мърсисайдци'' ще ви направят за СМЯХ !!! Видехме колко сте срещу Уигън *sick*

LiverpoolLegend
29.09.2009 23:59

LFC_T9_G8, Недей да са занимаваш с тях. В края на СЕЗОНА щЕ МЛЪКНАТ !!! *stop*

manunited666
29.09.2009 23:58

nikolai_kushev при първия гол нямаше засада на черногореца , леко се бъркаш.А при отменения гол на Ливърпул , играта беше спряна доста преди ливърпул да вкарат. gerrardksp това ако е маловажен мач.За вас всеки загубен мач е маловажен нали ?

LFC_T9_G8
29.09.2009 23:58

chelsea28 .. ти си бил много просто момче е .. явно си бахти келеша където се вре в шамарите ..

chelsea28
29.09.2009 23:56

кой сега е в чемпиъншип?Ливърпул е в чемпиъншип *joking* *lol*

LFC_T9_G8
29.09.2009 23:54

chelsea28 .. мн се радваш нещо ама събота бая ще плачкаш *wink*

chelsea28
29.09.2009 23:53

кой сега е в чемпиъншип?Ливърпул е в чемпиъншип *joking* *lol*

nikolai_kushev
29.09.2009 23:51

слаб ливърпул,симулантен фиорентина,съдий който незнаят как и кога да свирят,коментатор който не крие пристрастието си към ливърпул и незнае какво говори и един добър прандели който разби играта на мърсисайтци.а за първият гол съм готов да споря с всеки че има засада.за отмененият гол на ливърпул бих казал пълен смях,двама защитници се блъскат по между си фернандо вкарва и после фаул имало тоя брус където свири е ебати и аматьора.

liverbird1892
29.09.2009 23:50

а тва разплака е мн тпо ама то в тоя сайт всички теми са с безсмислени имена и нищо общо с писането ама така е като авторите са награмотници хаха

LFC_T9_G8
29.09.2009 23:49

igracha_kz .. има реванши за тая работа е .. те ще дойдат на Анфилд .. ще видим кво ще направят тогава .. Ливърпул ще ги смачкат *stop*

liverbird1892
29.09.2009 23:48

fen1914 ти се засрами първо че си фен на говедата щото и аз съм левскар и винаги съм бил и в момента ме е срам щото тва не е левски а некав смешен отбор на курвата батков както и ливърпул не е себе си но тва че лфк биели по късмет са глупости еби си майката я кажи левски що го лапна от дебрецен а *lol*

roxete
29.09.2009 23:44

ахахаха разплака... като няма какво друго да напишат, за да си запълнят страниците.Те като дойдат на "Анфийлд" ще видят.

stefko18
29.09.2009 23:44

заслужена попеда за фиоре . а тоя коментатор на про бг кви ги ръсеше *sick*

LFCk0mAr_8_9_14
29.09.2009 23:42

Имахме няколко сигурни гола на тъпия съдия давал фал и като ги пипне даже.

igracha_kz
29.09.2009 23:41

Д'е*ба тия Ливърпул...заради тях изтървах парите от еврофутбола. Ей, LFC_T9_G8, голям си оптимист, но само с оптимизъм не става. Това не са Хъл Сити.

beckham_07
29.09.2009 23:38

Разрева ги.Все пак това не са Хъл Сити!!!!!!!

lucky_79
29.09.2009 23:33

Леле ,къде се излъгах да залагам за тия ливади пуул,тоя пинокио ги развинти *joking*

torres_228
29.09.2009 23:14

Хехехе... добре е да си оптимист ,но чак толкова ...

kobrata_kz
29.09.2009 22:50

sasedq: много точен коментар за Лукас не трябваше да променя стартовия състав от мача с Хъл да се маха тоя лукас на негово място риера може да се сложи например масчерано и куп други играчи дето са със светлинни години пред тоя куциз. и тактика 4-1-2-1-2 може и да стане ае за тактиката незная ама за тоя лукас със сигурност

sasedq
29.09.2009 22:45

На Бенитес не му е ясно ( не гледам мача).Мисля че мога да определя Бенитес като най слабия треньор който съм виждал след Ратко пиратко.Само в английското първенство като видя какви "тактики" прави и формации направо ми става лошо.Тоя лукас попринцип от школата на Спортист Своге ли е ?

fen1914
29.09.2009 22:43

забудените глупаци от Ливърпул се обадиха ,вие сте пълни случаиници така че дано паднете с още смешници ,още 200000000000 години ще чакате титла !!!

liverbird1892
29.09.2009 22:43

аз не виждам как ще обърнем имаме 1 Торрес и 1 Гераррд всички др са играчи от средно ниво колкото и да ми е кофти да го кажа никъф отбор не сме неможе отбор като нас да няма пукнат леф за трансфер и да играе с играчи от класата на бг шампионата пълен срам тея янки да се махат от ливърпъл нямат мяато за президентския пост тва направиха отбора ни среднячки пф

Patilanec
29.09.2009 22:42

torres_228 бъди реалист момче. Първото полувреме имаше само 1 отбор и това бе този на Фиорентина. След първия гол не се прибраха в защита, а продължиха да си играят тяхната игра. Хубав мач става надявам се най-хубавото тепърва да предстой *smile*

liverbird1892
29.09.2009 22:41

ае сега кво ми го представят тва като сензация всеки който следи фиорентина през последните 4 сезона няма да е шокиран 3 пъти подред завуршват в топ 4 тая година няма да е зиключение да не забравяме че цяло полувреме с чоек по малко и лион ги би едвам едвам нечесно а и от друга страна ливърпул е в криза нишо че смазахме хъл сити такаче аз не съм учуден от резултата дори преди мача си знаех че фиорентина ще бият

stefko18
29.09.2009 22:40

ако играят така и през 2-то ще е касмет дори ако вкарат 1 гол *sick*

kobrata_kz
29.09.2009 22:38

LFC_T9_G8: виждам че си голям оптимист евала дано да обърнат ама с тази игра дори и дебрецен би ги победил ако не направят нещо корено различно от това което показаха през първото полувреме дори 2:0 ще е малко ама все пак само ЛИВЪРПУЛ

torres_228
29.09.2009 22:38

Много гадна тактика имат тези.. 2 атаки 2 гола и сега ЮРУУУУШ в защита .. няма да могат иначе да се надиграват с Ливърпул.

LFC_T9_G8
29.09.2009 22:37

fen1914 .. ти си смешник е .. Ливърпул ще обърнат резултата *stop*

arsenov
29.09.2009 22:36

не очаквах фиорентина така да смачкат пуул