Борисов: Безграничната алчност провали Левски

19:00
Борисов: Безграничната алчност провали Левски
Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че според него кризата в Левски в последните дни е вследствие на безграничната алчност на ръководството на тима. Лидерът на партия ГЕРБ също така изчетка наставника на ЦСКА Любо Пенев, като предрече, че "армейците" ще излязат от групите на Лига Европа.

"С треньор като Любослав Пенев, ЦСКА има шансове да излезе от групите на Лига Европа. Съжалявам за Левски, който бе орезилен, но алчността няма граници", коментира премиерът ситуацията в двата български гранда.

"Относно данъчните инспекции на клубовете, те не са приключили все още. Всеки, който бъде хванат, ще си понесе последиците и ще си плати данъците. Аз смятам, че всеки клуб трябва да си плаща задълженията към държавата", допълни политикът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dracula88
29.09.2009 22:32

Kaква е разликата между Бог и Бойко Борисов?

отг: Разликата е, че Бог никога не се е представял за Бойко Борисов! *joking* *devil*

IDIMDI
29.09.2009 21:11

"Съжалявам за Левски, който бе орезилен, но алчността няма граници, коментира премиерът ситуацията в двата български гранда." Ако цитата е верен то ББ би трябвало да знае че Апостала няма как да бъде орезилен от когото и да е било. Орезилени могат да бъдат само тези които са си просвоили неговото име.