Скоулс: Искам пак да вкарвам често, както на младини!

12:33
Скоулс: Искам пак да вкарвам често, както на младини!
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че все още е амбициран да развива играта си и да печели отличия. Рижият футболист разкри, че се надява през този сезон да успее да има повече късмет при отбелязването на голове, след като в последните шест години той има едва шест попадения за Юнайтед.

"Все още ми се иска да впечатляваш, но треньорите винаги ме питат как си и дали не искаш ден почивка", призна Скоулс.

"Головете ми малко пресъхнаха в последно време, но ми се иска отново да започна да бележа често. Когато бях по-млад излизах напред много по-често, отколкото сега. Мисля, че мениджърът очаква да стоя повече в центъра на терена и да подавам на играчите напред. На мен все още ми се иска да съм в по-предни позиции, но в крайна сметка играеш така, както се иска от теб", споделя полузащитникът.

Халфът на "червените дяволи" също така разкри, че най-вероятно ще навлезе в мениджърската професия, когато приключи активната си кариера на футболист.

"Надявам се да стана треньор на някой отбор, пък да видим какво ще стане. Вероятно в следващите няколко седмици ще започна да разсъждавам по-задълбочено върху тази възможност", допълни Скоулс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация