\"Специалния е напълно посредствен!\"

12:18
\"Специалния е напълно посредствен!\"
Бившият наставник на Рома и Лацио Зеднек Земан удари звучен словесен шамар на наставника на Интер Жозе Моуриньо, като го нарече посредствен специалист. Земан също така увери тифозите на "нерадзурите", че докато "Специалния" води отбора, те няма да видят своите любимци да играят хубав футбол.

"Моуриньо е много общителен. Трябва да може да крие посредствеността си като треньор", заяви Земан на премиерата на документалния филм за него.

"Мисля, че Моуриньо е в Интер, защото е страхотен мениджър за играчи и също, защото много добре се справя с журналистите. Разбира се, докато той е там феновете на Интер никога няма да видят отбора си да играе добре", допълни чешкият специалист, който е известен със своите многобройни заяждания с колегите си от гилдията на треньорите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
29.09.2009 14:50

журналистите го направиха специален.ама трноьор сас 4-5 годишен стаж кое ли може да му е специалното?

flipicha
29.09.2009 13:12

Извиняваи,но футболът маи е да печелиш независимо с какър резултат.Не важно дали играеш красив футбол или не.Виждаме Арсенал какво постигат-нищо.Никои не отрича ,че играят хубаво ,но максимума което могат да постигнат е 4-то място сега вече нищо чудно и 5-6.Муринио е велик наставник и го е доказал.

ivailoh
29.09.2009 13:10

plamenas ,там в Интер му е още по-добре защото италианската публика е свикнала с тази прагматична игра ,и въобще не им пука дали отбора играе зрелищтно...Важни са резултатите (макар и с по 1-0) и трофеите !

plamenas
29.09.2009 12:47

Е, най-накрая един да събере смелост и каже "Царя е гол"! Някой спомня ли си красив мач на Челси с Мауринио. Прагматично, суха игра за 1:0 - това е играта на отборите на този треньор. Челси със същият състав при Хидинк и Анчелоти играят много по-добър футбол.