Шампионите посрещат \"орлите\" пред празен стадион

11:34
Шампионите посрещат \"орлите\" пред празен стадион
Левски най-вероятно ще посрещне Лацио в четвъртък пред полупразен стадион, твърди "Тема Спорт".

Очаква се на двубоя от груповата фаза на Лига Европа да присъстват не повече от 8 хиляди души, което означава, че по-голямата част от трибуните на стадион "Георги Аспарухов" ще са празни.

Причината за този отлив на фенове са отчайващото представяне на Левски напоследък и не на последно място високите цени на билетите, поставени от ръководството на тима.

Както е известно, най-евтините ценни хартийки за този мач са на цена десет лева, което предизвика бурно недоволство от феновете на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
30.09.2009 00:28

Контролс само едно мога да ти кажа.Че когато ние имаме 8 000 , вие имахте 5000 срещу Викинг 2005/2006.Ако с 5000 човека посрещате групите , не гледай нас.Бяхте в по лошо състояние.Това е живота.Формата е временна , класата е вечна!

Ice1
29.09.2009 13:48

Плю, плю, плю....."И въпреки всичко ще наблюдавам мача както всеки един до сега "...ай сиктир...не заслужавали да носят екипите, а като издърпаха Витоша до четвъртфиналите преди няколко години ? Тогава заслужаваха нали? Най-големия проблем е мешането на Батьо в треньорските дела, както и присъствието на Гонзо...то с маймуни може да си направиш зоопарк, не футболен клуб.

Аре Витоша, але але

*sick*

Gucci_Mane
29.09.2009 11:45

Не това е отбора на Батков,хора които не заслужават да носят сините екипи ! Отбора на народа е с името Левски с играчи които ще си повърнат дробовете но ще се борят докрай без значение срещу кой отбор играе.Отбора на Батков е срам за името и историята на този клуб.И въпреки всичко ще наблюдавам мача както всеки един до сега