Оптимизъм в червено: ЦСКА в борба с Валенсия за титлата в Лига Европа

18:51
Оптимизъм в червено: ЦСКА в борба с Валенсия за титлата в Лига Европа
Потребителите на Winner.bg определиха отборът на ЦСКА като основен претендент за титлата в турнира Лига Европа, а веднага след "червените" като най-вероятен носител на трофея се нарежда испанския Валенсия. Това показват резултатите от анкетата: Кой отбор ще спечели Лига Европа?, в която своя глас дадоха 2419 от нашите потребители.

Най-много гласове (25.7%) за най-вероятен победител в Лига Европа получи българския ЦСКА. Валенсия пък е на второ място с 22.2% от вота.

Потребителите на сайта са гласували с 13.6% като възможен шампион Друг отбор за победител в Лига Европа.

На четвърто място по вероятност да спечели титлата в новия турнир се намита отборът на Левски, за който са гласували 10.8% от потребителите.

Всички други отбори са получили по-малко от 10% от гласовете: Хамбургер - 5.9%, Рома - 5.6%, Виляреал - 4.6%, Вердер Бремен 4.3%, Евертън - 3.8% и Шахтьор Донецк - 3.5%.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec__
29.09.2009 16:31

Вижте сега реалния резултат е някъде 2-0 за Рома. Това не е смешния отбор на Динамо Москва отписал турнира. Единствения шанс на ЦСКА е Рома да не играе на 100% и да не им е приоритет турнира, иначе ако играят на 100%, няма български отбор, който да може да се противопостави на римляните. *sad*

MeToDueB
29.09.2009 14:51

е паднахме от Сливен с 1-3, като гости .. в един доста спорен мач, но не може все да биеш .. ама и все да падаш не може, но Левски го може .. похвално *smile* 7-мия в Англия с 5-тия или 6-тия в Испания .. не знам на кое място завършиха Вилерял .. Вилерял може да е по-добър .. но да сравним Фулъм с Бате, Там Пере, Дебрецен .. или някой друг .. защо тогава не ги бихте. Все някакви оправдания .. с терена, с времето .. с отборите. Няма ли веднъж да кажете .. зле сме. Вилерял изпуснаха 10 положения .. и добре, че беше 0-1 .. че щеше да ни е срам сега всички. Дано поне от Ред Бул вземе Левски точка .. че е нужно и на левскарите малко самочувствие .. не може всеки да те бие години наред .. и ти д ане си се комплексирал и да не говориш срещу по-успешните ..

KILLna7
29.09.2009 14:46

Били ми припомнил кой падна от сливен че не помня ? И каква да е истината левски в момента са като ботев по времето на Христолов .Ако може да не плямпаш едно и също добре щеше да е ! А за точката :къде тръгна да сравняваш фулъм с виляреал ? Нали си разбирач разликата между тях е доооста голяма ,въпреки че виляреал са в криза !

ivan45
29.09.2009 14:46

Стига глупости за ЦСКА
Сега на преден план в новините са УЕФСКИ. *lol* *party*

MeToDueB
29.09.2009 12:56

мани го българското продажно първенство .. важното е, че точката я взехме и предстоят още точки и пари, а лефскито няма ни точки .. нито отбор .. бисерите са много на синкавите .. не искам да ги изброявам, но ви се чудя .. за щастие пишете, ако го казвахте лице в лице това .. ми е любопитно с какви очи щяхте да говорите срещу ЦСКА .. при положение, че сте нормални хора и ясно осъзнавате, че отбора ви е кръгла 0 .. и това не е от днес и от вчера .. а ми говорите за ЦСКА .. добре, че миналата година станахте шампиони, а ние още не бяхме изградили състав .. че да замажете малко положението, иначе там перето, жилина, бате, дебрецен, +16, трансферите сега .. загубите от Вихрен първия крък още миналата година .. и още много други имахте и подобни серии от по 3 загуби .. след 0-3 от Локо Сф на гейарена .. никой не ви ги е забравил, така че въобще не ПИШЕТЕ ЗА ЦСКА, който от 10 мача в Европа няма загуба .. в България има 2 загуби за 3 години .. а Левски в България има двуцифрено число .. в Европа положението им е същото ..

teooo1
29.09.2009 11:09

хахахахахахахахахах ЦСКА и шанпион на българиря няма да стане та вие на европа *joking* тази анкета трябжа да се запази даже да се сложи в "рамка" за мечтите на цска, които никога няма да се реализират

the_lion_66
29.09.2009 09:21

Всички, участвали в допитването да изпратят ЕГН-тата и трите си имена в Трета психиатрична клиника до д-р Семков. Ще получат дата и час за посещение, който трябва задължително да спазят, за да не се получава натрупване на много болни хора на едно място.

david_villa_97
29.09.2009 09:21

Някой знае ли къде е тая Анкета да гласувам,че не я намирам?

MeToDueB
29.09.2009 08:24

тцтц .. как навътре го приемат левФФскарчовците *joking* ваще свине са гласували също, за да се постигне такъв процент .. те вече не вярват в отборчето си .. и си го изкарват на разни такива анкети, а после ми се правят на големи тука .. че няма да вземем ЛЕ няма .. ама поне взехме точка, за разлика от едно синьо посмешище на България .. и на Европа също

tano_winner
29.09.2009 07:39

Хахахахахахахахаххаха най - смешната анкета която съм виждал .. ЦСКА да победи в лига европа .. хахахахаха! Добрем *lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* Сутринта започва весело *lol* *lol*

dre
29.09.2009 02:32

Аз мисля да не влизам в полемики с едни и други , то вие не разбрахте , че няма смисъл от тези дразги . Но както искате , вие си решавате . Иначе аз мисля , че Бенфика е с най-голям шанс да спечели Лига Европа , но тях дори ги няма във възможностите .

ultraslan_1905
28.09.2009 23:35

Да бъдем реални! Ни Левски, ни пък Цска имат шанс да спечелят купата. Всички фенове и на двата отбора ще трябва да бъдат много щастливи дори и ако отборите им успеят да излязат от групите! Лично стискам палци на Левски, а Цска да очаква серия от загуби, която започва още тоя четвъртък. В тоя списък липсва отбора на Галатасарай, който е в топ3 за спечелване на купата!

lainovoz
28.09.2009 23:23

Маика ви Левскарска да Е*А варете коментирайте ваще тъпи ГОВЕДА! Нямате абер от тоз футбол ама пишете тука ЛАЙНАРИ ЦСКА ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

brymbyr
28.09.2009 23:11

Комунистическите мечти били безплатни доколкото виждам. Дано догодина да вземете и шампионска лига, като гледам как печелите в Лига Европа.*smile* А иначе жалко ,че го няма на тъч линията партийния секретар да вика "Тичай, Гоше, че ще ти счупиме краката!"....

donatelo
28.09.2009 22:49

MeToDueB ,пак ти пръв започваш с обидите и после някои други сати виновни."Да би мирно седяло,неби чудо видяло".Ако и ти спазваш добрия тон,а и правописа право даси кажем щее по добре за всички нас.Нали
*wink*

shevachenko
28.09.2009 22:25

смАрт за тия измислени с указ на ЦК на БКП.НИКОГА вече комунизъм!Умря комунизма умряха и успехите ви

lassitar2
28.09.2009 22:18

И САМО ЕДНО ДОПЪЛНИЕ. Приканвам всички фенове на ЛЕВСКИ,независимо от слабите резултати и тежкия момент в отбора,да подкрепим ЛЮБИМИЯ СИ ОТ ОТБОР в четвъртък на стадион Героги Аспарухов.Гордо е да се наричаш левскар когато ЛЕВСКИ бие,но по гордо е да си ЛЕВСКАР когато отбора е в труден период като сегашния! *stop*

lassitar2
28.09.2009 22:16

MeToDueB Добре де,ами айде някой като те засегна на тази тема,обръщай се лично към него,а не към всички..Много пъти съм ти казвал,че това много дразниа,да сравняваш всички.Аз не отричам миналите успехи на Цска(макар на моменти да съм се дракал)не отричам че в момента наистина сме много зле,и че вие напълно заслужена ни победихте и че в момента сте един много добре уравновесен и тактически грамотен отбор(макар да имам и друго виждане,ще го запазя за себе си,защото нито искам да се дракам,нито да ме изкарват разбичат след като не съм).Във всеки един мач всичко откриваме някаква макар и малка разлика в противниковия отбор,разликата при мен е че не се обаджам,защото нямам правото..отбора ми е в критично положение и не ми прави чест да търся кусурите на другите..Стига моля те с това,зле сме,дразним те и прочие..Наистина понякога прекаляваш.Айде оставям ви да се драката,аз каквото исках да кажа и да намекна го направих.Лека вечер на всички.

KILLna7
28.09.2009 22:14

Методиев фани па пиши по един коментар в тема това да ти не е скъпе тука не стига че половината мнения в темата са твой ,не стига че си говориш едно и също ,пък и некви романи.. Вземи се оправи на човек и недей се заяждай с левскарите защото помня пролетта само 2-3 човека си бранехте клуба ,за което чест им прави !

MeToDueB
28.09.2009 22:00

абе научи се да пишеш .. тогава ООООООООО реждай *joking* ето .. пак сте на думи .. как да не ме дразните :@

MeToDueB
28.09.2009 21:57

Дано се оправите някога и станете нормални фенове, които да не са силни само на думи и да признават успеха на другия .. представяте ли си Гонзо да беше направил нещо в Рен .. щяхте още да го споменавате, но уви .. не стана .. представяте ли си Левски да имаше повече титли в България или да имаше други предимства .. примерно, че са 49 на 40 дербитата .. и сте имали били повече купи на България .. и не спирате да го споменавате, а ние нашите очевадно много по-големи успехи какво ? Да не спираме да ги повтаряме ли ... признайте се за слаби и жалки. .. и признайте на ЦСКА, че се бори и ще съм доволен.

Отбора и ние ще си го подкрепяме в добро и зло, но когато не върви .. ще кажем, не върви, а не като вас да се заблуждаваме .. и като след 1,2 мача Гонзо или Батков кажат .. играем, като Барса .. и вие да си повярвате и все това да споменавате .. и ве тях да слушате какво казват .. ние и във В група да бяхме изпаднали .. пак щяхме да си обичаме ЦСКА и да си подкрепяме ЦСКА .. това е нормално и за вас, но бъдете реалисти и първо погледнете какво представлявате и че от 3,4 години не сте никакъв отбор .. и след това говорете за ЦСКА !

MeToDueB
28.09.2009 21:56

а вие първо с ЦСКА се захващате .. слаб ЦСКА .. не е кой знае какво .. Левски са много големи .. най-добрите .. това ме дразните, че сте само на думи и за това ме дразни Левски и искам да го бият .. заради феновете му, ако нямаше тия сайтове и феновете, които познавам на тоя отбор .. не бяха толкова жалки и това да ги кара, да се правят на важни .. едва ли щях да се радвам на подобни неуспехи на Левски, като тези поредни загуби .. но от 3,4 години .. много ме дразнят тия хора ! И това, че не зачитат успехите на Стоичков .. че мразят Бербатов .. и всеки, който е имал общо с ЦСКА .. Пенев сега също .. какво се занимавате с хора, които са много пред Левски и левскарите ?

donatelo
28.09.2009 21:54

lassitar2 ,прав си ,така трябва да бъде!Всички ние знаем,чеще подкрепим любимия си отбор било в добро или зло.Такае и така ще бъде ,приятна вечер на всички
*smile*

MeToDueB
28.09.2009 21:52

lassitar2 .. не ме кефи, че въпреки загубите се захващате за ЦСКА .. дадох ти пример с един приятел, който е левскар .. викам му - защо Левски играят така .. защо са толкова слаби и са толкова зле .. той не ми отговаря, а веднага ми прави контра .. те и ЦСКА не са кой знае какво .. е това ме дразни, че все се мерите с ЦСКА .. а ние цесекарите .. никога не падаме толкова ниско, че да се мерим с Левски .. не ме кефи, че сте фенове, които на думи сте много силни и никога няма да се признаете за по-слаби .. (аз лично съм го правил, когато не играехме добре .. 2005-та май беше .. вие играхте в УЕФА .. тогава съм признавал, че Левски е по-добър .. няма какво да си говорим, но първо съм се захващал с моя отбор, че е бил слаб) ..

lassitar2
28.09.2009 21:49

Както и вие,така че съвета ми е просто не дразни останалите(имам в предвид левскарчетата които се джавкат)остави ги,важното е че ти си знаеш едно,а те друго..Неможеш да промениш този факт,стига с този лиценс,тези 16 точки и онези велики мачове от преди 20 години...Направете тази година нещо добро и тогава се бий в гърдите..Айде със здраве на всички..Надявам се че преди да тръгнете да ми се надувате кой е Цска и кой Левски,ще вникнете малко в коментара ми. *stop*

lassitar2
28.09.2009 21:46

Ох,че интересна статийка *smile* Наистина отбора на Цска е в подем и играчите му наистина се раздвата с хъс и сърце(за разлика от нашите сини момчета).Но самия процент е смешен...хайде малко слезте на земята..Досега срещнахте отбори които въбще неможе да се каже че са сила във футбола.Дери сити,Динамо,че и резервите на Фулъм(не искам да омаловажам успеха на Цска).Истинскте мачове тепърва ви предстоят.И нека незабарявам че отбора ви е млад и момчетат все още не са стигнали нивото на професионалистите в големия футбол,нека минат групите,да се види кои отбори ще продължат и чак тогава може,казвам МОЖЕ да се мисли за нещо повече..А за Левски,не ми е ясно какво има да говорите още..Радвайте се че сте първи и че не сме заплаха за вас и толкова..Най лесно е да риташ някой когато е паднал на земята.Повечето цесекари в този сайт наистина май мразят Левски повече отколкото обичат Цска...Същото е и в обратния случай,то затова толкова се храните в този сайт.И искам само да се обърна към MeToDueB ,нали съм ти казвал че си интилигентно момче..защо мислиш че ни е срам..и от кого ни е срам?Всички сме наясно че и в Б група да е Левски,ние винаги ще сме със него..В ДОБРО И ЛОШО..

MeToDueB
28.09.2009 21:45

ЦСКА през 94-та година е много зле .. ЦСКА е имал слаби моменти след 90-та година .. не може за цялата история да си номер 1 .. все да си шампион и вечно да си голям .. но все пак имаме много добра история, а и живеем за настоящето, а в настоящето сме оптимистично настроени. Все пак .. не сме имали сериозен тест, като Рома .. но загуба с под 3 гола, за мен лично ще е успех .. срещу подобен отбор. Аз съм реалист и знам къде сме, но няма да приема загуба без игра и борба .. и съм сигурен, че отбора ще се бори и ще се мъчи, за разлика от бездарните национали и Левски примерно .. и да паднем, ще паднем със себераздаване и игра .. не може все да биеш, защото има по-силни, по-богати и по-опитни отбори .. Това е ..

kadri1990
28.09.2009 21:45

Погледнете състава на Галатасарай и пак си помислете...

paunQ
28.09.2009 21:43

Методиев, голям психолог си е. *joking* Много им се сещаш..

donatelo
28.09.2009 21:41

За сведение*tongue*рез 1994 год. Левски спечелва Шампионата със 17т. разлика пред ЦСКА.ФАКТ.Но никой невиго натяква.Всички сме Българи и трябва да подкрепяме нашите отбори в Европа,а не даси мерим Кой билзрастаците.Така де!Кой бил бездарен ,и кой бил много надарен, айде стига глупости. Нали всички са от един дол дренки.А за Вашите бивши собственици просто не искам даси спомням,пък камоли Вие.Хайде със здраве *smile* .

MeToDueB
28.09.2009 21:38

абе мани ги левфФскито .. те винаги се оправдават .. срещу Локото не заслужавали да загубят .. срещу ЦСКА нямали най-важните футболисти .. срещу Вилерял били паднали само с 1, а Вилерял бил световен колос .. срещу Черноморец вчера викат, че не паднали заслужено .. играли добре и имали положения .. тия болни мозъци никога няма да си признаят, че са зле .. зле .. не може с думи да се опише даже. Те са само на думи .. отдавна съм го разбрал .. и за това ми е кеф, като отбора им пада .. не заради това, че се води някакъв си "вечен съперник" .. така и така не съм фен на бг пумията .. или първенстов .. просто ми е кеф, че ги спукват от бой и феновете им се побъркват от яд и пак лаят .. пак на думи са големи ... пак са най-силните на света (никога не уточняват в какво .. във футобла ли .. в картите ли ..) *joking* нека ги спукват от бой .. нека си говорят само на думи, но важни са действията *wink* Смешковци такива лефффскарчовци гадни *sick*

MeToDueB
28.09.2009 21:35

иначе факт е, че леффскарите са силни на думи, а ние на действия .. това, че са гласували така хората, не значи, че така си мислим .. 100% доста разочаровани фенове на левскито .. са дали гласа си за ЦСКА .. дали ,за да си правят ташак, като излезне тази тема .. дали от яд, че левскито не върви и вече са се отказали от него .. не знам. Факт е, че и 3-тото място ще е успех за нас, защото половината ни играчи .. и повече от тях .. не са играли нито в Европа, че и в България им е първи, втори сезон .. важното е, че имаме отбор, който се раздава на макс .. чужденците са ни 2,3 качествени и отбора играе на максимума от възможностите си .. все пак сме от най-долното първенство и най-долната държава .. не е лесно да стане нещо голямо от нас, но аз съм доволен от отбора си *smile*

flipicha
28.09.2009 21:33

Маи маи левски сами си направиха тая история с основните им уж футболисти ,та след мача да си имат оправдание.От всеки футболист се чуваше " еми липсваха ни основните футболисти" ... Разбирам да сме ви били нечестно с гол от дупза за 1:0.Ами ние не само ви бихме с 2 гола разликика ами ви и надиграхме безапелационно

MeToDueB
28.09.2009 21:30

бе не говорете за ЦСКа . .гледайте си вашия смешен отбор, че много загуби ви се насъбраха за тия 3,4 години .. и вече трябва да ви е срам. Комплексирани сте от това .. за това и все с ЦСКА се мерите .. все ЦСКА ви е в устата, но нямате нищо общо с ЦСКА .. трансферната ви политика е много яка *lol* доказахте го за пореден път .. отборът ви е бездарен и в Европа и навсякъде .. собственика ви е някакъв пълен ръбляк .. и всеки ви се бърка в отбора .. всеки ръководител .. за това сте ит олкова зле .. не коментирайте ЦСКА. ЦСКА е много повече *wink* И като трансферна политика, и като отбор .. но вес пак е от България .. и понякога има и лоши моменти .. примерно годината +16 и след това .. без лиценз.

donatelo
28.09.2009 21:26

Eй, чорбарчета допреди две години невисе чуваше гласа,сега вдигнахте малко глави и човек неможе дави затвори устите!Чак и Лига Европа си пожелаха ,хахахахаха!То "Пази Боже ,сляпо да прогледа"Още треперите като чуете името на Сашо Апашо и се стряскате на сън ама голям го вадите.Хайде да запазим добрия тон и всяка жаба даси гледа гьола идаси спазва реда на крякане,а! *wink*

flipicha
28.09.2009 21:25

Човек дори и да не разбира от футбол ще каже ,че Цска играе много по-добре от Левски,то това се и видя.Има голяма промяна от преди 1 година в положителна посока.Сега тимът е балансиран и играе добър футбол.Няма ги в такова изобилие тия негри а се залага на младите българи.Дори и да не играе добре ( според някои) то поне неможе да се отрече желанието за изява и борбеност в отбора

vans
28.09.2009 21:23

то знам че в БГ е пълно с дебили, ама чак толкова големи не съм очаквал, сигурно догодина ЦСКА ще са конкурентноспособни и на отборите финалисти от шл *joking*

RoSKo0o0
28.09.2009 21:23

ЦСКА да спечели Лига Европа ... ясно че трябва да сме оптимисти ама вие се оляхте, дори приемам тази анкета за една огромна подигравателна сатира ! Не успяхте да биете не резервите на Фулъм, а тези, които в Премиършим са "Извън групата", а че Лига Европа, ще печелим *smile* Аре стига е ... {}

tymypa
28.09.2009 21:23

история от преди 10-20 години когато си е имало талантливи играчи да добре съгласен цска са много повече от който и да е друг отбор, но погледни реално скоро някой бг отбор да е направил нещо голямо като изключим преди няколко години участието на левски в уефа ? от 10 години насам няма никаква история такаче не си прав изцяло. спирам дотук няма смисал да спорим за нещо което е видно за всички но някой просто са слепи фенове и не признават.

MeToDueB
28.09.2009 21:18

в България, че няма футбол .. няма, но какво сме виновни ние, че сме се родили в такава долна държава (не родина, защото родината е красива .. има море, планина .. красива природа и т.н) *joking* .. няма футбол, но има един отбор, който е много повече от другите .. и в историята ясно си личи, а сега и в настоящето се представя добре. Ясно е, че не можем да сме, като Барса, Ман Ю .. но все пак играем. Имаме талантливи и добри футболисти в ЦСКА, ако ти не ги виждаш, аз ги вжидам .. срам те е, че си левскар и си го изкарваш на ЦСКА и феновете му, за това, че отбора ти е тъп и слаб ..

tymypa
28.09.2009 21:15

оле боже срам ме е за тебе да не ти прочете и някой друг коментарите. така да уточним цска се раздава и играе много по добре от левски това е истина. но раздаване = футбол ? нещо не ми се връзва само с раздаване не става трябват и качества и талант и отборна игра а и раздаването на цска е от този сезон да уточним и това. ако продължават така можеби след 2-3 години и те да покажат някакъв футбол но на това ниво да ми казваш че това е футбол просто е смешно

MeToDueB
28.09.2009 21:06

ще си признаеш ли, че си лефффскарче или още ще ми говориш глупости за ЦСКА ? Сигурно вече си се отказла от левскито .. ако не гледаш ЦСКА и това, че отбора играе със сърце, раздава се всеки един футболист и играем много добре .. твой проблем. Толкова и разбираш .. какво да коментирам с тебе ..

tymypa
28.09.2009 21:04

хахаха е това вече е смешно да кажеш че цска играели футбол леле боже как не те е срам ти гледал ли си мачове от големите първенства да видиш какво се нарича футбол ? за левски си прав загуба победа както искаш им викай не ми и дреме ама да кажеш че цска играят футбол засрами се моля те .... леле още не мога да повярвам че го каза

MeToDueB
28.09.2009 21:02

шш не говори за ЦСКА, че не могат да играят футбол .. така гледам и един приятел леффскар .. викам му .. абе тия ваще само ги бият и са много слаби .. аз нищо не съм му казал за ЦСКА, той ми вика .. те и ЦСКА не са кой знае колко добри .. аз викам .. ти не бъркай ЦСКА с това отборче фк загуба .. бездарно и смешно .. ясно е, че феновете на левскито са силни на думи, но все пак .. tumypa .. ти си леффффскар, ама те е срам да си признаеш .. не ми реди ЦСКА до кашкавала витоша .. ПЛС.

tymypa
28.09.2009 21:00

еи го е пак това прасе плямпа хаха не ти ли писна да пишеш едно и също по всички теми ? мале мале колко сте зле и левскари и цесекари хуй не става и от двата отбора вие се карате за тях и псувате .... и левски и цска грам ама грам не мгоат да играят футбол като ги гледам чак ми е жал то това не е футбол нз как не ги срам да се наричат футболни отбори та те само се ритат бутат и от гол линията в тъч бият няма нито 1 техничен играч няма нито 1 изявен голмайстор нищо нямат българските отбори ... заблудени хора сте вие

MeToDueB
28.09.2009 20:48

иначе леффскарите си умират от яд, че поне сме някакви оптимисти, а те са фк загуба .. сега срещу Лацио ще бъде 5-та поредна загуба .. много ги познавам в букеймкъра и в сайта също *lol* Познах загубата от Локо, резултата срещу ЦСКА и Черноморец и мачът с Вилерял .. сега и с Лацио пак .. и после Х-а с Локо ПД. НЕ знам как не ви е срам леффскарчовци да пишете въобще .. нямате думата.. ясно е, че може и да не минем групите, но играем добре в Европа 10 мача без загуба .. пропиляхме шанса да бием Фулъм, но все пак точката е 60 хил евро .. и пак направихме нещо. фк загуба ще вземе ли точка ? Сигурен съм, че няма ..

MeToDueB
28.09.2009 20:45

може да е невероятно и прекалено оптимистично, ама пак е по-сигурно, че ЦСКА може да играе на финал и да спечели, отколкото фк загуба .. или лефски или кашкавал витоша .. не знам, като какви ги познавате. *joking* Абе лефскито ще вземе ли точка в ЛЕ

ivbs
28.09.2009 20:38

мнооооого прости хора имало още в Б-я

VeneSotirov
28.09.2009 20:23

Лефцкарчетата да си гледат отбора, защото наближават чертата за изпадане, а не се знае дали няма да бъдат разформировани в скоро време!! Така че оставете ЦСКА да си върши своята работа по европейските терени, а не да са известни като ''Евроидиоти"".

lin4ev
28.09.2009 20:22

25% от гласовете за ЦСКА са много по реални от колкото 10% на говедата мазни.Техния шанс е да играят догодина в Б група,други шансове нямат.

Baros_87
28.09.2009 20:20

хахахха ЦСКА да спе4ели Лига Европа зна4и е дошло края на света *lol* *lol*

vanko88
28.09.2009 20:18

"Хах прекалено мноо взехте да мечтаете фенове на ЦСКА"

Това са фенове... които подкрепят отбора си както могат !!!!! А не да го плюят .. *stop*

Dido_Man_U
28.09.2009 20:13

Хах прекалено мноо взехте да мечтаете фенове на ЦСКА макар че и аз съм от ЦСКА *joking* Ясно е че няа да стигнем финал а дали ще минем групите само Господ знае *wink* От тези отбори дадени като фаворити Евертън засега ми направи добро впечатление след 1 кръг

martosas
28.09.2009 20:12

И jokataaa. .. напълно те подкрепям братле.. тея българските анкети гласували 100 000 за Ц(*КА и вечекрай .. шампиони в Европа....

martosas
28.09.2009 20:10

Наистина какви са тези глупости че Ц(*КА ще спечели ЛЕ.??!! Колкото и добре да играят това не е купата на България... Хора неказавам нищо ама се вземете малков ръце и мислете трезво ...

luton4o
28.09.2009 20:06

Няма лошо човек да е оптимист,ама чак до там граничи с фантастика.Хора слезте на земята малко! Няма как да стане,поне това хилядолетие! *smile*

dracula_88
28.09.2009 20:03

Любимите ми два отбора на финал в Лига Европа! От мое име и от името на Любо Пенев - Благодаря!

jokataa
28.09.2009 19:48

И каква е тая безумна анкета "потребителите на Winner.bg" били решили... те в България малоумниците край нямат. Дали и феновете на Валенсия смятат, че ЦСКА е основния им конкурент - разбира се, повече от сигурно е! Задайте тогава следния въпрос дали според "потребителите на Winner.bg" Барселона или Реал М. ще стане шампион на Европа и изпратете резултатите на италианските и английските медии. Ще бъдат длъжни да се съобразят с тях - щом "потребителите на Winner.bg" са го решили... Абе много представително проучване, няма що - банда пикльовци и шепа малоумни фенове на един отбор дето незнайно защо се има за европейски гранд (минутка за смях) влезли за първи път мрежата вчера и определили кой какво ще печели. Те не я спечелиха преди 89-та, когато насила прибираха де що има читаво от цяла България и все едно съперника им играеше срещу националния ни отбор, та сега... Ами да, със Спас Делев, Мишел Платини (:3*smile* и карето от Сливен... нЕма такъв смЕх просто!

mitkov93
28.09.2009 19:47

Все пак ако някой от БГ отборите премине групите ще е успех.

mitkov93
28.09.2009 19:45

Samoletski те като са анонимни алкохолици как ще знаеш,че не е там вече? *lol*

Samoletski
28.09.2009 19:39

А какво да кажем за тези 10,8 % които мислят, че лефски ще спечели. Това може да стане само ако Йовов и Георги Христов успеят да оцелят празна врата от 1 метър, ако Рабех се запише в анонимни алкохолици и ако се определи един човек, който да реди състава, а не трима.

villitu
28.09.2009 19:35

Само забележете ... Левски 10.8 % , ЦСКА 25.7 % ... Сърца милиони ,на шампиони САМО ЦСКА *devil* *thumb_up*

tymypa
28.09.2009 19:35

хахахахах отдавна не се бях смял толкова много *smile* невярвах че в българия има толкова глупави хора и всички те са цесекари

mitkov93
28.09.2009 19:34

Литнахте прекалено високо,а като паднеш тогава най-много боли.Смешна е дори мисълта,че някой от нашите ще спечели ЛЕ. *sick*

VeneSotirov
28.09.2009 19:33

Радвам се че има поне 25% умни и здравомислещи хора в този форум!! *smile* *joking*

bratchedi
28.09.2009 19:20

А аз в неделя ще ударя 6 от тото-то и шампион на Булгария ще е Спортист Сжоге "вервайте ми"

LFC_T9_G8
28.09.2009 19:20

lucky_79 .. загуба от Локо СФ / загуба от Виляреал / загуба от ЦСКА / загуба от Черноморец .. и за Лига Европа не ставате .. за никъде не сте .. когато стигнете грандиозните успехи на ЦСКА , ела ми се обади .. сега оставате и без Георги Петков и не ви виждам за напред .. ЦСКА имат мн мн повече шансове за продължаване от колкото Левски ..

cska_kazanlak
28.09.2009 19:20

Всичко това е плод на емоции. Като гледам и отбора на Балкантурист-Подуяне е събрал 10 % вярващи, че ще триумфира в ЛЕ...

lucky_79
28.09.2009 19:04

*joking* Много за големи се взехте,скоро очаквам и при вас 3-4 загуби , а те ЛЕ тръгнали да печелят

flipicha
28.09.2009 19:00

Тва е футбола.Да се надяваме ако не да земат титлата,то поне да стигна я полу-финал я четвърт финал.Звучи не малко,а доста налудничево,но ще стискаме палци

kitnaw
28.09.2009 18:56

Честно казано това е възможно,спомнете си как Гърция би от осминафиналите всички с по един гол разлика от 80' минута нагоре с гол с глава и просто матираха другите по-силни отбори и накрая спечелиха. Знам,че звучи безрасъдно,но е възможно.