От Локо София признаха: Не сме готови за титлата

16:12
От Локо София признаха: Не сме готови за титлата
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви, че тимът от "Надежда" все още не е готов да предяви амбиции за титлата.

"За да предявим амбиции за титлата, трябва да сме напълно сигурни, че сме абсолютно готови. Смятам, че все още ни е много рано. Нека мине половината от сезона, за да видим как как е стоял отборът в мачовете си, да направим анализ на представянето си и да преценим имаме ли сили за шампионска титла. В нашия отбор има много силни футболисти. Вероятно, ние и само още два тима притежаваме най-добрите играчи в българското първенство. Въпросът е доколко ще ни е постоянно представянето", каза Иво Тонев.

"Миналата година направихме страхотни мачове срещу силните отбори, а губихме точки срещу такива, които завършиха след осмо място. Сега се случи същото - бихме Левски на "Герена", но направихме равен с дебютанта Монтана на "Локомотив". Доволни сме от мястото си в класирането, засега целта си остава първата тройка и Лига Европа. В момента имаме 300 деца, които тренират в школата ни, но условията са много лоши. В това отношение изоставаме от други отбори. Надявам се това да се промени догодина", заяви Тонев, който бе гост в Актуално студио "Дерби".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jokataa
29.09.2009 21:59

Т'ва к'во трябва да значи, че ще лягате на прасяците ли?