Австриец ще свири БАТЕ - Левски

14:41
Австриец ще свири БАТЕ - Левски
Австрийският рефер Конрад Плауц ще ръководи мача-реванш от 3-я предварителен кръг на Шампионската лига между отборите на БАТЕ Борисов и Левски. Срещата ще се играе от 19:00 часа българско време в сряда в Беларус, а българският тим ще се бори да стопи пасив от един гол. Както е известно БАТЕ Борисов победи "сините" с 1:0 на стадион "Георги Аспарухов" в първия двубой за влизане в груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир.

На 12 септември 2006 година Плауц свири и мача на Левски с Барселона от участието на българите в Шампионската лига. Тогава отборът воден от Станимир Стоилов загуби с 5:0 на стадион "Ноу Камп".

Помощници на Плауц в Борисов ще бъдат Бернард Заунер и Армин Едер, а четвърти съдия ще е Дитмар Драбек, като всички са австрийци.

Междувременно наставникът на Левски Емил Велев определи, след днешната тренировка, група от 21 футболисти за срещата с БАТЕ Борисов. Тимът ще замине за Беларус утре преди обяд с чартърен полет до Минск.

Групата на Левски:

Даниел Киш, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Лусио Вагнер, Веселин Минев, Давид Бистрон, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Боян Илиев, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Жоазиньо, Рашид Тиберканин, Николай Димитров, Еньо Кръстовчев, Жеан Карлос, Георги Христов, Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pandi
26.08.2008 23:57

Щом е австриец работата е опечена за нашите и си ги търсете на победа спокойно с разумни залози Тр.1:2. Късмет!

roommen
26.08.2008 09:34

Трябваше белгийци да ни свирят хаха , не само Левски а всички участници искам да продължат ,защото всички спечелени точки ще облагодетелстват участниците в бъдеще и евентуално да имаме два отбора борещи се за участие в най-престижният турнир .За жалост има достатъчно коне с капаци които никога няма да разберат това и ще продължават да са антибългари.Егоистични Бай Ганьовци, които живеят по този начин "не е важно на мен да ми е добре ,важното е на другите да им е зле".

kzl
26.08.2008 09:02

успех БАТЕ, успех , БОРИСОВ !
бийте тумора на бг футбола - фекалефски ....и го махнете от там, където няма място - в лигата на шампионите. Бийте ги напук на бай ганю - Борат Паткоф, бийте ги напук на Вили Офцата и чифутската подлога - Кокалчето, бийте ги напук на Боби Перуката и синьото мафиотско БФС ....БИЙТЕ ГИ ЗАРАДИ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ , КОИТО МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА ФУТБОЛНАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ - фекалефски подуене

BuTaMuHa
25.08.2008 23:04

да ви кажа хич не ми пука къв ще е садията или пък колко е кръгла топката само искам левски да се класират за доброто на българския футбол пък и за честта на бат бойко само цска