Множество обвинения за Уест Хям и Милоу

11:54
Множество обвинения за Уест Хям и Милоу
Срещу Уест Хям и Милуол бяха повдигнати множество обвинения от Футболната асоциация на Англия, заради хулиганства и насилие на феновете им по време на срещата от Карлинг Къп през август.

"Чуковете" отнесоха наказание по четири обвинения, а "лъвовете" по три, след срамната вечер на "Ъптън Парк". В злощастната нощ един мъж бе наръган с нож, а още няколко бяха ранени след размирици между агитките по време и след мача. И двата клуба получиха обвинения, че не са могли да осигурят безопасността и спокойствието на привържениците си и да ги предпазят от "насилствено, заплашително, неприлично и провокативно поведение".

Обвиненията за "предотвратяване на расистки прояви и толериране на расистко поведение", както и за "хвърляне на бутилки и предмети на терена" също бяха повдигнати срещу двата лондонски клуба. Уест Хям получи и обвинение, че не са успели да спрат нахлуването на феновете им на терена.

От ФА съвсем скоро ще оповестят какви ще са наказанията на двата тима, като по всяка вероятност те ще бъдат доста строги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация