Милан с поредна издънка, Бари за малко да бие \"росонерите\"

00:05
Милан с поредна издънка, Бари за малко да бие \"росонерите\"
Милан не успя да победи новака Бари у дома и срещата от 6-я кръг на Серия А между двата отбора завърши 0:0.

За гостите точката определено си е успех, но за "росонерите" ремито може да се определи като поредното разочарование от началото на новия сезон. Предвид развоя на срещата обаче, футболистите на Леонардо могат да бъдат доволни, че не загубиха, тъй като Бари създадоха множество изгодни положения за гол.

През първото полувреме Милан повече владееше топката, но гостите отговаряха с хубави контри. Емануел Ривас и Алварес можеха да открият в полза на новаците. Клаас Ян Хунтелаар и Кларънс Зеедорф пък опитаха удари към вратата на Бари, но техният страж спаси.

Втората част бе много по-интригуваща и единственото, което липсваше бяха попаденията. Роналдиньо на два пъти не успя да отбележи от чисти позиции, а за гостите Ривас, Кутузов и Меджорини също пропуснаха. Бари бяха по-идейният в атака тим и нямаше да бъде нелогично да си тръгнат с трите точки от Милано, но в крайна сметка срещата завърши 0:0.

Съставите на двата отбора:

Милан: Сторари, Абате, Неста, Каладзе, Дзамброта, Гатузо, Пирло, Амброзини, Зеедорф (56\'Пато), Роналдиньо (71\'Одо), Хунтелаар (64\'Индзаги)

Бари: Жилет, А. Масиело, Раночия, Бонучи, С. Масиело, Ривас (71\'Миджорини), Донати, Гаци, Алварез, Кутузов, Барето (87\'Ланджела)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wsteam
09.10.2009 11:52

и аз сам фен на милан , но в послено време се представят много зле , незнам от какво е но се надявам скоро да видим новият милан , които да разгроми конкуренцията

gorskiya
28.09.2009 15:38

то че сме зле за момента,зле сме.поне едно хубаво нещо видях в този мач.това че поне силен вратар намерихме.срамно но фактите са такива в момента.само МИЛАН *evil*

rusnacheto
28.09.2009 11:57

гледай репортажа и пак говори ... Бари изпусна миланистите

Kawaguchi
28.09.2009 00:43

Милан трябваше да загуби с разлика бе, юрдеци *stop* Махнете ги тез червени очила и се засрамете от бездушната ви и позорна игра *sick* Всички "новаци" ви опънаха, а Интер направо се изгаври с вас *wink* Пълен леш !

biznesmen
28.09.2009 00:35

Баси заглавието.За малко да ги бие да ве се ми е на ума.