Флетчър: Изобщо не ме интересува какво мисли Венгер!

15:46
Флетчър: Изобщо не ме интересува какво мисли Венгер!
"Не ме интересува какво мисли Арсен венгер за моя стил на игра", това заяви халфът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър в отговор на критиките от страна на мениджъра на Арсенал, който обвини шотландеца, че е не играе чисто и само руши красотата във футбола.

"Винаги се боря здраво за топката, но в това няма нищо лошо. Единоборствата са част от играта, така че едва ли това, което правя на терена е престъпление. Никога не играя мръсно и не съм правил груби фаулове", допълни Флетчър.

"Това, което за Венгер е анти-футбол, се харесва на нашите фенове, а пък и в момента сме номер едно във Висшата лига, а това всъщност е най-важното", казва още халфът на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kris_thunder
27.09.2009 22:25

нека да си я руши Флетчър само съдията да свири както трябва.Визирам мача Манчестър - Арсенал тои напражи 17 нарушения и дори не получи жълт картон.Кой кавото иска може да казва но за мен това не е нормално.Не споменавам спорните дузби това друг въпрос.Но галас направи 3/4 фала и веднага получи картон а той...

ogi51
27.09.2009 19:06

doktora_10 .....много си прав в Челси такъв играч е Балак,Ливърпул -Масчерано и тн........в днешният футбол това си е много важен пост....яд го е Венгер че той няма такъв играч а както вече писах в днешният футбол такъв играч е много ценен...вярно Арсенал се опитват да играят красив футбол както Барселона но то се вижда вече няколко години че нестава само с красота......трябва понякога да рушиш играта на съперника зада вземеш мача......миналата година се видя това което казвам най много на мачовете между Челси и Барселона...Челси изигра два много правилно тактически мачове точно като руши играта на Барса...но уви съдията си каза думата накрая

villitu
27.09.2009 15:52

В Юнайтед са повече от 1 ... Скоулс *joking* *devil*

doktora_10
27.09.2009 15:51

Във всеки отбор трябва да има един играч който да роши атаките на другия отбор .. *wink*